Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 815
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Тъй като аз пуснах питане  за това дали Петко е в отпуска/така ми казаха в аптеката в Хаджи Димитър/, искам да съобщя, че очевидно не е, тъй като днес бях на консултация при него в Сухата река.

# 271
Когато записвах час през юни  за септември ми казаха,че през август Петко ще е отпуск целия месец.

# 272
  • София
И аз, доколкото помня,мисля,че август не работи.

# 273
Здравейте! Реших и аз да напиша за моя опит от срещите си с Петко. Като четях мненията на хората, реших, че е прекалено хубаво, за да е истина... Отидох крайно скептична. Имах сто болежки - проблемна кожа, заболяване на щитовидната жлеза, мигрена с период от 20 години, начало на климакс... Носех цяла папка с изследвания и заключения от именити лекари, от лечението на които една не умрях. На 46 бях години се чувствах като бабичка... След разговор с Петко, за който бях пропътувала 300 км и се бях колебала дали въобще да осъществя, реших, че толкова са ме тровили... какво пък - още две седмици мога да експериментирам.  Не му повярвах, честно си признавам. След две седмици смукане на неговите смукалки си направих тест на TSH  хормони и те бяха в нормата! Само тези, които имат проблеми с щитовидната жлеза ще ме разберат... То беше щастие!   Веднага скочих в първия автобус и хукнах към София. Сега, седем месеца по-късно постепенно отшумяват една по една болежките ми!!! Вече не чета за лекарствата, които ми дава! Доверявам му се на 100%!!!! Това е един ЗНАЕЩ И ПОМАГАЩ ЧОВЕК! Не разсъждавам как го прави, приемам го за даденост! И му благодаря!

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 22:15 от tarabg

# 274
  • Sofia
... То беше щастие!   Веднага скочих в първия автобус и хукнах към София. Сега, седем месеца по-късно постепенно отшумяват една по една болежките ми!!! Вече не чета за лекарствата, които ми дава! Доверявам му се на 100%!!!! Това е един ЗНАЕЩ И ПОМАГАЩ ЧОВЕК! Не разсъждавам как го прави, приемам го за даденост! И му благодаря!
Peace

# 275
Важно!!! ПЕТКО ЩЕ Е В ОТПУСК ОТ 15 АВГУСТ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА!!!

# 276
# 277
Момичета има ли някой който е ходил при Петко заради страхова невроза,поне аз си мисля че е това.Майка ми по време на критическата нещо и стана и постоянно изпитва страх от нещо и чувство че някой я следи.Беше отшумяло за около година и половино ,но от 1 сед. се появи наново.Ситуацията е крайно неприятна,ако на някой е помогнал да ми пише,моля!

# 278
Здравейте,
Ходих при Петко за нощно напикаване на 7 годишния ми син , засега нямаме резултат. Дали е помогнал на някой с този проблем?

# 279
tarabg би ли споделила по-подробно за проблемите ти с щитовидната жлеза

# 280
Преди година открих, че TSH хормоните ми са поне 10 пъти по-малко от най-малката референтна норма. След лечение при виден професор ендокринолог получих алергичен шок...След това хормоните ми изведнъж започнаха да се качват и вече бяха пъти над най-високата норма. Професорът ме накара да си правя подробни изследвания на какво ли не.... Да е жив и здрав Петко!!!! Той някак си в същите изследвания видя къде е причината за проблема!

# 281
Благодаря за бързия отговор. И аз съм с високо TSH - било ми е и над 100. Вече не знам при кого да ходя. При теб от какво се оказа че е?

# 282
  • Sofia
Момичета  дочух, че няма да работи до 9.10 ,дали е така....Някой, ходил ли е тези дни?

# 283
Моя приятелка е ходила в Младост и са и казали, че е в отпуск до 9 октомври.

# 284
И аз искам да ви споделя как ни помогна Петко. Преди два месеца и половина дъщеря ми направи гърч, никак безобиден, слава богу не разбра какво се беше случило. Бяхме в провинцията. Още на същия ден се върнахме в София. GP- то ни веднага ни издаде направление, каза и къде да отидем. Отидохме. Още при първото ЕЕГ ни застреляха с "Огнищна епилепсия" и лекарство, което да пие детето като за начало в продължение на 2 години и поискаха да диспансеризираме детето. Отивам за второ мнение във "Св.Наум" там направо искат да ни хоспитализират, а аз кърмя бебе и отказах. На четвъртия ден след гърча отидохме при Петко. Той попита някои неща и каза че детето е с ниска кръвна захар, и ако вечерта е имало силни емоции, макар и положителни, се е стигнало до гърча. Започнахме лечение с хомеопатични лекарства. На следващото ЕЕГ нещата бяха по- добре. Продължихме още месец и на сегашното ЕЕГ вече всичко е наред. Благодаря, че го има Петко.

Общи условия

Активация на акаунт