Няколко въпроса към тези с Хашимото. Алтернативно лечение?

• 638 080
  • 2 534
  •   2
Отговори
# 540
  • У дома
Галя, Наистина помагат ритуалите, пробвай непременно и да се похвалиш с резултатите  Hug

Момичета, подсетихте ме и за друго - баща ми наскоро ми даде статия за това как се прави копрес от глина, точно за щитовидната жлеза, както и цялостната полза от глината. Само да я намеря и ще пиша подробности. Помня, че трябваше да е чиста и се копае по определен начин, но нищо повече.
Ако бях в БГ вече да съм пробвала, но при нас имам чувството, че всичко е наблъскано с химикали.

# 541
Преди години имаше смърт на близък човек в семейството ми (баба ми - лека й пръст) и по това време започнаха явните проблеми с щит. жлеза. Но според мен Хашимотото си го е имало и от преди това, просто стреса го отключи. Ако да съм честна в последствие постоянно сънувах баба как иска да ми навреди. Това в продължение на 2-3 години ConfusedОтдавах го на подтисната емоция - не можах да си изживея болката, като си отиде. И сега чета това - не знам какво да си мисля.

Ако става дума за "прилепване",  може душата ти да се е опитвала да ти даде подсказка насън. На мен ми се е случвало да разрешавам въпроси насън, отговора на които търся наяве.
Предполагам, че си била много близка с баба си.

Не, източникът ми не е от нета или от книга, затова не мога да дам препратка. Всъщност не знам дали е теория, защото може да бъде точно измерено. Има си начини.

Интересно ми е как се измерва? И това ли го прави радиестезист? И в смисъл "прилепнала" означава че е в нашето тяло, прилепена за тази чакра?

Да, може да се измери радиестезично, защото всяко нещо в природата има определена дължина на вълната, която може да бъде измерена. За прецизиране на измерването се използва "свидетел" (образец, мостра)- това са едни метални плочки, на които по специален начин е "записана" дължината на вълната ( вибрацията) на съответното нещо и като се държи "свидетеля" в ръка се проверяват различни неща- магия, прилепвания, радиация, нитрати и т.н. Тоест сравнява се "записът" на плочката с излъчванията на нещото, което мерим. Тоест, ако има прилепване, веднага ще стане ясно.

М..дано не е това, не звучи добре нито за нас, нито за душата....

Хубавото  е, че е поправимо.

# 542
Здравейте момичета. От няколко седмици само стоя по форумите и чета за Хашимото и хипофункцията, понеже и аз получих честитка от ендокриноложката, за хормони до края на живота. Твърдо вярвам в силата на природното лечение понеже съм се лекувала от поликистозни яйчници с билки и от други по -леки неща. Но ми е много трудно, тъй като всички около мен ме натискат за хормоните. Много се бях вдъхновила от постовете на Сребърния облак, защото тя ми изглежда като един човек, който трайно се е излекувал. На много места из нета пише, че е нелечимо, а че може само да обърнеш симптомите и тва че ти пада нивото на TSH  или антителата, нищо не значи, понеже те варирали, така или иначе. Аз нямам никакви други симптоми освен,че ми падаше косата в повече и за тва отидох на изследвания, които показаха TSH 12 и малко и антитела МАТ към 900, другото беше наред. Сега не знам какво да правя, пия селен, пия прополис, пчелно млечице със шизандра и пчелен прашец също + гаргара със еньовче и го пия по 400 мл на ден, така казаха в билковата аптека. Искам а опитам с хомеопатия, но знам,че трябва да се намери най-правилния хомеопат. Моля всички, които са имали и са се излекували трайно да кажат по две три думи, за да добия кураж, че нещата се обратими.

Благодаря предварително.

# 543
Като споменахте хомеопатия.. и аз си търся хомеопат от известно време, но нещо ми е трудно да се насоча към правилният.. препоръки?  Thinking

# 544
  • София и там където не се пуши
Аз съм се записала за хомеопат и после ще казвам отзиви.

За лекарството ендото сържи вече почти да го спра, като го контролирам разбира се.

Антителата вървят все по-надолу, но бавно, явно от селен се повлияват.

# 545
http://www.oberon-hashimoto-medication.com/diagnose.htm

някой ходил ли е при Мира Здравкова в Пловдив и знае ли нещо за този метатрон? Звучи интересно.

# 546
# 547
Бях ходила преди година и половина при д-р Георги Хаджиев от Велико Търново. Пих малко от неговото лекарство и други хранителни добавки. Оправиха ми се антителата. Не знам точно от какво беше. Но сега пак ще ходя да се изследвам.
Д-р Георги Хаджиев може да бъде намерен на сайта "Холистика". От него съм много доволна. Малкият също водим там и се справя без антибиотик, дори при 39.5 градуса температура. Иначе правеше пневмонии и болница...

# 548
Предварително се извинявам, ако в темата е написано, обещавам да изчета всичките 37 страници, но съм притисната откъм време: моля тези, които са се доверили на класически хомеопат в София и са доволни от резултатите, да ми дадат координатите! Благодаря ви! Бременна съм, а ми откриха Хашимото, хиперфункция. Отказвам традиционното лечение, искат да ми дават тиреостатици, но те са абсолютно противопоказни за бременността ми. Благодаря!

# 549
  • София
Sara_Pencheva при бременност не бих рискувала алтернативно лечение.

# 550
Sara_Pencheva при бременност не бих рискувала алтернативно лечение.

Благодаря за загрижеността, но съм объркана. От това, което успях да прочета до момента, лечението с тиреостатици (аз съм с хиперфункция) е абсолютно противопоказно при бременност, води до малформации на плода...

# 551
Не съм нейн пациент, но бих ти препоръчала Стоименова от Хирон.
Предварително се извинявам, ако в темата е написано, обещавам да изчета всичките 37 страници, но съм притисната откъм време: моля тези, които са се доверили на класически хомеопат в София и са доволни от резултатите, да ми дадат координатите! Благодаря ви! Бременна съм, а ми откриха Хашимото, хиперфункция. Отказвам традиционното лечение, искат да ми дават тиреостатици, но те са абсолютно противопоказни за бременността ми. Благодаря!

# 552
Изследвала съм с метатрон "Оберон", не при същата лекарка, но именно с този апарат ми откриха проблема на щитовидната жлеза. Показва болежки, които още не са се проявили.

# 553
Благодаря, Мирише ми на люляк, и от позната ми беше препоръчана.
Мили момичета, бих искала да ви попитам: днес бях на лекар за второ мнение, оказа се, че той дори не може да каже дали става въпрос за Хашимото с хиперфункция или за Базедова болест. Но ми откри малък възел, 4 мм. Та искам да знам някоя от вас имала ли е възел с Хашимотото? Характерно ли е за тази болест?
Благодаря ви!

# 554
  • София и там където не се пуши
Аз също имам възел.

Общи условия

Активация на акаунт