Нашите кухни - тема 93

• 42 332
  • 741
  •   1
Отговори
# 525

Как се скрива аспиратора? Някакъв специален ли е? Thinking

Аспиратор за пълно вграждане.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 07:50 от Чи лу

# 526
  • Пловдив
Бяхте ми много полезни при обзавеждането на кухнята в апартамента, та сега пак идвам във вашите редици Simple Smile
Предстои ми обзавеждане на селска кухня, някой слънчев ден, та идвам, за да събирам отново идеи Simple Smile

# 527
  • София
На нас за тази кухня (211х308см) ни иска майсторът 7800лв, без уредите.
Визуализацията е много ориентировъчна. Плотът е стандартен, 4см, в вратичките мдф, той прави фрезовката и ги боядисва. Аспираторът ни ще е за пълно вграждане както на снимката от 2 поста по-назад. Ще има вградени лунички в дъното най-горния рев и лед осветление в стъклените шкафчета и под долния ред горни шкафове. Харесахме си механизмите от salex, но не си спомням имената им по отделно. Цокълът под шкафовете ще е бял  алуминиев, за да не се надуе след време. Дръжки не сме избрали още. Най-горният ред ще е без.
Може би до месец ще е готова, ще кача снимка на изпълнението.
И да, скъпичко е Sad
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 10:15 от Dagny

# 528

Как се скрива аспиратора? Някакъв специален ли е? Thinking

Значи тези се вграждат фабрично в 49,3 х 25-28 см. Което значи, че горният шкаф трябва да е минимум 52 см широк и 30 см дълбок?

# 529

[/quote]
Значи тези се вграждат фабрично в 49,3 х 25-28 см. Което значи, че горният шкаф трябва да е минимум 52 см широк и 30 см дълбок?
[/quote]

Идва си идеално над 60 см. широки котлони и 30 см. дълбоки горни шкафове. Някой правил ли е горни шкафове, които са по-тесни от 30 см.?

# 530
Дойде време да си избера мивка и смесител. Насочила съм се към гранитна мивка от Лекс Груп. Имате ли отзиви за тях като качество?
Относно смесителя се чудя какъв да си взема. Досега съм ползвала само някакви стари и ниски. Знам със сигурност, че искам да е висок, но се чудя дали има смисъл от функции като изваждащ се душ и подобни? Вие ползвате ли такива и какви са ви препоръките?

# 531
Не знам, аз само казах, че искам да не виждам аспиратор. Някак си такива ивички, блендички и лайстни нараняват чувствителната ми Монк натура😂
Моят е в шкаф 60/36, може да има различни размери. Беше чак съмнително евтин, но мебелистът го препоръча и съм много доволна. Има някаква турбо степен, която не пускам, че може да засмуче и мен😆

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 16:16 от Чи лу

# 532
Дойде време да си избера мивка и смесител. Насочила съм се към гранитна мивка от Лекс Груп. Имате ли отзиви за тях като качество?
Относно смесителя се чудя какъв да си взема. Досега съм ползвала само някакви стари и ниски. Знам със сигурност, че искам да е висок, но се чудя дали има смисъл от функции като изваждащ се душ и подобни? Вие ползвате ли такива и какви са ви препоръките?

Изваждащият се душ си е удобство когато искаш да изплакнеш мивката или да изплакнеш някоя по-голяма тава. Не е нещо от първа необходимост, ама е гъдел да си го имаш и си струва. Аз наскоро си купих такъв смесител да сменя предишния и съм доволна.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 16:48 от Черна станция

# 533
  • Пловдив
За мен изтеглящият се душ на смесителя в кухнята е удобство, от което не бих се лишила.

# 534
Чи лу, дай марката и модела на аспиратора!

# 535
Умишлено не исках изтеглящ душ, защото имам мелачка за боклуци под мивката и не исках да ми се мотаят отдолу и маркучите на душа. Смесителят ми е доста висок, доволна съм.

# 536
Мисля, че е този, преди 2г. беше около 300лв
https://veto.bg/products/aspirator-cata-gl45x

Допълвам- този е, проверих.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 20:18 от Чи лу

# 537
Благодаря!

# 538
Умишлено не исках изтеглящ душ, защото имам мелачка за боклуци под мивката и не исках да ми се мотаят отдолу и маркучите на душа. Смесителят ми е доста висок, доволна съм.

Каква е марката на мелачката и доволна ли си? Искам да си взема, но още се чудя каква да избера, а не е много популярно все още.

# 539
Мисля, че е този, преди 2г. беше около 300лв
https://veto.bg/products/aspirator-cata-gl45x

Допълвам- този е, проверих.
Този е за отвор 45,4х25,3. Т.е, малко по-малък от останалите, но пък за тази цена клас А и такава мощност си е екстра над останалите.

Общи условия

Активация на акаунт