Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 804
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, от 15ти Август има нови цени за прегледи в Токуда. Предполагам обаче,че има увеличение и за цените на раждане. Някой има ли информация за тях? Благодаря!

# 496
А какви са новите цени за прегледи?

# 497
За АГ не знам. Ендокриноложката ми ме предупреди да не идвам в Токуда вече и да ходя в частния й кабинет, където е по-евтино.
75 лв беше прегледа, после стана 95, после 115, после 135, простооо..
Вероятно новите цени са с по 20 лв вдигнати.
Обадете се на централната регистратура там ще ви кажат.

# 498
Аз имам час за женска консултация и ми звъннаха да ме предупредят,че от 90лв вече е 100лв.

# 499
Новия ценоразпис е качен на сайта на болницата.
Валиден от утре.

# 500
Аз не можах да се ориентирам колко струва раждането вече, намерих в този ценоразписа само нормално за 4600лв, не се ориентирам. Някой може ли да качи?

# 501
Здравейте, някой може ли да обясни какво точно се включва в цената на раждането, която вече е 4600?  Гледах някъде разбивка, но нещо не можах да ги наглася до тази крайна сума?

# 502
Това е цена не по каса, за здравно неосигурени (прием за раждане без направление).

# 503
  • София
Само двойни и единични стаи ли има?

# 504
  • София
Това е цена не по каса, за здравно неосигурени (прием за раждане без направление).
А колко е по каса? Защото в новия ценоразпис и аз виждам само тези цени и нещо не се ориентирам. Ще ги питам и на място, но имам време до часа.

# 505
Абсолютно не се ориентирам аз Rolling Eyes дано някой внесе яснота, ако не - имам преглед следващата седмица и ще разпитвам.

# 506

Коментирано е и преди, на първа страница пише извън НЗОК, така че това са платените пакети.
По каса цените не са ги качвали, сега също ги няма за клиничните пътеки, трябва на място или по телефон да питате.

# 507
  • София
Реално аз направления там не ползвам. Цените по прегледите, които ми казаха по телефона като говорихме вчера са и тези в списъка. Та аз лично оставам с впечатление, че ако си плащаш реално си гледаш този списък, независимо дали си здравноосигурен или не (ти си частно лице ползващо дадена услуга), но пък някъде щеше да е ок и ценоразпис по каса да има както е в някои други болници.

# 508

Коментирано е и преди, на първа страница пише извън НЗОК, така че това са платените пакети.
По каса цените не са ги качвали, сега също ги няма за клиничните пътеки, трябва на място или по телефон да питате.

А ако АГ при което ходя на преглед реално е в Токуда, тя може ли да издаде направление което реално да се води по НЗОК? Бях останала с впечатление, че Токуда не работи със здравна каса, но вече малко съм объркана 🙈

# 509
Токуда работи с направления, просто в 99% от случаите се доплаща за различни услуги, условия, и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт