Черешката на тортата - Сезон 18 (Tема 3)

• 51 238
  • 923
  •   1
Отговори
# 795
Хареса ми вечерята на Валя, но не можа да мине Режди.
Не зная какво да очаквам от Чилева, не съм ѝ гледала сезона, но като ѝ видя ушите, и ми става гадно.
Гнусничка си е Чилева, и с много гадна коса. В нейния сезон беше още по зле в главата.

# 796
  • София
Чилева не я харесвам.
Заради нея прецака шеф Ангелов Никола.
Той си беше завършен шампион.

# 797
Някак много ретро лъха от Валентина. Кореноплодни с теменужки, за мен не се връзва дори като визия. Агнешките котлети с този студен сос също не ми изглеждаха апетитни, а много обичам. Тортата ѝ беше идейна. Но пък ето, че днес направих спаначено картофени кюфтета, което носи бонус точки на Валя - дала ми е идея, което донякъде е и целта на Черешката. Simple Smile
Реджи за мен е по-добър и менюто му беше чудесно, при него има една лекота в готвенето и елегантност при поднасянето.

# 798
  • София
100 пъти бих предпочела хубаво приготвен дюнер или бургер пред варено печени ребра с изгорели картофи или сухи руладини на официална вечеря.

# 799
На мен ,ако някой ми поднесе дюнер за вечеря /на гости/ ,ще го взема за подигравка...

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 20:39 от FBID100001745220325

# 800
  • софия
Какво толкова ви възмущава дюнерът? Явно не сте яли истински. Тези, които се продават масово, са на светлинни години.
Ако някой мастър готвач ми направи дюнер, ще ума от кеф. Поне веднъж месечно се размазваме на вечеря с тези на шеф Ивайло.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 20:14 от zvаnchе

# 801
  • През девет планини в десета...
вижте каква мацка е била преди весито

# 802
Да, за пръв път виждам дюнер и тези, които сервират баш шефовете, са направо извънземни, защото не съдържат нищо от това, което съдържат уличните дюнери...

# 803
вижте каква мацка е била преди весито

Ами сега е придобила швейцарски вид...Laughing
В предишния си вариант ,в Швейцария ще я вземат от бранша...

# 804
Дюнерите са си супер и не са хич лесни!
Ако не са направени ок си е тегаво, но същото важи и за всяко ястие!
Менюто няма Фокус, иначе ми харесва!
Не съм гледала Hell’s Kitchen, не ги познавам, прави ми впечатление как говорят един върху друг, типично бг поведение на маса.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 20:45 от помбер

# 805
Доста се постара, не е лесно менюто, но за моя вкус само дюнера и десерта.

# 806
Точно - меню без фокус. Всеки един от елементите в менюто е интересен и оригинален, но заедно са един кулинарен кошмар. Аз бих останала гладна след тази вечеря, въпреки че обичам да опитвам нови неща и неочаквани комбинации. Различните вина към всяко ястие, поднасяни от сомелиер, е чудесна идея, браво!
Допълвам се - дюнера и десерта ми харесаха... Но все пак, отделните блюда си противоречаха, нелогично комбинирани.
Реджи също беше за 40 точки, съгласна съм.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 21:00 от Mößbauer-Effekt

# 807
Явно Валя ще е победител, освен даде 10 точки на Веси , нищо че не харесва стриди.

# 808
  • София
Божее, Виктория щяла да спечели ,ако имало олл старс.

# 809
Малко разхвърляно ми се стори менюто и странно за моя вкус, но сигурно е вкусно. Дюнерите и десертът ми бяха най-интересни.

Общи условия

Активация на акаунт