Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 849
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, моля ви за координати  на  Петко от аптека Хера. Искам да заведа дъщеря си при него но не знам къде и как да го намеря.Не съм от София и за това ви моля за помощ.Отговорите може и на Л.С. Приятен ден на всички.

# 301
  • София
(Хера 1) без предварително записване
понеделник, сряда и петък
от 9.00 до 14.00 ч.
ж.к. Сухата река,
ул. Александър Екзарх, бл. 225
945 53 64; 0888 461 061

(Хера 2) с предварително записване по телефона
сряда от 18 часа
кв. Хаджи Димитър
ул. Макгахан № 51
840 35 15

(Хера 4) без предварително записване
вторник и четвъртък
кв. Младост 1
ул. Йерусалим, бл. 39А (последната станция на метрото)
974 37 75

# 302
(Хера 1) без предварително записване
понеделник, сряда и петък
от 9.00 до 14.00 ч.
ж.к. Сухата река,
ул. Александър Екзарх, бл. 225
945 53 64; 0888 461 061

(Хера 2) с предварително записване по телефона
сряда от 18 часа
кв. Хаджи Димитър
ул. Макгахан № 51
840 35 15

(Хера 4) без предварително записване
вторник и четвъртък
кв. Младост 1
ул. Йерусалим, бл. 39А (последната станция на метрото)
974 37 75
Огромно благодаря за изчерпателният отговор. Hug

# 303
  • София
Записвам се в темата. С майка ми ходихме при Петко. Останахме с добри впечатления, много и мил и внимателен. Даде ни лекарства. Ще споделя резултата след 1 м.

# 304
  • Пловдив
Момичета, въпреки че съм чела назад в темата, но да попитам : каня се да заведа малкия при Петко, но ще се възползвам сигурно напролет и то с предварителното записване, та се чудя, как стои въпроса със заплащането на прегледите? Четох назад, че не иска пари, но се изписват неща, които обикновено хората си купуват от аптеката, но все пак, мисля си, че не е много редно - всеки труд следва да има адекватно заплащане....

# 305
  • София
Ами той явно не си приема работата като труд,както аз не го възприемам,че е на работа.Просто е там и помага.Шапка му свалям.

# 306
  • София
Единственото, което можеш да направиш е оборот на аптеката. Купуваш си лекарствата от там и това е. А там дори не са по-скъпи, отколкото в която и да е друга аптека.

# 307
  • София и там където не се пуши
Понеже ми е далеч, винаги гледам да се запася напред, ама и той ме кара да не прекалявам, а да видя как са нещата и тогава да купувам още.

# 308
  • София
Да кажа само, че Петко е в отпуск до 19.02, да знаете, да не се разкарвате. Иначе на мен ми свършиха гранулите и си ги взех от друга аптека, имаше ги.

# 309
За първи път срещам подобен уникален човек.С наднормено тегло съм на 25 години с доста проблеми .При посещението ми при Петко останах изумена.Той ме попита какъв е проблема ,с две думи му обясних за килограмите .Направи ми диета за 15 дни и хомеопатични хапчета.Каза ми доста неща свързани с други заболявания и проблеми и се запитах как знае за това нищо не съм споменала.Спазвала съм и други диети и на диетолог съм ходила и не можех да сваля дори 1 килограм.След 1 седмица на диета бях отслабнала с 5 килограма.Сега ще ходя пак и детето ще заведа.Не мога да си обясня как разбира за проблеми за които не си и попитал.Добре ,че има хора като него .Simple Smile

# 310
vanesa20 би ли споделила каква точно е диетата и дали проблемът ти с килограмите има общо с заболяване на щитовидната?

# 311
Не каза нищо за щитовидната ,каза че имам прекалено много инсулин ,който е в повече и трябва да се нормализира.Пита ме дали имам бяла коса и е възможно да влизам в критическата,аз казвам ,не на 25 съм, и тогава(преди 2 месеца)си казах ,да бе този добре ли е на 25 бяла коса ,критическа ,да не е пил нещо .Смешно ми стана ,обаче откривам не само бяла коса ,а и веждите ми побеляват .Спешно ще ходя пак.Понеже доста се чака ,наблюдавах как преглежда и други хора,всеки го гледа по различен начин ,на едни ръцете,на други кръста,гърба,странно ми беше,но е уникален.

# 312
Няма проблем ще ти дам диетата ,но според мен нека те види лично ,той знае най-добре каква диета да ти даде и не е само диета а има и въпроси свързани с твоето хранене ,ставане ,движение ... Наистина най-добре да те види лично а, диетата ти е готова за 1-2 минути.

# 313
Аз съм ходила но ми стана интересно каква е диетата. Знам че е индивидуално за всеки. На мен ми даде на един лист диета при която се яде на 2 часа различни неща.

# 314
Да по часове ми беше и на мен на 2-3 часа .Аз тогава не ядях нищо по цял ден и му казах :-не мога да хапна една хапка,но с по една хапка започнах ,наистина имаше видим ефект ,но аз не бях много сериозна и я спрях .Ходих пак след 2 месеца и ми направи впечатление ,че когато ми дойде реда ,казах добър ден ,а той ме попита как е диетата ,дали да я смени.И си казах ,може ли да ме помни при толкова много хора или има и други способности .Интересен човек.

Общи условия

Активация на акаунт