Коледа, подаръци и радост носи, чакаме си ЮЛСКИТЕ бебоци

• 12 273
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • София

Добро утро, има ли работещи коремчета?  Laughing

Ние сме на линия с бебчо ама ни се спинка и никак, никак не ни се работи, искаме си вкъщи и таткото да ни глезоти  Mr. Green

Нашето тате сънувало снощи че си имаме момиченце и се беше разнежил много сутринта  Laughing  И аз искам момиченце, ама да е живо и здраво, каквото и да ни се появи, ще си го обичаме много!

Вашите татета как се чувстват? Сигурна съм че се радват, но нещо по-специално показват ли?

Хубав ден на всички! Peace

# 166
Zdraveite momicheta  bouquet  bouquet
Izviniavaite za latinicata, no imam problem s PC-to  ooooh!
Samo da vi pojelaia Chestita Nova Godina   bouquet  bouquet I samo hubavi prejiviavania  Hug

# 167
Добър ден мили работещи  и почиващи мами и бебчета в коремчета. На ръботното си место сме но не особено радосттни от този факт че нещо не ни се работи,но ще видим до кога ще ходим на работа още не съм решила дали да работя или да си стоя в къщи.

Последна редакция: ср, 03 яну 2007, 11:04 от h.kirova

# 168
Честита Нова Година и от мен!

Желая ви много здраве, пари и сбъдване на всичките ви мечти.

И аз съм вече на работа, а сутринта едвам станах. Незнам докога ще издържа така и аз не съм мислила до кога ще работя.

Лек ден за сега от мен  smile3507

# 169
  • Бургас
За много години, коремчета. Пожелавам ви само хубави нещица да ви се случват и мноооого усмивки.  Hug  bouquet

Благодаря ви за милите пожелания, с огромно закъснение но какво да се прави напрегната програма...

# 170
Честита Нова Година и от мен на всички бъдещи мами.Пожелавам на всички здраве и много щастие,а юли да гушнем най-сладките бебета на света
хубав ден и успешна нова година
п.с.на мен също никак не ми се работи ,но се налага
до скоро

# 171
здравейте,работещи мами,благодаря на всички,които отговориха на въпросите ми,сега съм по-спокойна.Еми лека работа на всички,аз ще работя довечера,така че завиждам на всички,които ще си легнат раничко при мъжлетата  luvbed

# 172
честита нова година на всички и от мен! пожелавам на всички здраве и милиони положителни емоции! надявам се да сте посрещнали добре тази нова "европейска" година и си пожелавам още по-добре да я изпратим всички Wink

чета, че всички сте уморени... и аз съм така, коремчета.... следобяд особено съм все едно не съм спала 2 нощи. и целите празници така изкарах - спи ми се, лягам си рано... нищо де - каузата си заслужава Wink докторът ми каза, че тази поспаливост трябва скоро да отмине

приятна вечер и приятна почивка на всички от мен   bouquet

btw как сте с обиколките? на мен уж не ми личи, но всичко ми стиска на корема и вече почнах да си купувам нови дънки и панталони....

# 173
  • Sofia
Здравейте момичета!

Най-накрая и аз си пуснах изледвания, така че не сте сами  Simple Smile

А моето коремче расте, дост добре съм го заформила, рано е но какво да се прави. А я обадете как сте с килограмите.

# 174
  • София
Мами, мамиии, заболя ме корема днес...  Tired
Бях се подула и имам подозрения, че може да е от съчетанието нервна матка + това... дано да съм права.
Ако утре продължи, отивам на доктор. Дано да е фалшива тревога... такова шубе ме е обзело...

Извинявайте, трябваше да споделя ...

# 175
  • София
Честина Нова Година и от мен!

И аз се присъединявам към тези, на които не се работи или по-скоро се уморявам, наистина следобедите са кошмарни!

mds и моето коремче порасна доста, вече си купих панталон за бременни, че нищо не ми става, аз и с килограмите съм доста напред - цели 6 Embarassed
За съжаление като отказах цигарите не успях да запазя старото си тегло, а сега ми се струва, че се храня нормални и не прекалявам, но уви килцата летят.
Но живот и здраве след щастливото събитие ще мисля как ще ги свалям.
А краката подуват ли ви се?

# 176
  • София
Phil не се страхувай, важно е да си спокойна, сигурно всичко е наред, обади се на доктора, за да се успокоиш!

# 177
За изследванията и аз още не съм си ги правила, но мисля, че трябва да се направят преди края на първия триместър, т.е. до края на 12 г.с. В сайта на касата www.nhif.bg https://като се влезе в "Майчино здравеопазване" има информация колко прегледа с УЗ се полагат и кога, както и кои бременности се водят рискови - при тях се полагат повече прегледи
Аз си взех документа от личната още на 19-ти миналия месец и тя каза, че важи 30 дни, след което започнах да си търся гинеколог, който има договор с касата, исках да е от Майчин дом, защото мисля там да раждам, сетих се , че преди време бях ходила при Карагьозова и бях много доволна - страхотен човек е, но тя пък не следяла бременности по касата и ме насочи към една лекарка в МЦ "Фемина" - в понеделник ще ходя и ще пиша как е.
Гоца, мога само да ти завиждам, че нямаш този плашещ апетит, който имам аз, днес бях решила да не вечерям, защото е пълнолуние, ама... Embarassed, изобщо не съм се мерила колко кг съм нагоре, че не ми се депресира излишно, като се сетя, че с първото бях качила 25 кг, сега с две не ми се мисли направо (в един сайт видях, че е нормално с близнаци да се качат 18-20 кг) Thinking
Извинете, доста дълго стана

# 178
Здравейте момичета!
Как сте тази сутрин?
Аз успях да кача снимки в албумчето най-сетне  bowuu
Я кажете смятате ли да си правите биохимичен скрийнинг  Thinking
Аз разбрах само, че се прави в Майчин дом.

# 179
добро утро и от мен Simple Smile да ви се оплача - всички около мен са болни, досега удържах фронта, но от вчера организма ми се е предал Sad сега съм много хремава и с болки (вече намалели) в гърлото. по цял ден правя гъргари и сега си взех мента за в носа... ох, дано се оправя бързичко, защото доста се притеснявам.... Sad
вие как сте работещи и неработещи коремчета? дано изкараме един лек и приятен ден Simple Smile
към работещите коремчета - казахте ли на колегите за бебчо? аз още не съм....

Общи условия

Активация на акаунт