Раждане в МБАЛ ВИТА, София - тема 10

• 67 279
  • 887
  •   1
Отговори
# 780
Прегледът за разкритие е нормално да е неприятен, но няма как. И на мен ми слагаха торба с пясък, ама веднага след раждането, блед спомен имам, не беше нещо страшно.

# 781
С първата ми бременност съм приемана два пъти с контракции, проверявяли са ме винаги, третия при раждането. Попаднах на лекар, и двата пъти, който беше много груб, един и същи е. Изпитвам ужас от него, ще се подготвям психичиески, ясно е.

# 782
Здравейте ! Водят ми бременността във Вита и бих искала да родя секцио , дали това е възможно без да има медицински причини ,просто това е мое желение и се притеснявам дали ще може да се осъществи .

# 783
На мен са ми правели няколко прегледа за разкритие, като е имало случаи да боли и такива да е безболезнено. Сложиха ми торба с пясък веднага след секцио и честно казано много ме болеше. Натискането по корема след операцията също беше болезнено. Но както знаете всяко тяло и организъм са различни, затова и срещате противоположни отговори.

# 784
Здравейте, предстои ми раждане след няколко седмици и все още се колебая къде да бъде, тъй като в 7 ми месец направих усложнение (белодробна емболия), което прави раждането по-рисково. Въпроса ми е във Вита могат ли да се справят с усложнения, появили се по време или след раждане, тъй като чета, че почти винаги когато има тежък случай от всички болници препращат в Майчин дом?

# 785
  • Замък сред облаците
Това се обсъжда със следящия лекар. Иначе да, имат от време на време рискови ситуации и се справят.

# 786
Това е сриозно състояние, което изисква комплекса грижа. Аз лично, при подобни обстоятелства, не бих избарала Вита, а някоя от големите АГ болници - било то държавна или частна.

# 787
Това е сриозно състояние, което изисква комплекса грижа. Аз лично, при подобни обстоятелства, не бих избарала Вита, а някоя от големите АГ болници - било то държавна или частна.

Може ли пример за такива болници, различни от Майчин дом?
На следящия не мога да разчитам, а и е в друг град.

# 788
  • Замък сред облаците
Токуда, Шейново, Надежда, 1 АГ Св. София.

# 789
Алина,
 може би най-доброто място за Вас би била Токуда, щом клоните към частна болница. Все пак е многопрофилна болница и имат много специалисти. Аз много харесвам Вита, но при състояние като Вашето не бих я избрала. Успех!

# 790
Здравейте момичета.
Бих искала да попитам към днешна дата знаете ли каква е цената за секцио във Вита с избор на екип за здравно осигурена ( намирам единствено за неосигурени лица цени) ?
Благодаря! 🌸

# 791
  • Замък сред облаците
Сега виждам че имат нов сайт, със сигурност за цените му липсва функционалност. Ето цената за здравноосигурени:

# 792
Пакате оперативно и оперативно плюс с разлика 50 лв. Звънях да попитам, но казаха в делничен ден.

# 793
Дали може линка към цените за здравно осигурените, че мога да го намеря в сайта….

# 794
  • Замък сред облаците
Ей тук най-отдолу, на цени: https://vita.bg/akusherstvo-i-patologichna-bremennost

Но е тъпо направено, пише за здравно неосигурени първо и не става ясно кога човек отива на цените за платени услуги за здравноосигурени (цъкате на следващите страници, пакетите за здравно осигурени са накрая - 19-20 страница). Трябва да сте виждали предходния вид на ценоразписа, че да се ориентирате.

Общи условия

Активация на акаунт