Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 821
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 465
Аз се следих също в Токуда, но не съм заплащала пакет. Даже чух, че самите лекари не ги препоръчват, а просто всеки път си заплащаш прегледа. Като може да е различно в зависимост от това, което е правено на прегледа, например взимане на микробиология, само ехограф и т. Н. Когато се е налагало съм си ходила и на други специалисти в зависимост от случая(за мен се налага ше да ходя и на кардиолог, хематолог, накрая и на хирург) За феталната морфология ми беше препоръчана др Богданова, но не успях да се запиша при нея и ходих в Мц Марковс. Като това не е проблем къде си бил. Винаги след другия преглед пращах информацията и на следящата ме др Апостолова и не е било проблем.

# 466
За ФМ препоръчвам др Цолова от Неоклиник

# 467
Мили мами,
Аз съм с първа бременност (6 г.с.) и малко се обърквам с целия процес на следене, скрининги и ФМ.
Искам да раждам в Токуда, ходих на първи преглед при Велева, записала съм и втори при нея. Оставам обаче с впечатлението, че ФМ трябва да правя някъде другаде? С това записване на часове месеци наред, може би е добре да си подредя в главата кога какво трябва да правя, за да мога да си запазя часове навреме.
Много ще се радвам, ако споделите от опит как се случват нещата в Токуда.
Благодаря!

Не е нужно да ходите на ФМ извън Токуда. Там също има др, които я правят - др Колева, др Богданова и др Василев. Ако искате да се следите изцяло в Токуда можете да закупите пакет за проследяване на бременността, в който са включени и 3те ФМ. Ако изберете да направите ФМ при др Богданова, можете пък да го направите и в Оскар Клиник, където също преглежда и има повече шанс да има часове.

А бихте ли ги препоръчали за ФМ? И ако да - от кого сте доволни?

Аз се следя по принцип при др Богданова и съответно ФМ са ми правени при нея. Препоръчвам с две ръце! За мен тя е доктор, който наистина си заслужава, макар че има противоречиви мнения за нея.

# 468
Здравейте, може ли някой да препоръча съдов хирург в болницата - касае се за разширени вени по време на бременност. Благодаря предварително

# 469
Здравейте, може ли някой да препоръча съдов хирург в болницата - касае се за разширени вени по време на бременност. Благодаря предварително
Препоръчвам др Минкова в Токуда- тя е ангиолог! Изключително мила и адекватна.

# 470
Аз ходих при професор Марков от клиника " Марковс" и съм изключително доволна. Бях при него с близнаците и сега отново с малкия,той ми откри плацента превия тоталис. (а 3 други неможаха да ми я открият) с близнаците откри на единия кистичката, а други не я видяха. Скъпичко работи 190/200 лева за преглед, но съм доволна.

# 471
Аз ходих при професор Марков от клиника " Марковс" и съм изключително доволна. Бях при него с близнаците и сега отново с малкия,той ми откри плацента превия тоталис. (а 3 други неможаха да ми я открият) с близнаците откри на единия кистичката, а други не я видяха. Скъпичко работи 190/200 лева за преглед, но съм доволна.

Наталия, колко по-рано записа час при него? Искам да отида при него към края на август и се чудя кога да се обадя за час.

# 472
Здравейте, искам да ви помоля за препоръка за дерматолог в Токуда. Не съм посещавала никой там и нямам наблюдения.

# 473
Всички са уникални - д-р Къчева, д-р Котевска, доц. Дърленски, проф. Демерджиева, проф. Цанков.
Най-доброто отделение в София.

# 474
Здравейте! Не можах да намеря информация, кои от лекарите израждат естествено. Насочиха ме към д-р Герганова, но по последна информация от приятелка, тя прави само секцио. Вярно ли е това? Прочетох доста позитивни мнения за д-р Атанасова, но отново нямам информация за естествено раждане при нея.

# 475
Доколкото знам, Атанасова дори насърчава естетсвено раждане, но прави и секцио, разбира се. Тя и Нашар са основните в отделението и почти всички близки и приятелки около мен родиха при една от двете. Но са много натоварени и записването на часове е проблемно.
А за д-р Кючукова някой има ли информация, прави ли секцио, за естествено съм чела случаи, раждали при нея, но нямам лични познати.

# 476
Здравей! Родих естествено м. юни и препоръчвам д-р Велева! Всичко мина много добре!

Здравейте! Не можах да намеря информация, кои от лекарите израждат естествено. Насочиха ме към д-р Герганова, но по последна информация от приятелка, тя прави само секцио. Вярно ли е това? Прочетох доста позитивни мнения за д-р Атанасова, но отново нямам информация за естествено раждане при нея.

# 477

Наталия, колко по-рано записа час при него? Искам да отида при него към края на август и се чудя кога да се обадя за час.
Поне месец напред се записва, защото има много хора. Аз бях се записвала месец и половина по рано.

# 478
Всички са уникални - д-р Къчева, д-р Котевска, доц. Дърленски, проф. Демерджиева, проф. Цанков.
Най-доброто отделение в София.
Много Ви благодаря!

# 479

Вярно е. Преди години родих първото си дете при нея естествено, сега се следя при нея, но с уговорката, че накрая ще ме насочи към друг лекар за естествено раждане.

Общи условия

Активация на акаунт