Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 779
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, днес бях при докто Петко в аптека Хера в Младост.
За първи път отивам при него, даже не знаех как изглежда. Леле страхотен е, много ме впечетли. Наистина чаках 2 часа, но не съжалявам. Този човек колко спокойно изслушва всички хора. Имаше всякъкви хора от бебета до възрасни хора с бастуни и всички те излизаха от него много щастливи и спокойни. След разговора с него се чувствах лека като перце и много доволна. Сигурна съм че ще имам подобрение. Дай боже да се раждат повече такива хоманни личности.

# 286
Цитат
След разговора с него се чувствах лека като перце и много доволна. Сигурна съм че ще имам подобрение
И аз винаги се чувствам така ,след срещите с него.Притежава харизма човека!

# 287
Всеки път се чувствам така!  Grinning Този човек сътвори чудеса с мене - от скептик  ме направи сляпо доверяваща се! Щастлива съм, че съдбата ме срещна с него!

# 288
  • Пловдив
Записвам се, за да не ви изпусна

# 289
Здравейте! Вчера бях на консултация при Петко заради доста килограми и омазняване на коса. Даде ми диета и едни хапченца - това добре, ще видим дали ще има ефект. Но ми даде и едни хапчета AGNES, като ми обесни, че имам проблеми с хормоните, поради което ми се омазнява много косата и имам бяло течение, а аз изследвания досега за хормои не съм си правила. В последствие като се прибрах вкъщи влязох в интернет и прочетох за въпросните хапчета AGNES, за които пише, че тях ги пият жени с изявен ПМС и които имат един вид сериозни аномалии преди цикъл или той е нередовен, но аз нямам такива проблеми. Цикълът си ми е редовен, е има тук-таме някоя болка в корема, в главата, но все си мисля, че това не е чак толко ненормално..Та въпросът ми е дали някоя от вас ги е приемала и то за какви симптоми точно, защото наистина се чудя дали да ги пия.. Confused

# 290
Dorothy,би ли споделила малко по-подробно за лечението на хашимото.И аз съм със същото заболяване,близо година се лекувам с класическа хомеопатия,но антителата даже се увеличиха.И от една седмица се чудя,дали да потърся Петко.

# 291
  • София и там където не се пуши
Аз доста време, се бях чудила и съжалих, че не съм го потърсила по-рано. Сега ме изнервя,  Joy Joy Joy , че иска да ми направи перфектни стойностите (сега вече са в норма). Антителата вървят надолу, ама не са така високи, както бяха.

# 292
Привет на всички!Аз също съм с Хашимото(хашитоксикоза),самия Петко ми го откри
аз не подозирах,че го имам.Антителата ТАТ и МАТ  излизат извън норма.Благодарение на него ги вкара  почти в норма и само с ХОМЕОПАТИЯ!     
Пиша това за всички ,които имат съмнения за Петко.Момичета не се чудете,той е уникален!Благодарна съм му за толкова много неща!Лекува не само мен,но цялото ми семейство и най-скъпото ми децата!

# 293
Благодаря,момичета!Вече съм сигурна че ще го посетя,дано и на мен да помогне Simple Smile

# 294
Заведох не само семейството си, но и близки, приятели, колеги. Петко е уникален! Разбирам всички, които подхождат скептично. И аз бях една от тях! Но вече знам, убедена съм, че той помага дори там, където другите не могат. Дано ни е жив и здрав!

# 295
Някой, лекувал ли е тежка депресия, паническо разстройство, не отшумяващи симптоми вече 6-7 месеца, доста тежко състояние. Дали може да помогне Петко. Някой с подобен проблем има ли/

# 296
поля, обръщам се специално към теб, защото ме заинтригува с това че лекуваш Хашимото с хомеопатия и хормона ти е в норма, би ли споделила как, защото и аз съм с този проблем, и ми се иска да намеря алтернатива на този изкуствен хормон който приемам всеки ден. Иска ми се и аз да отида до Петко, и дъщеря ми да заведа, която много боледува, но все не намирам време...

# 297
Петко,ме лекуваше  само с перли на Боарон,но на мен хормоните са ми в норма само
антителата ми бяха  извън норма.На много хора помага само с хомеопатия,с много разбиране за нещата и много любов към всеки ,потърсил помощ от него.

# 298
# 299
  • Сфия
здравейте и от мен... Изчетох цялата тема. Аз съм с Хашимото също, а и двамата ми сина са с атопичен дерматит. Обмислях да се обърна към класическата хомеопатия, но едно момиче тук- Dorothy ми препоръча Петко в друга тема. Веднага разрових в нета и попаднах на тази темичка. Много съм объркана, защото класическата хомеопатия отрича този тип лечения, за традиционната медицина да не говорим.... Обаче останах озадачена от толкова много положителни коментари тук и споделен опит на излекувани хора. Момичета, звучи толкова хубаво, чак не може да е истина.... Мисля да посетим Петко... дано да има успех, защото нещата с тези хормони и препарати не може да продължават така....

Общи условия

Активация на акаунт