Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 812
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ванеса, ще напишеш ли диетата тук, стана ми много интересно. Както и другите лекарства които ти е дал. Предполагам - инсулинум 30 - вечер по 5 топчета.

На мен той ми помогна да регулирам ТСХ-то и да го вкарам в норма, иначе 2 години други доктори се мъчиха и не успяха - вдигаха , сваляха еутирокса а ТСХ си се качвашееее

# 316
  • София
Не съм Ванеса, но ще ти копна една доста драстична диета на Петко. Все се каня да я започна.

! 5 гр. phosphorus 15ch  на гладно
07:00 – 09:00   - Кафе/чай, кисело мляко с мюсли или овесени трици
      + 2 т. Захир с кафето
09:00 – 11:00   - Киви, цитруси, ябълки /неограничено количество/
11:00 – 13:00   - 1 прахче Fat’s cleaner, разтворено в 200 ml хладка вода
13:00 – 15:00   - Киви, цитруси, ябълки /неограничено количество/
15:00 – 17:00   - Кафе/чай
17:00 – 19:00   - Киви, цитруси, ябълки /неограничено количество/
      ! 5 гр. lycopodium clavatum 15ch  на гладно
19:00 – 21:00   - Риба, зеле, моркови, марули, репи, краставици, чушки,             белени домати, гъби, маслини
21:00 – 23:00   - Киви, цитруси, ябълки /неограничено количество/

Всички хранения са задължителни – да не се пропускат. Плода навсякъде е в неограничено количество, но за един ден само един и същ вид плод. Салатата е в неограничено количество, без майонеза и колбас. Може да има сол, оцет, зехтин на вкус. Което не е написано изрично в диетата не се консумира.
Бяло вино – неограничено количество.

Най-много ми допада последното изречение  Grinning

# 317
  • София
Миналата година правих и аз диета,защото Пролактина ми беше завишен (естествено,това не го знам от личната,Петко ме прати да го изследвам) Десет дни след диетата бях свалила по 5см от обиколките на талия,подгръдна обиколка и ханш.Пиех единствено Лимфомиозот.

# 318
Ванеса, ще напишеш ли диетата тук, стана ми много интересно. Както и другите лекарства които ти е дал. Предполагам - инсулинум 30 - вечер по 5 топчета.

На мен той ми помогна да регулирам ТСХ-то и да го вкарам в норма, иначе 2 години други доктори се мъчиха и не успяха - вдигаха , сваляха еутирокса а ТСХ си се качвашееее

Обърнах си къщата и не мога да си намеря диетата ,но горе-долу нещата бяха:плод(без банани),кисело мляко нисък процент,риба,пилешко месо ,но само бялото месо,един ден почивка.Хапченцата бяха calcarea carbonika 30 ,insulinium,lymphomyosot kapki,урзофалк 250.Това последното не помня за какво беше.

# 319
кльомба при мен последното изречение е сладолед- неограничено количество. Явно на всеки дава различна диета. Аз съм доволна от него. Вчера трябваше да ходя при него но и аз разбрах че е отпуска за това ще го отложа. Но все ще намеря някъде хапчетата които ми дава, въпреки че всеки път гранулите са различни.

# 320
  • София
И при мен беше сладолед,между 21:00 и 23:00ч в неограничено количество.
И, не много по темата споделям,че бях болна от Хепатит А,бях 10 дни в Инфекциозна болница началото на декември,изписаха ме с високи показатели,с предписание- пълна почивка,да ставам от леглото само ако ходя до тоалетна,едва ли не,диета-само плодове,варени и сурови зеленчуци,ориз и картофи.А,и по една шепа хапчета три пъти на ден (да не им споменавам цената).Та,изписаха ме един понеделник,в сряда отидох при Петко с епикризата.Каза ми да не пия хапчетата които са ми изписали,даде ми други,които ми излязоха 17лв,и ми каза след пет дни да си изследвам АСАТ и АЛАТ.След пет дни дадох кръв,отидох при него с резултатите,и той ми каза:"Готова си,спираш диетата,ядеш всичко,пиеш алкохол,само хапчетата ги продължаваш още една седмица и пак при мен".Ходих и до Инфекциозна на изследвания,естествено,не съм споменавала нищо за Петко,докторите ми казаха,че съм се повлияла отлично от тяхното лечение,и че мога да разширя диетата малко.Понеже много ме бяха наплашили,след време пак дадох кръв,ами, абсолютно в норма са ми всички показатели.Имам познати минали през Хепатит,с 6-месечни диети,и никой не ми вярва,че Петко ме е излекувал за две седмици.На мен самата още ми е трудно да повярвам,и какви ли не теории ми минават през главата Whistling Peace

