Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 955
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
 тitty  аз ходя в Младост 1, защото живея точно до аптеката и ми е много удобно. Аптеката се намира до спирката на тролей номер 5.

# 181
Много ти благодаря,благодаря на всички!Смятам да го посетя и ще споделям.

# 182
  • София
Аз днес ходих в Сухата река.Бях се приготвила за чакане,но беше наистина лудница.Два часа и 45мин,предвидливо си носех книга Wink

# 183
Момичета,снощи ходих при Петко...Той е пич,без съмнение!Задава точните въпроси,улучва в целта!Според мен знае какво прави,смятам,че мога да му имам доверие!Някак си това,което той ми каза,дълбоко в себе си го знаех и го подозирах,но бях объркана и не случайно не се завъртях в омагьосания кръг на безкрайни изследвания и ходене по всевъзможни кабинети.Той разгада(да,именно Shocked ) проблемите ми и елегантно ги формулира.Да видим от тук нататък,днес почвам с хомеопатичните лекарства..

# 184
  • София
Сигурна съм,че ще ти помогне,само трябва стриктно да спазваш всичко което ти е казал.Успех!

# 185
  • София
да, и при мен беше така - аз с думи не мога да опиша как съм се чувствала
когато ми е зле - той намира точния израз  Simple Smile

успех и от мен !

# 186
  • София
А в Младост по кое време е?И друго,аз знам,че в Хаджи Димитър ходи и в понеделник от 18 до 21 часа.

не ходи в понеделник.Само в сряда след 17.30. и това е единствената аптека,в която се ходи със записан час(е доста идват и без такъв ,но обикновено са деца).
В Младост е във Вторник и Четвъртък след 9-9.30.

# 187
А в Младост по кое време е?И друго,аз знам,че в Хаджи Димитър ходи и в понеделник от 18 до 21 часа.

не ходи в понеделник.Само в сряда след 17.30. и това е единствената аптека,в която се ходи със записан час(е доста идват и без такъв ,но обикновено са деца).
В Младост е във Вторник и Четвъртък след 9-9.30.

А къде точно в Хаджи Димитър се намира и как можем да си запишем час? Защото аз ходя в Младост 1, но ако мога да си спестя чакането и ранното ставане бих предпочела Хаджи Димитър.

# 188
  • София
Хаджи Димитър ул. Макгахан № 51. Записването на час може да стане по телефона - на номер 840 35 15. Приготви се да ти кажат, че има свободни часове за след около два месеца...

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 23:46 от Sash

# 189
  • София
макар и с часове,там също има чакане.Много деца има без часове,които взима с предимство обикновено,та се случва забавяне.
 За тази година обаче няма свободни часове вече,а за Януари 2012 не се записва още.

# 190
Някой от вас има ли представа,защо напливът при Петко е толкова голям,при наличието на толкова лекари-хомеопати,т.е.,ясно е,че той е пределно компетентен и резултатите от неговата помощ не подлежат на съмнение,но ако липсата на такса за преглед все пак е до голяма степен определяща,що се отнася до първо посещение,най-млко,то ползването на услугите на класически хомеопат си е,значи,просто снобизъм..Не казвам,че "докторите" не са компетентни или са по-малко такива,но ако достъпът до тях е невъзможен за много хора,заради цената,то това автоматично не подлага ли на съмнение ефективността на тази медицина в противовес на прокламирането й като по-ефективна такава.. Значи,нещо хем е по-добро от друго,хем е по-скъпо и съответно недостъпно за повечето хора и някакъв ограничен кръг, способни да го предложат на другите,използват това максимално..Тогава,ако нещо по-евтино би могло да ти свърши работа,защо да търсиш по-скъпото..Нещата се свеждат до нивото на избор в супермаркет,а става дума за здраве..Ханеманн е бил беден през по-голямата част от живота си,а е открил хомеопатията..Както и да е...

# 191
  • София
Някой от вас има ли представа,защо напливът при Петко е толкова голям,при наличието на толкова лекари-хомеопати,т.е.,ясно е,че той е пределно компетентен и резултатите от неговата помощ не подлежат на съмнение,но ако липсата на такса за преглед все пак е до голяма степен определяща,що се отнася до първо посещение,най-млко,то ползването на услугите на класически хомеопат си е,значи,просто снобизъм..Не казвам,че "докторите" не са компетентни или са по-малко такива,но ако достъпът до тях е невъзможен за много хора,заради цената,то това автоматично не подлага ли на съмнение ефективността на тази медицина в противовес на прокламирането й като по-ефективна такава.. Значи,нещо хем е по-добро от друго,хем е по-скъпо и съответно недостъпно за повечето хора и някакъв ограничен кръг, способни да го предложат на другите,използват това максимално..Тогава,ако нещо по-евтино би могло да ти свърши работа,защо да търсиш по-скъпото..Нещата се свеждат до нивото на избор в супермаркет,а става дума за здраве..Ханеманн е бил беден през по-голямата част от живота си,а е открил хомеопатията..Както и да е...
#Crazy #Crazy

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 21:38 от елказелка

# 192
А той,Ханеман,едва ли е отказал лечение някому,при все многолюдната си челяд,в смисъл-много гърла за изхранване..javascript:void(0);

# 193
Здравейте,скоро не съм се включвала,но аз вече година и половина ползвам услугите на Петко,просто златен човек да е жив и здрав да продължава да ни помага дълги години,за мен той е уникален и не вярвам някой да каже лоша дума за него!Лекува дъщеря ми а и аз прибягнах не веднъж до него водих и няколко приятели и познати и те са очаровани и най-вече излекувани!

# 194
  • София
Здравейте! И аз мисля да отида на консултация  при Петко Peace. Днес разбрах от една приятелка за него ,направил е точна диагностика на състоянието на детето и. Пратил ги е на изследвания и резултатите потвърдили това ,което той е казал. Имам проблем от4 год. насам ,ходила съм поне при 4 доктори ...нищо . Ще видя какво ще каже човека и ще споделя мнение Peace

Общи условия

Активация на акаунт