Нашите кухни - тема 93

• 47 940
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Препоръчвам да не се използва силикон около като заместител на водобрана. Той се къса малко по-малко...

А когато плотът и гърбът са от гранит, какво може да замести силикона?

# 466
И при мен е силикон и няма проблем за сега.

# 467
С качествен силикон и правилно нанасяне не би трябвало да има проблеми дълго време. От този крада доста Simple Smile Може да е полезно и на някой в темата

# 468
Нищо не се слага, няма нужда.

# 469
Нищо не се слага, няма нужда.
Благодаря! Според мен поне в моята кухня има - много фина линия, едва забележима при определена светлина, на мен ми изглежда безцветна, но не съм сигурна - цветът на самия гранит е дълбоко тъмно зелено и не личи много.

# 470
Това вероятно е лепилото между плота и гърба.

# 471
Това вероятно е лепилото между плота и гърба.
Simple Smile Мислех, че над него е положен и силикон, но явно греша. Благодаря отново!

# 472
  • Раковски
Неизползвам водобран вече няколко години, използвам полиуретан който е водоустойчив.

# 473
shadowman, какви са размерите на тази кухня?
Моето предвидено пространство е нещо подобно, но още не съм решила, дали кухнята ще е Г или П-образна?

# 474
Неизползвам водобран вече няколко години, използвам полиуретан който е водоустойчив.

Майсторе, къде се намираш, да ти спретна едно кратко отвличане за една мъничка кухня? Simple Smile
Добра работа, браво! Дори и на снимка си личи!

# 475
Никакви лайстни и водобрани не допускам аз, даже и бленди на ъгловите шкафове нямам. Кухня без водобран използвам отскоро и няма проблем. В предишната много години бях с ъглов плот без лайстна на свръзката и също нямах проблем, а беше близо до мивката и изобщо не съм пазила от вода. Тогава даже не съм и обърнала внимание с какво са го залепили, сега бдя зорко и си вра носа навсякъде😆

# 476
Никакви лайстни и водобрани не допускам аз, даже и бленди на ъгловите шкафове нямам. Кухня без водобран използвам отскоро и няма проблем. В предишната много години бях с ъглов плот без лайстна на свръзката и също нямах проблем, а беше близо до мивката и изобщо не съм пазила от вода. Тогава даже не съм и обърнала внимание с какво са го залепили, сега бдя зорко и си вра носа навсякъде😆
Аз нямам ъглови шкафове в сегашната кухня, но във втората, която замислям, може и да се наложи. За какви бленди става дума?
Моите са между тавана и шкафовете, покрити с таванен перваз, някак не си представям ъгловите.
Хич не си врях носа, докато работеха майсторите, бяха много читави, затова и не знам с какво са свързани плота и гърба на кухнята, но те пък все ме викаха да ме питат и да ме мерят, особено в кухнята и банята.
Защо не правят по-ниски уреди, както правят слим, че и плот от 85 см ми е висок, замислих се...

# 477
Тези малките детайли в ъгъла са бленди.

# 478
Тези малките детайли в ъгъла са бленди.
Скрит текст:
Благодаря! Вероятно се монтират, за да не се допират вратичките при отваряне? Или при теб по друг начин е предотвратено това?
Аз сякаш не съм виждала с бленди, затова се зачудих.

# 479
Допират се, но аз не тряскам и като са без дръжки няма проблем. А на горния ред се отварят от ъгъла навън и се вижда целия ъглов шкаф, без глух участък, там няма и как да има бленда.

Общи условия

Активация на акаунт