Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 744
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Моя близка днес е била при Петко и освен от способностите му като диагностик беше впечатлена и от специфичните висулки на брадата му Simple Smile. Някой има ли идея какво точно представляват?

# 331
  • София и там където не се пуши
Моя близка днес е била при Петко и освен от способностите му като диагностик беше впечатлена и от специфичните висулки на брадата му Simple Smile. Някой има ли идея какво точно представляват?
Ако го попита човек обяснява - това не ми се обсъжда.

# 332
Редно ли е да се навлиза в личното пространство на човека?

# 333
  • София
Аз го приех като ексцентричност, не съм се замисляла и наистина мисля, че не е редно да се пита. Все едно да питаш защо някоя жена носи косата си на кок, а друга на опашка.
Имало ли е много хора днес?

# 334
Не смятам, че това е навлизане в личното пространство. Когато човек е избрал да носи някакъв външен белег на философско виждане, религиозно убеждение, окултно вярване, ексцентрично поведение и пр., той е решил да го демонстрира явно пред останалите, поемайки евентуалните негативи на избора си да бъде различен. В този аспект не вярвам за такъв човек коментарите за въпросния избран белег да са навлизане в личното му пространство. Както и да е, няма да го коментираме тук явно, макар че е интересно  Peace .

Да, имало е много хора днес, чакали са 3 часа моите близки.

# 335
Момичета, много ви благодаря, че пишете в този форум. Следя ви всеки ден- това е първото нещо, което правя като седна на компа. Моята дъщеря също е с Хашимото, ходи при него преди 2-3 месеца, утре пак са там и след това ще видим как са нещата, но за сега в него ни е надеждата. Пишете !!!!!!!!!!

# 336
  • Сфия
Момичета, много ви благодаря, че пишете в този форум. Следя ви всеки ден- това е първото нещо, което правя като седна на компа. Моята дъщеря също е с Хашимото, ходи при него преди 2-3 месеца, утре пак са там и след това ще видим как са нещата, но за сега в него ни е надеждата. Пишете !!!!!!!!!!
Moля, споделете, от колко време се лекува дъщеря ви при него? С каква доза е била преди началото на лечението при него и на каква е в момента?

# 337
Извинявайте за забавянето, но никак нямам време тези дни  Embarassed
Ами изписал й е три вида хомеопатични дражета, мисля, че още е рано да говорим за конкретни резултати. Все пак само 2-3 месеца се лекува с тях, но се надяваме Simple Smile
Успех на всички с тази проклетия - Хашимото  Confused

# 338
  • София
Благодаря и аз на Дороти , че все ми повтаря за Петко Wink

# 339
Здравейте,
Лекувам се при Петко и имам няколко въпроса към него. Много ми е трудно, обаче, да отида когато приема. Бих искала да помоля , някой ако има имейл, да ми го напише на лични.

Благодаря ви предварително!

# 340
  • София
И аз бих искала мейл на Петко. Имам въпрос, заради който не си заслужава да ходя да се редя и да правя опашка, така да се каже да бавя останалите. много моля, ако някой го има да ми го прати на лични.  Praynig

# 341
Имам въпрос към тези, които имат посочен в хранителния режим шоколад. По какво количество ядете? Петко ли ви го определи или самоинициативно?

# 342
  • София
При мен шоколада беше черен,над 70%,между 15.00 и 17:00ч,в неограничено количество.Той ми го каза,пише го и в диетата.Сладоледа беше от 21:00 до 23:00ч и той в неограничени количества Peace

# 343
Демек може и по един цял шоколад?

# 344
  • София
Демек,да  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт