Няколко въпроса към тези с Хашимото. Алтернативно лечение?

• 638 148
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 570
Добре де, защо никой лекар, дори и най-доброжелателния, който няма интерес от продажбата на хормоните, не е посъветвал пациент с Хашимото да си направи изследване за наличие на инфекция? Или поне аз не знам. Има ли случаи на излекувано автоимунно заболяване след откриване и излекуване на вътрешна инфекция? А когато организмът се справи с евентуална такава /защото и аз вярвам в силата му да се самоизлекува/, то би трябвало и А.З. да изчезне newsm78, ама в повечето случай вече диагностицираното А.З. е за цял живот.
А книжките изглеждат интересни, ще споделиш като ги прочетеш. Аз попаднах на "Спонтанно излекуване" и "Ензимният фактор", препоръчвам ги.

# 571
  • София
На доста места съм го чела това. А покрай проблемите с хроничния си тонзилит попаднах на статии, че може да доведе до Хашимото. Значи все пак има връзка дадено хронично възпаление с възпалението на жлезата.  Peace

# 572
  • София
Връзка има, затова хомеопатията има успехи при това заболяване, защото лекува организма като цяло....
кия , и аз ще видя едната книжка , иначе за ензимния фактор я имам  Peace
Относно лекарите тук в БГ подозирам, че не знаят доста неща....моят ендокринолог например ми се изсмя като му казах, че имам ниска телесна температура и че подозирам, че имам проблем с ЩЖ.

# 573
 Bobka, и аз съм с ниска телесна температура и почти никога /когато пипна вирус напр./ не вдигам температура. Като го казвах на личната, тя вика: "Ами радвай се, че не вдигаш температура". Според мен един лекар трябва да знае, че това не е добре, най-малко пък е повод за радост. За съжаление това /като знания и поведение на лекарита/ е масово.
Ти с Хаши ли си и опита ли с ензимите?

# 574
  • София
Относно температурата имах предвид, че ми е ниска постоянно...всички хора ми се струват при допир направо горещи, все едно имат температура. ПОпринцип се мери рано сутрин веднага след събуждане или около 15ч. следобед, не трябва да е под 36.8...моята е около 36.00 и надолу
С високи антитела съм , сама ходих да си ги мера, защото моят лекар ми беше пуснал само ТСХ, което беше уж в норма 2 и нещо...Общо взето карам на добавки и последно като мерих ТСХ-то беше 1.5, а антителата намалени наполовина...ензимите изкарах на 2 курса по месец и нещо.
При мен специално подобрението дойде от житната диета, която прави детокс на организма.
Ето още нещо друго интересно , но в друга поскока: http://www.stopthethyroidmadness.com/

# 575
Започвам су джок терапия. Надявам се да има резултат! Поне не е скъпо, не вреди, не се ходи никъде....което май не е малко.... а в същото време има много добри резултати. Ще споделям

# 576
  • София
Започвам су джок терапия. Надявам се да има резултат!
Това пък какво е? Laughing

# 577
Намират се много материали в нета, има и курсове, ето тук най-общо. Нека това не звучи като поредното модерно хоби. Просто ми се струва доста удобно....и ефикасно надявам се

# 578
 Bobka , благодаря ти много за линка, има доста интересни неща. Съгласна съм с това, че ТСХ тестовете не са единственото, от което трябва да се водим, по-важно е как се чувстваме. Аз затова от известно време съм зарязала изследванията, ще ги правя чак наесен живот и здраве. Пия добавки, практикувам си йога /е, и тироксина си взимам за сега/ и си мисля, че организмът може да се самоизлекува ако му се помогне.
Интересно ми стана, че цигарите намаляват ТСХ-то. Освен преди изследването да дръпваме по един тютюн Joy
 Галля, успех! Ще споделяш резултатите, на.и?

# 579
  • София
Не разбирам руски.  Confused

# 580
  • У дома
http://www.amazon.com/Standard-Process-Thytrophin-PMG-360/dp/B00 … 823295&sr=8-4

http://www.amazon.com/Standard-Process-Immuplex-150-Cap/dp/B0006 … 823295&sr=8-7

Тези двете пия от скоро, добре се чувствам засега. Имуплекса те предпазва от всякакви вируси и бактерии, а другото са си изсушени жлези.
Също така за инфекциите, мисля съм споменавала за Хулда Кларк, мъжо направи запър - уред по който тече ток и се запва всеки ден. Струва доста, ако се купи готов, а ние съвсем по български си го направихме сами. Тази вечер ще си пусна един филм и ще се електрифицирам и аз. Идеята е слабия ток да убие всякакви вредни клетки в организма и тялото ти да работи на пълни обороти.

# 581
  • София
Изсушените жлези се явяват като натурални хормони. Ето от тази имам добър отзив:
http://www.swansonvitamins.com/SW1358/ItemDetail
Намерих и подобобен продукт в iHerb, където доставката е по-евтина
http://www.iherb.com/Ultra-Enterprises-Raw-Thyroid-90-Easy-To-Sw … ablets/11811?at=0
Та съм се замислила дали да не си взема такъв продукт...доколкото разбрах от линковете по-горе , които съм дала дозата сам можеш да си я определиш-докато се почувстваш добре...лично аз милсля да определя дозата докато достигна нормална телесна температура....
Галля , Atalanta  ще чакам отзиви за резултати Simple Smile

# 582
Да, чела съм за уреда на Хулда Кларк.
Atalanta, от кога го ползвате? Можеш ли да споделиш някакви резултати? 

# 583
  • Пловдив
Е,браво! Много се радвам, че повече хора се преместиха в тази тема. На мен отдавна ми е писнало от постоянни изследвания, стойности на това и онова и различни лекарства. Не ми се слуша. Нека оставим браменните да си следят хормоните стриктно, а ние да експериментираме.

Видях, че някои са питали за апарата Оберон и д-р М.Здравкова  и д-р Николова. Те и двете лекуват еднакво - правят изследване с този Оберон и после дават хранителни добавки на Кораловия клуб с пълни шепи. Скъпичко излиза, а и резултата не е ясен може да се подобрите, може не, но трябва много време. Аз не издържах дълго и понеже не виждах ясни изгледи за подобрение, се отказах. Оберона е интересен, но не ми се струва много сериозна машина. Като разработка на кръжока Млад техник - руска работа, много хвалена, но ...

# 584
  • Пловдив
Стана ми интересна и теорията за "прилепването". Аз също имам нещо да споделя в тази връзка. Преди няколко години и на мен почина баба ми. По това време някъде започнах да се чувствам зле - прескачане на сърцето и т.н. Докато стигнем до Хашимото беше голямо ходене по мъките. Та веднъж сънувах баба си - гледах телевизия в късните часове, на тъмно и тя седеше до мен и ми се усмихваше, а аз се смразих от страх. Исках да извикам, но не можех да извадя глас. Тя сякаш се досети, че искам да викам и ме стисна за гърлото. Събудих се ужасена и се чудех какво ли трябва да е означавало това. Мислех, че трябва да и раздам. Но едва наскоро мисля, че осъзнах истинския смисъл на съня. Може би баба ми е искала да ме предупреди за проблема със щитовидната, затова ме е хванала за гърлото. Тя никога не би искала да ми навреди. Така го тълкувам аз, ама какво ми разбира главата на мен от тия работи...
Хайде със здраве!

Общи условия

Активация на акаунт