Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 947
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Точно така!Затова се чудя,дали попрочете малко назад какво са писали хората,или направо влезе в темата и започна да плюеш по човека?Не го разбирам това като споделяне Rolling Eyes А по въпроса,че Петко не взима пари,какво е мнението ти?

Не знам какво  е нейното мнение,но ще ти кажа какво е моето.
След прегледа Петко слага това, което ти е изписал в една чантичка и те праща с нея на касата да си платиш.Сещаш  ли се как се задължават хората да  правят оборот на аптеката?
Хората пред мен трябваше да платят около 80 лева,те се сконфузиха,защото нямаха толкова пари.
 Аз също не съм доволна изобщо от този човек.Когато отидох при него бях със затихващ проблем.Той от точно един поглед на най-горния лист изследвания направи заключение на заболяване,на което нямам нито един симптом.А имах доста различни по вид изследвания.
 През последните месеци съм правила 3 пъти ехография на различни места,така,че все някой щеше да види това,което той ми каза.
 И друго-след неговото лечение така се влоших,че изхърлих всички негови лекарства.
 Темата е за мнения,така,че нека тези,  които искаи да отидат при него бъдат информирани. Peace

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 00:50 от ladybg

# 166
  • София
Аз съм му искала хапчетата написани,когато съм преценила,че парите няма да ми стигнат и съм си ги купувала от друга аптека.Факт е обаче,че в неговите аптеки има всичко,а и са на по-ниски цени.Никой не те задължава да си купуваш от там лекарствата.А ти защо си отишла при него,след като си била със затихващ проблем?Да го провериш колко знае и може ли?

# 167
  • София и там където не се пуши
И аз това искам да кажа, че не те задължава да си купуваш нещата от там и наистина аптеката е с ниски цени. А и сумата която дадох беше 15 лв.

И аз не бих отишла, ако нямам проблем.

# 168
Най- много съм давала 32 лева и то за 5 или 6 вида хапчета бяха не помня. Наистина той не те задължава да си купуваш от него. И на мен ми се случи веднъж да нямам парички той ми ги написа и по-натам си ги купих

# 169
  • София и там където не се пуши
Да ви кажа, дори срещнах разплакан родител, чиито дете много е изпатило откакто се е родило. Каза че голям наш лекар след операцията на детето не му стигнало 700 лв за да го почерпи. Много възмутен от него, а при Петко е срещнал разбиране и уважение и много помощ. Детето му се е оправило от инфекции , от които много е страдало. Виждало, че детето му просто върви напред. Един разказ на татко, който просто е без работа и има много проблеми в момента.

# 170
Отидох при него,защото проблема ми можеше да си остане затихващ цял живот-онези болести от които не умираш,но с които умираш всеки ден.
 Радвам се,че има много доволни хора от него-важно е всеки да намери истината за себе си.
 Аз живея на 300 км. от София и със сигурност не съм отишла ей така-да го проверя колко може.Прочетох за него тук и реших,че той е моята бяла лястовица.
 На мен и хората преди мен наистина пращаше с торбичката на касата.Дано е изолиран случай.
 Между другото моя проблем реших с ТЕС.Уникална техника.
  По-здрави!!! Peace

# 171
Здравейте и аз ходих днес при Петко, заболяването ми е вазомоторен ринит. Даде ми някакви хомеопатични лекарства плюс спрейче за носа. Силно се надявам да ми помогне, защото нито един от многото "специалисти" не ми помогна да ми  спре кихането и течащия нос. Успех на всички.Бъдете здрави

# 172
  • София
Мислех че темата е създадена, за да може всеки да си каже мнението и тези които четат да решават сами. А то какво ...... пак спорове..
Моя личен опит (както казах и в предишното си мнение) е че вече втора година водя детето си при Петко. Преди да отида при него малкия боледуваше по два пъти в месеца, от както отидохме при него е бил болен сериозно само един път - вирусна пневмония. Всичко останало минава с гранулки и най-много капки за нос. От както спрях всички витамини, имуностимулатори и безброй боклуци с които го тъпчеха лекарите детето ми е значително по-здраво. Абсолютно наясно съм че Петко не е лекар и "истински" хомеопат, но на нас ни помогна много. Жалкото е че нито един лекар не успя да го направи. Аз нямам възможност да давам по 100 лв. при класическите "истински" хомеопати и после по още в аптеките. За мен това са безумни цени и именно заради това се обърнах към Петко.

# 173
невероятен е, съветвам всички нуждаещи се да се обърнат към него!

# 174
Момичета,къде точно ходите,за да се срещнете с Петко? Имам предвид без записан час.Въпреки,че има информация по въпроса,откривам някои противоречия,за това моля за нещо по-конкретно,например ти,mimsss87,къде точно и по кое време си ходила при Петко?И изобщо,който има желание,би ли ми отговорил!Благодаря1

# 175
ПОтърси в гугъл аптеки Хера-София и по телефона се обади да питаш кога приема.Отиваш сутринта и чакаш . Peace

# 176
  • София
(Хера 1) без предварително записване - преди да тръгнете звъните в аптеката и питате Петко ще идва ли

понеделник, сряда и петък
от 9.00 до 14.00 ч.

ж.к. Сухата река,
ул. Александър Екзарх, бл. 225

945 53 64; 0888 461 061

(Хера 2) с предварително записване по телефона

сряда от 18 часа

кв. Хаджи Димитър
ул. Макгахан № 51

840 35 15

(Хера 3)    Важно!!!    В аптеката Петко не ходи.  
ж.к. Дружба 2,    ІІІч.  -  до пазар Родео       973 01 85

(Хера 4) без предварително записване-отивате и чакате да ви дойде реда

вторник и четвъртък

кв. Младост 1
ул. Йерусалим, бл. 39А (последната станция на метрото)

974 37 75

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 22:52 от Sash

# 177
Ехеее Sash много ти благодаря така и аз ще знам кога къде мога да отида. А в Дружба знаеш ли къде точно е, защото аз ги знам тук аптеките, но не знам коя точно е Хера.

# 178
  • София
Сори, ама Дружба ми е като друг град  dontknow
А нали видя, че той не ходи там?

# 179
  • София
А в Младост по кое време е?И друго,аз знам,че в Хаджи Димитър ходи и в понеделник от 18 до 21 часа.

Общи условия

Активация на акаунт