# 321
Според вас защо е необходимо да се яде сладолед в тази диета. Дали не може да се пропусне.

# 322
  • София
Вероятно заради инсулина. Ох, дано ми даде и на мен такава диета, че миналия път забравих да спомена този си проблем.  Mr. Green Аз също съм с Хашимото и сега се надявам да регулирам ТСХ-то. Всъщност, убедена съм, че ще успея с помощта на Петко.  Grinning

# 323
  • София и там където не се пуши
Вероятно заради инсулина. Ох, дано ми даде и на мен такава диета, че миналия път забравих да спомена този си проблем.  Mr. Green Аз също съм с Хашимото и сега се надявам да регулирам ТСХ-то. Всъщност, убедена съм, че ще успея с помощта на Петко.  Grinning

Мен ми каза, първо да помислим за лечението после отслабване.

# 324
  • София
И аз затова не му го споменах като проблем. То оправи ли се първопричината и последствията ще се оправят. Дороти, благодаря ти и тук, че сподели за Петко.
Все пак, може ли до споделите диетата със сладоледа, да й се порадваме.  Mr. Green
И сега да попитам сериозно: някой лекувал ли е неврологични проблеми при него? Интересувам се за майка ми, която е с Паркинсон.

# 325
06:00-09:00 кафе/чай кисело мляко с мюсли, трици, немлян колбас
09:00-11:00 моркови, цитруси, киви, ябълки - неограничено количество
11:00-13:00 кисело мляко, айрян таратор или свинска телешка скара риба ориз салата пресни, зеленчуци зелени листа
13:00-15:00 моркови, цитруси, киви, ябълки - неограничено количество
15:00-17:00 кафе/чай шоколад 70%
17:00-19:00 моркови, цитруси, киви, ябълки - неограничено количество
19:00-21:00 кисело мляко, айрян таратор или свинска телешка скара риба ориз варени картофи гъби салата ряпа моркови алабаш цвекло
21:00-23:00 сладолед неограничено количество

Всички хранения са задължителни - да не се пропускат. Плодът навсякъде е в неограаничено количество, но за един и същи ден само един вид плод. Салатата е неограничено количество, без майонеза, колбас, сирене. Може да има сол, оцет, зехтин на вкус... Което не е написано изрично в диетата не се яде. Мюсли-без прясно мляко, може с чай (ябълка с канела, портокал с канела). Кафето или чая-неограничено количество, с кафява захар или с мед, без бяла захар, мляко, сметана, подсладител.

# 326
Тази ми даде на мен.

# 327
Да е здрав Петко и все така да помага. И ние чакаме да отидем при него, след като се върне от отпуската, че са се натрупали неща, от изследванията, които ни каза да се направят има разбъркали показатели и да ни каже с какво да се продължава и колко време. Simple Smile

Уникален и много добър човек е.

# 328
  • Сфия
Да е здрав Петко и все така да помага. И ние чакаме да отидем при него, след като се върне от отпуската, че са се натрупали неща, от изследванията, които ни каза да се направят има разбъркали показатели и да ни каже с какво да се продължава и колко време. Simple Smile

Уникален и много добър човек е.
a до кога е в отпуска?

# 329
  • София
До 19-ти.

Общи условия

Активация на акаунт