Раждане в МБАЛ ВИТА, София - тема 10

• 65 757
  • 887
  •   1
Отговори
# 210
Въпрос към дамите, които са се следели при д-р Василева. В началото през колко време Ви бяха прегледите? Викаме през 3-4 седмици, казва ми през коя седмица да отида, но не ми дава час, налага се да чакам някой да се откаже и да го запазя, което ме натоварва. Знам, че е специалист и оперира по Щарк, много е усмихната, но не я чувствам, като моята. Благославях д-р Кълвачева и бях свикнала с нейният начин, но заради горчив опит, не мога вече да се доверя. В постоянна чуденка съм при кой лекар да продължа. Има ли друг лекар, който оперира по този метод, със сигурност?

# 211
Мен ме изостави преди раждането, отишла на почивка Simple Smile 3 дни преди термин бях на преглед при нея и явно не прецени за нужно да ми каже, за да се настроя, каза ми като вече контракциите ми бяха започнали. Та, с контракции на 3 мин трябваше да си търся нов лекар. Писала съм детайлно мнение по-назад, ако искате, потърсете го.

Въпрос към дамите, които са се следели при д-р Василева. В началото през колко време Ви бяха прегледите? Викаме през 3-4 седмици, казва ми през коя седмица да отида, но не ми дава час, налага се да чакам някой да се откаже и да го запазя, което ме натоварва. Знам, че е специалист и оперира по Щарк, много е усмихната, но не я чувствам, като моята. Благославях д-р Кълвачева и бях свикнала с нейният начин, но заради горчив опит, не мога вече да се доверя. В постоянна чуденка съм при кой лекар да продължа. Има ли друг лекар, който оперира по този метод, със сигурност?

# 212
Здравейте, извинявам се, че така навлизам в темата без да съм бременна, но ми предстои да направя цветна снимка. Спрях се на Вита и доктор Дойчиновски. Някой с впечатления относно процедурата там и дали мога просто да се обадя и да си запазя час, както в Щерев?

# 213
Моята цветна я правих при д-р Василева, комуникирях с нея кога да бъде, след което се обадих да запазя час на регистратура. Не продължи повече от 10 мин. Без упойка я направих, лекарката държеше и несъжалявам.

# 214
Здравейте, извинявам се, че така навлизам в темата без да съм бременна, но ми предстои да направя цветна снимка. Спрях се на Вита и доктор Дойчиновски. Някой с впечатления относно процедурата там и дали мога просто да се обадя и да си запазя час, както в Щерев?

Аз правих хистероскопия при Дойчиновски. Ще Ви напиша на лс телефона му във вайбър, може да го питате за ЦС. А може директно да звъннете във Вита за час за процедура.

# 215
Благодаря и на двете.
Ще помоля за телефона му, за да пиша и да се разберем. Мисля, че трябва да си направя изследване за уреа,мико и тн. А и се прави в конкретни дни от цикъла и след това ще запазя час. Но не искам да губя време просто Simple Smile

# 216
До 13 седмица през 2 седмици после през около 4, и когато има фетална, 2 седмица след фаталната пак при нея. Час си записвам веднага през супердок, още докато съм при нея и ми казва, кога ме очаква Simple Smile

# 217
  • София
Момичета събирам мнения за доктор при когото да се запиша за секцио. Разбрах за доктор Василева, че оперира по Щарк но и че е доста разсеяна. Аз лични наблюдения от нея нямам, ще се радвам да чуя отзиви за другите доктори.
Също така ако нещо не ви е харесало, бих се радвала да чуя. Все пак да съм подготвена за положителните и отрицателни неща 😂
Може да ми пишете на лично , много ще ми помогнете ! Благодаря предварително ❤

# 218
Момичета събирам мнения за доктор при когото да се запиша за секцио. Разбрах за доктор Василева, че оперира по Щарк но и че е доста разсеяна. Аз лични наблюдения от нея нямам, ще се радвам да чуя отзиви за другите доктори.
Също така ако нещо не ви е харесало, бих се радвала да чуя. Все пак да съм подготвена за положителните и отрицателни неща 😂
Мен ме оперира Китанова, много съм доволна, нямам оплаквания.

# 219
Здравейте, д-р Дойчиновски оперира ли по метода Щарк? Раждалите секцио при него бързо ли се възстановихте, как мина операцията ?

# 220
Здравейте,
Какво визирате под "разсеяна", може ли да споделите конкретна случка или нещо по-ясно, което да е полезно за останалите?

# 221
  • В твоето съзнание...
Здравейте, д-р Дойчиновски оперира ли по метода Щарк? Раждалите секцио при него бързо ли се възстановихте, как мина операцията ?

Привет, аз също мога да препоръчам д-р Дойчиновски за следене и секциото. С прясна операция съм и се чувствам доста добре. Не мисля обаче, че оперира по този метод.

За сметка на това през цялото проследяване на бременността се чувствах много сигурна и спокойна, отговарял е на всичките ми въпроси, не ме е претупвал никога.

# 222
  • Sofia

Привет, аз също мога да препоръчам д-р Дойчиновски за следене и секциото. С прясна операция съм и се чувствам доста добре. Не мисля обаче, че оперира по този метод.

За сметка на това през цялото проследяване на бременността се чувствах много сигурна и спокойна, отговарял е на всичките ми въпроси, не ме е претупвал никога.
Аз също бях секцио при него преди три месеца, възстановяването върви много добре, белега ми на места е избледнял супер много сякаш изобщо не съм оперирана (много тънка линия около 20см дълга). В епикризата не пише по кой метод са ме оперирали, но пише че мускулите са ги разделили, а не рязали.
Белега ми е като при този метод на Phanenstiel
https://epos.myesr.org/posterimage/esr/ecr2019/148981/media/827100.png
Общо взето само първия ден ми беше много гадно, нали нормално след като ме пусна упойката, но дават свещички, аз лично ползвах 3-4.

# 223
  • София
Здравейте,
Какво визирате под "разсеяна", може ли да споделите конкретна случка или нещо по-ясно, което да е полезно за останалите?

Аз прочетох по-назад в темата , както казах лично наблюдение от нея нямам. Всяко мнение , изпитана ситуация би била полезна.

# 224
Привет, аз се следих и родих секцио при д-р Василева. Доволна съм от отношението, и въпреки многобройните чакащи пред кабинета, винаги е била супер спокойна и внимателна. Много исках да родя нормално, и макар да имаше някои предпоставки, това да не се случи, до последно ми даде шанс и не ме е пришпорвала за операция. След самата операция се чувствах добре още на петия ден. А относно часовете, запазвах през 3 седмици, дори за един или два пъти напред,  през супердок и така през цялата бременност имах час в удобно за мен време. Към края на бременността, когато вече ме викаше по-често, ходих без час и не съм имала проблеми

Общи условия

Активация на акаунт