Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 882
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, а колко време трябва да си отделя за чакане?

# 241
  • София
Всеки път е различно, но аз досега не съм чакала по-малко от 2 часа  Peace Но смятам , че си заслужава чакането  Peace

# 242
Някой има ли резултати от лечение при Петко за сериозна депресия, тревожност и др. психически проблеми? Rolling Eyes

# 243
Някой има ли резултати от лечение при Петко за сериозна депресия, тревожност и др. психически проблеми? Rolling Eyes

Аз имах косопад, който ми бе определен от лекар от стрес и въпросният лекар каза да лекувам. Да, ама как - то не може да се блъскаш само с някакви "розови" хапченца. Бях много нервна, имах главоболие, сънувах кошмари, имах чувството, че някой ме преследва едва ли не или пък, че ще стане пожар.... Едвам издържах до вечерта, когато семейството ми си е легнало и не ме занимава с нищо.  Моя близка ме заведе при Петко и той ми обясни, че всичко се дължи на хормоните - нищо, че аз досега винаги съм смятала, че нямам проблеми с тях. Започна да ме лекува с някакви хомеопатични лекарства, които сменяше на две седмици. Общо взето след първите две седмици косата спря да ми пада, а едновременно с това станах по-спокойна. И сега, вече почти 5 месеца по-късно аз съм ок, главата ме е боляла един път и вече не си мисля, че някой ме дебне...... Аз му повярвах и съм благодарна за което.

# 244
И на мен ми помогна-имах депресия-подтиснатост,тревожност,страх,тежко главоболие..Справих се с негова помощ. Имах му пълно доверие и още след първото си посещение при него не съм се съмнявала,че съм на прав път..

# 245
Моля някой,който има лични впечатления за изхода от лечението при Петко за т.н.висящи бенки по врата. Има ли излекуване, аз вече втори месец го правя, резултатът е обнадеждаващ, но като знам израз на какво са /задръстено дебело черво, при мен - без външни признаци на полипи/ ,бих чула всеки  добронамерен коментар и опит.

# 246
Хайде, де, никой ли не желае да сподели мнението си за лечение, назначено и контролирано от Петко?

# 247
  • София
Напротив, тук точно това правим. Но ако никой не е отговорил толкова дълго на твоето питане, то е сигурно защото беше за конкретна болежка и може би никой не е лекувал това, не искат да те подведат хората. Остава само да опиташ на базата на многобройните хвалби за справяне с други най-различни проблеми.
Аз лично ти пожелавам успех, и не забравяй да споделиш Hug

# 248
Някой да се е лекувал от шум в ушите и слухов неврит с успех  при Петко.

# 249
  • София
Вчера бях при Петко,няма такова чакане,от 11:50 до 15:10,но,няма начин.Ходих с поставена диагноза песъчинки в бъбреците,даде ми две неща да пия и ми каза,че до петък ще съм готова.Напълно му вярвям.

# 250
  • София
Dorothy на теб щитовидната жлеза ли ти лекува - затова ли си доволна?

Да и се чувствувам добре - с хашимото съм.
Здравейте, нова съм във форума, но тази тема много ме заинтригува. Днес ходих до аптеката в младост, но Петко го нямаше, не съм се отказала от посещение при него, просто исках да чуя и мнение на доволен пациент с проблем като моя. Дороти, моля те да споделиш подробности относно възстановяването ти.
Поздрави   bouquet

# 251
  • София
То затова трябва да питаш предварително по телефона дали ще идва.
Герена    -    945 53 64
Х. Димитър - 840 35 15
Младост   -   974 37 75

# 252
  • София
Благодаря за подсещането   bouquet днес желанието ми да го посетя беше спонтанно, но идния вторник ще съм по-подготвена  Simple Smile

# 253
Здравейте момичета, ходя при Петко  и резултатите от лечението са идеални. Бях с висока степен на остеопороза и болки в ръцете, не можеш да вдигна дъщеря си. След 3 месеца показателя на кръвта е идеален и съм забравила за болките. Simple Smile

# 254
  • София и там където не се пуши
Dorothy на теб щитовидната жлеза ли ти лекува - затова ли си доволна?

Да и се чувствувам добре - с хашимото съм.
Здравейте, нова съм във форума, но тази тема много ме заинтригува. Днес ходих до аптеката в младост, но Петко го нямаше, не съм се отказала от посещение при него, просто исках да чуя и мнение на доволен пациент с проблем като моя. Дороти, моля те да споделиш подробности относно възстановяването ти.
Поздрави   bouquet

Аз лично много съм доволна, продължавам да ходя и ще ходя. Чувствувам се много по-добре и резултатите от изследванията го показват.

Общи условия

Активация на акаунт