Черешката на тортата - Сезон 18 (Tема 3)

• 50 510
  • 923
  •   1
Отговори
# 810
Абсолютно нищо не бих яла от това меню. Чесън със сладко от смокини и патица с канела-бляк ! Малък ужас !!!

# 811
  • София-Младост
Абсолютно нищо не бих яла от това меню. Чесън със смокини...-бляк !
Опитай печен чесън и пак пиши...няма нищо общо с чесън!

# 812
Абсолютно нищо не бих яла от това меню. Чесън със смокини...-бляк !
Опитай печен чесън и пак пиши...няма нищо общо с чесън!
Печа го отвреме на време  във фолио. Ами чесън си е .
Нямам нищо против него ,ами от комбинацията му в този случай.

# 813
Бих дала плакета на Реджи, а на Валето книжлето.

# 814
  • Пловдив
Нещо ми е празна масата на мен...
Питките не ги ли затопли?

За мен Реджи е победителя Simple Smile

# 815
  • София
Симпатична ми е Чилева - слънчев човек, експериментатор, със самочувствие. Но не ми хареса днешното и представяне - като започнем с приготовлението на ястията (за мен беше мърлявичко и през просото в общи линии) минем през самото място, в което ги посреща, масата подредена без вкус, облеклото, та до изваждащата очи лепенка като от аптечка зад нея. Само като извади пуешкото и щях да повърна - независимо колко е седяло в су вид-а, на мен ми изглеждаше недоготвено. И с това фолио...нищо общо с fine dining, както каза тя. Малко ми се бият готовата майонеза, подправките от пликче, купешките кори за гьози и др. с винения експерт, су вид, стриди...

Като премерим вечерите тази седмица - все едно Реджеп е съвсем различна категория...но остава с 39 точки, но не мисля че на него му е толкова важно да спечели, отколкото да покаже какво може. Как може да се оценяват по еднакви критерии, като те не са дори на близки плоскости. За мен Реджеп направи мастер клас и след това се нарежда вечерята на Валентина - другите не искам и да ги коментирам.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 21:10 от Velina25

# 816
Аз бях на 99 процента че Манчев щеше да даде наградата на Реджи , но Виктория тънко го прецака.....

# 817
  • Пловдив
Аз бях на 99 процента че Манчев щеше да даде наградата на Реджи , но Виктория тънко го прецака.....
а тя видимо бе недоволна от точките си Grinning

# 818
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Чилева много ми харесва, но определено днес можеше повече.
Браво на Валя, но от всички смятам, че Реджи беше най-добре представилия се и заслужаваше той да вземе плакета и щеше ако онази не го беше порязала.

# 819
  • София
Реджи си беше за плакета, ама съм доволна, че поне го взе Валентина.
Щото другите трима хич не заслужаваха.

# 820
  • софия
Доволна съм, че Валя взе плакета.
Тази седмица тези, които със сигурност не го заслужаваха, са Спартак и Виктория.

# 821
На мен ми хареса Чилева. Не знам дали биха ми харесали всички ястия, но показа продукти и техники, които за мен не бяха известни, беше ми интересно. Също и сомелиерката беше добра идея. Не знам защо толкова я критикувате за майонезата. Не бих била във възторг от домашна майонеза с неизвестни яйца, от която да се озова в Пирогов.
Десерта беше интересен не дадоха рецепта. На мен не би ми харесало индришето. Не го понасям като подправка. Обикновено го слагат в сладко от череши.

# 822
Готви Чолева, но нещо не ме грабна. Плакета беше за Реджи.

# 823
Моята класация е Реджеп, Валентина, Чилева, Спартак и Виктория. Не само за готвенето, но и за цялостната атмосфера и отношението.

Дадоха ли реклама участниците следващата седмица, че нещо се разсеях накрая?

# 824
Мааалко тая варена риба на Реджи ме спира да съм повече за него, а агнешки котлети обичам.

Общи условия

Активация на акаунт