Кой какво сервира вчера? Кой какво ще готви днес? Тема №1 за 2023 год.

• 30 291
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Вчера: пилешки бутчета с картофи на фурна, боб чорба, ориз със спанак и свинско месо.
Днес: Полусушена наденица печена, салата с домати и сирене, пица с шунка и кашкавал.

# 661
По поръчка на мм телешка глава със зеленчуци в фурната. Ще си го яде 2 дни. Аз съм си на режим. 😁

# 662
  • София
За днес измислих пиле с ориз и джоджен на фурна (като дорбсарма, но с пилешко) за мен и мръвки на тиган за ММ, с малко салата и пържени акртофки.

# 663
винен кебап с ориз,
козуначени кифлички /пробно/ с кис. мляко,
спагети някакви

# 664
  • София
Печени кюфтета на фурна, доматен сос с чесън, зехтин  и босилек, зелена салата с лук, чери и маслини

# 665
Пилешки кюфтета с чеснов сос,гуакамоле и оризови питки.

# 666
  • на последния етаж
Агнешко в глинен съд, картофи с ориз и джоджен на фурна.

# 667
Кисело зеле с ориз и пилешко месо

# 668
  • София/Испания
Днес-паниран пилешки шницел
Пържени картофи
Миш маш

# 669
Ципура на тиган с лимонов сос с копър и сметана. За детето и картофено пюре, за нас зелена салата с репички.

# 670
Вчера боб чорба ,за вечеря мм изпече св.пържоли и картофена салата. Днес сме на домашни бургери с картофки

# 671
В понеделник вечерята беше супа от коприва, зелена салата, пилешко филе с корнфлейкс, фалафели (полуфабрикат), чеснов сос, снощи поръчахме храна, днес ще правя пица и зелена салата.

# 672
Снощи: хляб по рецептата на памук погачата, половин доза. Боб яхния, свинско с гъби и лук, за гарнитура на боба или обратно Simple Smile  свински шичета мариновани 24 часа, задушени картофи минати през тигана за кратко с чесън и подправки.
Утре месене на козунаци и кифли.
Щастлива сряда, момичета Simple Smile

# 673
Свински флейки с пържени картофи и бял сос

# 674
  • на последния етаж
Бобена супа, домашен козунак.

Общи условия

Активация на акаунт