Движение на българските майки -ВИДИН тема 5

• 8 259
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Мегани,ами сърфирам из нета Joyте затова ще ме натират от нас скоро ooooh!
За какви диети говориш бе жена,аз в тая област съм инвалид,такова 4удо не съм спазвала в моя живот...знам,само,4е си ям на вола,даже и нощем по един-два пъти прикусвам,щот ми стърже корема Embarassed

Абе,къде е Светла???
Да не се е засрамила Hug Joy

# 106
  • Пловдив

Видинки -
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът -
ваши съветници!
И не забравяйте
да оставите едно
отворено прозорче
в сърцата си
за хората, които ви обичат!
Весела Коледа и Щастлива 2007-та година!

# 107
http://news.bnt.bg/content/view/video_emissions

това е сайта на канал 1, емисийте на видео , от днес няма все още ,там трябва да погледнем може би утре

# 108
Сега погледнах, има вече видео, но е за новините, където нищо не се споменава Tired

# 109
  • Видин
Мегани,ами сърфирам из нета Joyте затова ще ме натират от нас скоро ooooh!
За какви диети говориш бе жена,аз в тая област съм инвалид,такова 4удо не съм спазвала в моя живот...знам,само,4е си ям на вола,даже и нощем по един-два пъти прикусвам,щот ми стърже корема Embarassed

Абе,къде е Светла???
Да не се е засрамила Hug Joy
Браво,бе Йо,как го правиш този номер?!

# 110
  • Видин
Момичетаргледахте ли по новините за момченцето с ампутирания крак от Видин,което има разсейки и се нуждае от лечение в чужбина? Praynig

# 111
Момичетаргледахте ли по новините за момченцето с ампутирания крак от Видин,което има разсейки и се нуждае от лечение в чужбина? Praynig

кои новини Мели,
момичета ,как ли се посреща Коледа с 1,80 лв в джоба
?

# 112
момичета ,как ли се посреща Коледа с 1,80 лв в джоба
?

Nезнам,защо?

Не съм гледала новини снощи...По кои новини са го давали?

# 113
  • край Дунав
Аз гледах преди няколко седмици при Милен Цветков- а дали можем да помогнем? Даже може да има свободно Нестле пакетче?за нова година да подготвим нещичко?- Плодове, книга...А, видео игра и разни филми ...Мисля, че има компютър? Или да му подарим интернет абонамент? Можем да го поемем. Да му намерим координатите?

# 114
Аз гледах преди няколко седмици при Милен Цветков- а дали можем да помогнем? Даже може да има свободно Нестле пакетче?за нова година да подготвим нещичко?- Плодове, книга...А, видео игра и разни филми ...Мисля, че има компютър? Или да му подарим интернет абонамент? Можем да го поемем. Да му намерим координатите?
За какво става въпрос?

Честито Рождество Христово!Бъдете здрави и усмихнати!

# 115
  • край Дунав
Едно момченце от Видин с ампутиран крак от злокачествено заболяване...Тежка тема, но можем да сме полезни!

# 116
Едно момченце от Видин с ампутиран крак от злокачествено заболяване...Тежка тема, но можем да сме полезни!
Колко е голяма?
Аз по принцип много не гледам новини и не съм запозната.Предстои и оперзция, или нямат възможност за такава?

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 14:23 от fiona

# 117
Весела коледа и от мен !!!

Аз гледах преди няколко седмици при Милен Цветков
и аз го гледах,многооо тежка тема, newsm78 мисля от "Достоен живот" знаят повече,пък дори останах с впечетление,че го познават детето  newsm78

# 118
  • край Дунав
Вярно от Достоен живот! Вруги ден сме там, за да научим адреса и ще го зарадваме !

# 119
И аз го гледах при Милен Цветков, момчето, дори не знае какъв край ще има, това разбрах по думите на майка му. Много тежка история, ще бъде хубаво да го зарадваме.

Общи условия

Активация на акаунт