Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 905
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • sofia
T.e. няма връзка между Петко и ТЕС?

# 211
  • София и там където не се пуши
T.e. няма връзка между Петко и ТЕС?

Аз ТЕС не го  Joy  познавам, но познавам Петко и съм МНОГО доволна от него.

# 212
Няма общо между ТЕС и Петко.
ТЕС - Техника за Емоционална Свобода. Няма нищо общо с него. Просто случайно се спомена в темата.

newradost, процедурата ли те интересува?

# 213
Няма нишо общо между Петко и ТЕС! Предлагам да приключим тази дискусия за ТЕС!
Освен ако не искате да интелигентстваме, но тогава ще трябва някой да открие нова тема във форума, със съответното име Simple Smile

# 214
Здравейте мами.
Разбрах, че Петко контактувал с пациентите си чрез и-мейл. Някоя от вас има ли го? Ако го имате моля Ви пратете ми го на лично съобщение. Предварително благодаря

# 215
i az se interesuvam ot mail,vupreki che tova go vhuvam za purvi put.az shte go popitam,kato hodia pri nego.

# 216
  • София
Dorothy на теб щитовидната жлеза ли ти лекува - затова ли си доволна?

# 217
  • София и там където не се пуши
Dorothy на теб щитовидната жлеза ли ти лекува - затова ли си доволна?

Да и се чувствувам добре - с хашимото съм.

# 218
И аз съм много доволна от Петко. Разбира се, преди да отида при него посещавах и традиционен лекар, но смело мога да заявя, че от както посещавам Петко /три месеца вече/ нямам засиления косопад, главоболието, кошмарите и т.н. Проблема се оказа и с хормоните - все пак човешкото тяло е една малка вселена и всяко действие е следствие от нещо друго. Аз съм доволна  Grinning Видях и колко много хора имаше докато чаках, вкл. и такива с папки изследвания и епикризи.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 16:57 от aneta.s.nikolova

# 219
  • sofia
Благодаря!

# 220
Вярно е, всеки решава сам за себе си! Честно казано бих се радвала, ако отида и няма километрична опашка за Петко. Така че, ако се съмнявате или просто правите проверка - не си правете труда. Аз лично ходя от повече от година, за себе си и за децата. Доволна съм за моите проблеми, за настинките на децата - доста пъти си спестих антибиотиците а това е доста важно. Относно това дали някое от лекарствата не може и да навреди - сигурно може. А не ни ли вредят антибиотиците, лекарствата на традиционната медицина, цигарения дим - дори на пасивния пушач, замърсяването.... Честно казано не ми се вярва за това детенце - че епилепсията се е отключила от това. А пък и не получихме категорично потвърждение на диагнозата - имаше ли изследвания, диагноза... Не зная дали Петко е карал курс по хомеопатия - може и да е. Но е уникално добър диагностик и психолог. Познава много добре и традиционните лекарства. Да , съчетава ги, но това го правят и други лекари - нехомеопати, позволяват си да лекуват с хомеопатия защото са чули че помага:)) Важното е, че каквото и да прави го прави с душа, държи се мило, изслушва те. Не те претупва, не е комерсиален! Защото колко пъти ми се е случвало да ми кажат че по здравната каса толкова, но ако си платя може и повече да направят за мен - от "специалисти" надничащи в портмонето но не и в анамнезата! Относно пликчето с лекарствата - не си длъжен да ги купиш, но нали за това отиваш.... А по-заредена аптека честно казано не съм виждала. Относно една много прехвалена хомеопатка - наскоро беше предписала лекарство на 4 годишно дете за спиране на месечния цикъл - просто защото компютърната програма го "изплюла". Много хомеопати работят с тази програма и не се замислят, че понякога може да сгреши. Аз лично съм доволна от Петко.

# 221
Присъединявам се към горното мнение! И аз съм доволна от Петко и много съм му благодарна!Вече и сина си пращам при него-имаше акне и само след две седмици лечение с хомеопатия лицето му се изчисти-трайно!По повод прословутите торбички с лекарства,които Петко едва ли не натрапвал!Нищо подобно-обикновено той номерира флакончетата,а отделно на хартиено пликче написва кое кога и как да се приема,а после,особено ако има и още,например алопатични лекарства,слага всичко това в малка торбичка - така има някаква компактност,все пак!А дали ще се запътиш към касата да плащаш или  към вратата,за да си излезеш,като си вземеш само листчето,а лекарствата оставиш,защото си решил да си ги купиш от друго място и по друго време (макар че,какъв е смисълът)-кой би могъл да те спре!Във всеки случай,Петко  не държи сметка на никого дали си купува това,което му е препоръчано или просто си тръгва!За Бога,този човек консултира абсолютно безплатно толкова много хора,с неизчерпаемо търпение и внимание ,а хомеопатията,така или иначе не е скъпа!Грехота е да бъде обвиняван в комерсиализъм,не и него!

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 19:03 от тitty

# 222
  • София
тitty,абсолютно съм съгласна Peace

# 223
И аз се присъединавям към  мнението на Тити и Елказелка!
Да, наистина е много, много необичайно да има толкова добри и безкористни  хора по света като Петко!
Нека Господ здраве да му дава!!!
и да продължава да ни лекува !

# 224
  • София
Чакайте, бе, аз не разбирам за какво става въпрос тук!?
Да не би някой да е имал нещо против торбичките с лекарства? Или пък е решил, че както консултацията, така и лекарствата не трябва да си плаща???

Аз лично всеки път си тръгвам със свито сърце, когато казвам само "Довиждане", вместо "Колко Ви дължа?", както съм свикнала... Най малкото, което мога да направя е дребният принос към оборота на тази аптека, която не е по-скъпа от която и да е друга, но за сметка на това винаги заредена с всичко, което търсиш.

Последното нещо, в което може да бъде обвинен (ако изобщо има нещо за обвиняване, но май няма) е това, че е комерсиален.

Общи условия

Активация на акаунт