Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 823
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Някой да се е лекувал от шум в ушите и слухов неврит с успех  при Петко.Пак да питам някой с това и да е по добре.

# 256
  • София
Аз лично много съм доволна, продължавам да ходя и ще ходя. Чувствувам се много по-добре и резултатите от изследванията го показват.
Това е чудесно, много се радвам че повлиява резултатите, въпреки че мен те всъщност не ме притесняват, а по-скоро симптомите които сапътстват тази диагноза. Много искам да спра да съм постоянно сънлива и уморена, да започна да свалям килограми и най-вече да започна да се концентрирам, защото май ставам опасна за самата мен. При теб(извинявам се, че директно преминах на "ти") повлияват ли се симптомите?

# 257
  • София и там където не се пуши
Килограми не, но се чувствувам лека, не се задъхвам вече. Не съм сънлива. За концентрация, нищо не мога да кажа. 

# 258
  • София
Благодаря за отзивчивоста Dorothy   bouquet
Утре ще се наредя на опашката при Петко, пък да видим какво ще стане, на този етап съм доста ентусиазирана  newsm10

# 259
  • София
Важна информация!

Петко е в отпуск до 11 юли!

# 260
Да, в отпуск е, аз ходих да го търся и ми казаха до 10ти юли, но в Младост1.

# 261
  • София
Важна информация!

Петко е в отпуск до 11 юли!
Благодаря за споделянето!

# 262
Интересува ме Петко лекува ли рефлукс на стомаха, главоболие което е от 10 години.

# 263
  • София
Лекува рефлукс,за главоболието, не знам.

# 264
  • София
На майка ми главоболието позна от какво може да е и ѝ го премахна за 3 дена. Все пак то беше от десетина дена, а не от години. Но нищо не пречи да опитате. А знаете ли от какво е главоболието?

# 265
Бременна съм в 5 мес. и имам ужасни вагинални гъбички. В момента пия антибиотик, за да спра инфекцията, но гинеколога каза да отида задължително на хомеопат. Знаете ли Петко дали ще ми помогне в тази област? Никога не съм ходила при него, от вас научих и виждам, че сте доволни.

# 266
Здравейте, днес се обадих в аптеката в Хаджи Димитър и ми казаха, че Петко излиза в отпуска от понеделник. Прочетох, че вече е бил в отпуск до 11 юли. Моля ако някой има информация дали е вярно това, че излиза в отпуск от 30.07.2012 г. да сподели!

# 267
  • София и там където не се пуши
Здравейте, днес се обадих в аптеката в Хаджи Димитър и ми казаха, че Петко излиза в отпуска от понеделник. Прочетох, че вече е бил в отпуск до 11 юли. Моля ако някой има информация дали е вярно това, че излиза в отпуск от 30.07.2012 г. да сподели!

Щом така са ви казали, значи че е така.

# 268
  • София
При неговото натоварване мисля, че има нужда от повечко отпуски  Wink

# 269
  • Sofia
Моля, който има инфо да пише до кога е в отпуск Петко. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт