Няколко въпроса към тези с Хашимото. Алтернативно лечение?

• 638 027
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 795
  • София
bibilota, в началото ще го взимаш, после ако лечението ти е успешно ще го намаляваш до пълното му спиране. Прочети назад в темата и си избери алтернативен метод, който ти е по сърце  Wink. Успех.

# 796
  • У дома
Аз от известно време съм на Thytrophin PMG -  http://www.amazon.com/Standard-Process-8025-Thytrophin-Tabs/dp/B … /ref=pd_sim_hpc_4
Доволна съм. Същото беше предписано от лекар на моя позната по време на бременноста. Консултирайте се с лекар за въпросната фирма и добавка. Аз ползвам много техни продукти и съм свалила всички стойности от както ги пия.

# 797
  • Сфия
здравейте, момичета, аз съм с Хашимото, диагностицирано през март 2011. Тогава планувах бременност, бързо открих проблема, започнах прием на Л-тироксин и забременях. Следи ме д-р Начев. Доста се качи дозата по веме на бременността ми, след това автоматично я свалихме на тази, при която съм забременяла, но от както родих постоянно и постепенно продължава да расте - вече почти година. Сега съм на 125 микрограма, които за кърмене са висока доза, поради което се налага да я пия на 2 пъти през деня. Няма да обяснявам за какъв безумен график, свързн с хапче, цедене и гладуване става дума.... Омръзна ми честно, ама много ми омръзна. Обмислям да пробвам с хомеопатия. Попрочетох назад из темата, до където ми стигна времето, че някои хомеопати практикуват едновременно лечение и с хормнон, и с ХЛ, като постепенно се намалява хормона. Звучи ми приемливо. Въпросът ми към тези от вас, които сте от София и се лекувате с този метод - кой хомеопат посещавате и как процедира?

# 798
  • София и там където не се пуши
Аз също пия еутирокс. Забременях, а точно тогава реших да намаля дозата, защото се затопляше и веднага си направих изследване на TSH - оказа се 2,6. Ендокринологът ми каза, че не е опасно, но трябва да свалим под 2. И така сега съм бременна и поддържам под 2 с 50 мкг еутирокс.
Вярно, че няма връзка с алтернативно лечение, но не бих си позволила такова в този момент.
Иначе на мен хомеопат ми предписа пулсатила и нямаше ефект.

Да, в случая не говорим за бременни.

И на мен в първия момент не ми спряха Еуритокса, но полека лека аз си го спрях, защото ми ставаше лошо. Хомеопата ми каза да пробвам полека, защото хомеопатия кара щетовидната да работи, а еуротокса дава наготово. Оказа се, че съм в норма влязла. Антителата вървят бавно надолу, но вървят.

# 799
  • Сфия
Dorothy, колко време се лекуваш вече с хомеопатия и кога се появи ефект? Simple Smile

# 800
Dorothy, колко време се лекуваш вече с хомеопатия и кога се появи ефект? Simple Smile

От октомври 2011

Ефект - ами май при мен много бързо дойде. Само в началото едни гадни симптоми, после се попоравих. Съобразявам се и с храна и така - добре съм си.

# 801
Въпросът ми към тези от вас, които сте от София и се лекувате с този метод - кой хомеопат посещавате и как процедира?

Има мноооого добър хомеопат в кв.Суха река  и кв.Хаджи Димитър.Можеш да го намериш в неговите аптеки "Хера". Казва се Петко. Знам ,че става със записване,но и така ходят много хора. Мисля, че в нета можеш да откриеш телефона му. Успех! Grinning

# 802
  • Сфия
ми тя и Дороти ми го препоръча, а ми е и страшно удобно, като място, че живея близо. Благодаря, момичета!

# 803
от хомеопатията и аз съм доволна, лятото дори успях да спихна малко на кг.
Резултатите ми значително са подобрени, сърцебиенето изчезна .. Още нещата не са в норми, но резултатите са значително подобрени

# 804
  • Сфия
КОТЕ, при класически хомеопат ли ходиш? Сега се зачетох за този Петко. Очевидно човека прави чудеса, ама явно не е класически хомеопат. А използването на ХЛ по схема е силно отречено и според хомеопатите изключително опасно...  за това много се чудя....

# 805
Да, аз посещавам д-р Капинчева, която е класически хомеопат - ползва монопрепарати Heart Eyes

# 806
  • София
Dorothy, би ли споделила от какви храни се ограничаваш? Само мента и шоколад ли, предполагам и глутен? И не разбрах този хомеопат Петко класически ли е? Може ли малко повече подробности, моля.
Иначе аз съм чувала добри отзиви от излекували Хашимото с помощта на д-р Пачова класически хомеопат.

# 807
  • Сфия
Всъщност Петко очевидно въобще не е хомеопат даже. Той е собственик на аптеки - фармевт явно. Предписва и хомеопатични лекарства, и билки до колкото разбирам. Не действа на принципа на кл. хомеопатия въобще... Обаче явно помага човекът... И не взима пари.... Ето, има цяла темичка за него: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487920.msg24040450#msg24040450

# 808
Dorothy, би ли споделила от какви храни се ограничаваш? Само мента и шоколад ли, предполагам и глутен? И не разбрах този хомеопат Петко класически ли е? Може ли малко повече подробности, моля.
Иначе аз съм чувала добри отзиви от излекували Хашимото с помощта на д-р Пачова класически хомеопат.

Ми при мен се чувствувам добре, като не ям и тип мезета, чипсове, зрънчовци, колбаси. Обаче,  си обичам спагети например и от тях не се ограничавам. Не се тъпча, хапвам плодове.

Петко си е невероятен човек, аптекар, познаващ добре лекарствата и съставките.

# 809
  • Бургас
С Хашимото от няколко дни се записвам при вас, ще ми бъде полезно да ви чета Hug

Общи условия

Активация на акаунт