Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 926
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Мили хора, ясно е, че голяма част от нас са отишли при Петко, защото са се сблъскали в много голяма степен с липса на желани резултати след лекарска намеса.
Искам да пожелая на Петко да е все така всеотдаен и компетентен и Господ да го дарява с много здраве и само с хубави емоции!
Мен ме лекува от 6 месеца - оправи ми нарушенията в хормоните, боря се за дете.
На мои приятелки помогна за бъбреци и черен дроб.
Просто съм удивена как точно и професионално поставя диагноза и лекува по правилния начин!
И знаете ли, от ходения по доктори разбрах, че трябва тези специалисти да се разделят на доктори и на лекари, за които призванието е да лекуват хората!
Петко е фармацевт, но спокйно мога да го нарека Лекар, защото много добре познава не само човешкото тяло, но и човешката душа!
Абсолютно безкористно ни е помагал и не ни ангажира по никакъв начин след безплатната консултация да си купуваме лекарствата от него.
Петко, Господ здраве да ти дава! Благодаря ти за всичко!

# 196
  • София
Някой от вас има ли представа,защо напливът при Петко е толкова голям,при наличието на толкова лекари-хомеопати,т.е.,ясно е,че той е пределно компетентен и резултатите от неговата помощ не подлежат на съмнение,но ако липсата на такса за преглед все пак е до голяма степен определяща,що се отнася до първо посещение,най-млко,то ползването на услугите на класически хомеопат си е,значи,просто снобизъм..

Само да споделя, че аз преди да стигна с дъщеря ми  до Петко съм минала сума доктори-педиатри, платени хомеопати, но това не и помогна. Тръгвахме си с куп рецепти, сменяхме лекарства. След прегледа и поставена съвсем различна диагноза от досегашните за броени минути, Петко ни изписа две хомеопатични лекарства след техния прием, може би 10 дена дъщеря ми беше  здрава. Единственото което мога да кажа за него е да е жив и здрав и да продължава така. Препоръчвам го на всички които искат да отидат при него!!

# 197
  • sofia
Само с хомеопатия ли лекува? Някой беше споменал за ТЕС - затова питам?

# 198
TEС е за самопомощ Peace

# 199
простете моето невежество,но не разбрах какво имате предвид тес?

# 200
# 201
  • София
И аз намерих това с Google. Ама големи смешки  Joy
Хора, не се увличайте във фантазии, моля.
Петко не е шарлатанин.

# 202
Кое ти е смешно?

# 203
  • sofia
Аз затова питам - да не е и той от новата вълна "лечители" или човека си е здраво стъпил на краката?

Защото ТЕС както и рейки и универсана и т.н са измислици премислици недомислици

# 204
Наричайки ТЕС измислици,запознати ли сте,или си приказвате по инерция?Няма смисъл да разводняваме темата,но ако наистина имате интерес-има си тема за това.Ако нямате-замислете се ,преди да се "изкажете".

# 205
  • София
Аз затова питам - да не е и той от новата вълна "лечители" или човека си е здраво стъпил на краката?

Защото ТЕС както и рейки и универсана и т.н са измислици премислици недомислици
След този пост,мога да те посъветвам да ходиш при личния си лекар.Там няма измислици-премислици.Антибиотици,рентгенови снимки,безмислени изследвания,грешни диагнози.....Успех.

# 206
blagodarya za infoto.Petko e naj-veche Lechitel po dusha i po prizvanie i psoholog po rojdenie!no haide da ne se zadulbochavame v tes,zatova ima psyho shkoli...

# 207
Разликата между Петко и повечето лекари е в това, че не лекува симптомите, а причините.
Иначе казано, за всяко заболяване има някакъв дисбаланс в организма. Липсва нещо, нещо е в повече... Например витамини, минерали, хормони и т.н. В следствие органите заболяват.
Ако отидете при Петко и кажете, че ви боли глава, той няма да ви даде аналгин, а ще се опита да стигне до първоизточника и да върне хармонията в организма.
Ако мога да дам аналогичен пример.... Да ви боли зъб и да взимате болкоуспокояващи, а да не лекувате зъба и да разберете защо той се е развалил.
Всеки сам решава как да се лекува и на кой да се довери. За мен е странно как някой, който има проблем с нервите иска да си реши проблема като се дрогира, а не прави нищо за първоизточника. Едното е изкуствено притъпяване, а другото пълноценен начин на живот.

*ТЕС в крайна сметка е абсолютно безплатна, безболезнена, без странични ефекти техника, но хората сякаш предпочитат съзнателно да се нараняват, без да търсят алтернативи. Естествено това е дълбоко закодирано в обществото, като отношение към нетрадиционната медицина. Иначе как биха просперирали фармацефтичните гиганти?!? Simple Smile Но все пак темата е за Петко Simple Smile

С пожелания за здраве на духа и тялото !  Peace

# 208
  • sofia
Не ща и да чувам за ТЕС, въпроса ми е как лекува Петко?

# 209
Ваничка,много ми хареса поста ти.Всъщност ти описваш характеристиките на холистичната медицина,където на човек се гледа като едно цяло не само физически,но и ментално и духовно.И лечението протича именно с възстановяване на хармонията.

Във всяка професия има хора,които работят със сърце и душа,и такива,които го правят само заради пари,престиж и користни подбуди.Да си Лечител е призвание и заслужава уважение,независимо от коя страна си-холистична,алопатична,енергийна или др. вид медицина.

Извинете за лиричното отклонение Peace

newradost ,Ваничка  горе е обяснила,а по-конкретно-аз съм ходила веднъж-на мен ми препоръча хомеопатични лекарства( 2 вида монопрепарати),алопатичен медикамент ( вид добавка) и капки на Бах.  Ако не те влече( някоя конкретна посока) не се насилвай,послушай сърцето си. Малко по-позитивна настройка не е излишна,пък и ускорява лечението.ПОжелавам ти успех Peace

Общи условия

Активация на акаунт