Раждане в МБАЛ ВИТА, София - тема 10

• 67 294
  • 887
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте някой да е бил на ранна фетална морфология при др Мирчева?

И на двете си фетални морфологии бях при д-р Мирчева. Следващата седмица ми предстои трета. Изключително съм доволна! Преглежда обстойно, обяснява подробно и спокойно. Много внимателна лекарка!
Таткото може да присъства и да снима. 🙂 Часовете се спазват.

# 766

И на двете си фетални морфологии бях при д-р Мирчева. Следващата седмица ми предстои трета. Изключително съм доволна! Преглежда обстойно, обяснява подробно и спокойно. Много внимателна лекарка!
Таткото може да присъства и да снима. 🙂 Часовете се спазват.
И аз имам същите впечатления. Носих си флашка и там ми записа снимки и видео от прегледа.

# 767
Аз бях при нея за третата фетална и също останах с добро впечатление.

# 768
Здравей ! Аз бях даже вече бях и на 2ра . Доволна съм , беше много изчерпателна и любезна. За мен беше изключително приятно и така с лекота премина прегледа за мое успокоение

# 769
Аз се следих при д-р Мирчева. Тя направи и трите фетални морфологии. Всеки преглед при нея беше изчерпателен, обстоен и спокоен. Отговаря на всички въпроси и е много мила и сърдечна. Часовете винаги са се спазвали и таткото присъстваше всеки път.

# 770
Благодаря за отговорите, днес се чух с акушерката на др Чучумишев. Тя каза, че 13 +6 дни може да се направи, в цената влизат и двете неща. Единствено съм леко паника, понеже и двамата ми следящи аг излизат в отпуск чудно😂. Запазих си час за др Кълвачева поне да се успокоя и до ФМ да избутаме..луда работа... 🤦‍♀️😂

# 771
Благодаря за отговорите, днес се чух с акушерката на др Чучумишев. Тя каза, че 13 +6 дни може да се направи, в цената влизат и двете неща. Единствено съм леко паника, понеже и двамата ми следящи аг излизат в отпуск чудно😂. Запазих си час за др Кълвачева поне да се успокоя и до ФМ да избутаме..луда работа... 🤦♀😂

Д-р Кълвачева е страхотна и няма да съжаляваш за прегледа при нея. Тя следи и моята бременност и предстои да ме изражда, а ходя при нея от има-няма 10 години. Винаги точна в диагнозите/леченията, мила и внимателна.

# 772
Благодаря аз я помня от оперативното когато лежах за ендометриоза. С този мой късмет излизат по едно и също време отпуска 😆

# 773
  • Sofia
Благодаря за отговорите, днес се чух с акушерката на др Чучумишев. Тя каза, че 13 +6 дни може да се направи, в цената влизат и двете неща. Единствено съм леко паника, понеже и двамата ми следящи аг излизат в отпуск чудно😂. Запазих си час за др Кълвачева поне да се успокоя и до ФМ да избутаме..луда работа... 🤦♀😂

Д-р Кълвачева е страхотна и няма да съжаляваш за прегледа при нея. Тя следи и моята бременност и предстои да ме изражда, а ходя при нея от има-няма 10 години. Винаги точна в диагнозите/леченията, мила и внимателна.
И аз съм при Кълвачева от 11г. Проследи ми три успешни бременности, направи ми три секцио и едно абразио (при мисед).

Знам, че има и недоволни от нея (като от всеки лекар), но аз само хубави неща мога да кажа за нея.

# 774
Момичета, тези които са били секцио, след като ви махнат торбата с пясък, натискат ли ви по корема след операцията, за да ви изтекат лохиите по-бързо. Чета, че в някои болници го правят, което според мен е много травмиращо.
Благодаря!

# 775
  • Замък сред облаците
Коремът се натиска/ палпира леко в деня след раждането на визитацията, за да проверят мек или твърд ли е - твърд е при вътрешен кръвоизлив. Няма как да натискат, за да излязат по-бързо лохиите, лохиите продължават 30-40-50 дни.

# 776
Здравейте, момичета, пак съм с въпрос. При планувано секцио, когато те проемат, проверяват ли за разкритие? С много лош спомен съм, от лекаря, които ме прие, с изтичащи води, но в случая нямаше как да е друго.

# 777
  • Замък сред облаците
Разбира се, че проверяват. Не искате да тръгнат да ви режат, а бебето да е тръгнало надолу. Проверката за разкритие често е болезнена, шийката е чувствителен орган. Да го имате предвид дори при внимателни лекари се случва.

# 778
  • Sofia
Здравейте, момичета, пак съм с въпрос. При планувано секцио, когато те проемат, проверяват ли за разкритие?
Проверяват, да. Приемат в деня преди секциото и точно тогава проверяват за разкритие, за да са сигурни, че няма да тръгне раждане преди планираното секцио.
Мен изобщо не ме боля. Не беше много приятно, но в никакъв случай не беше болезнено.

След секциото ми натиснаха тук-таме корема, както обясни АА - да проверят дали е мек или твърд.

# 779
  • София
И мен не ме боля при прегледа за разкритие, а много ме беше страх.
Торба с пясък не са ми слагали. Дори и при визитациите и натискането на корема, пак не боли или да е дискомфортно.

Общи условия

Активация на акаунт