Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 753
  • 1 007
  •   3
Отговори
# 630
Здравейте,

Извинявам се ако е коментирано скоро, но не успях да намеря информация, някой знае ли какви са актуалните цени за раждане в Токуда?

Благодаря! 😊

Ето ги Simple Smile

Моля за малко пояснение - ако жена ражда секцио и е "стандартен случай", като не иска единична стая, то каква би била цената на раждането и престоя като цяло?
Предварително благодаря!

# 631
Здравейте,

Извинявам се ако е коментирано скоро, но не успях да намеря информация, някой знае ли какви са актуалните цени за раждане в Токуда?

Благодаря! 😊

Ето ги Simple Smile

Моля за малко пояснение - ако жена ражда секцио и е "стандартен случай", като не иска единична стая, то каква би била цената на раждането и престоя като цяло?
Предварително благодаря!

Смятате 5 дни престой - 4 единична стая и 1 високо рискова, + самото раждане + неонаталния пакет и сумирате всичко Simple Smile горе долу това е, освен ако нямате евентуално припознаване от бащата, тогава то също се добавя. Simple Smile

# 632
Здравейте,
Имам въпрос към пациентките на д-р Атанасова: отговаря ли ви във Вайбър тези дни? Да не би да е в отпуска? Не е нещо спешно, за да и звъня, но и писах вече 2 пъти в последните 2 седмици и нямам отговор.

# 633
Здравейте,
Имам въпрос към пациентките на д-р Атанасова: отговаря ли ви във Вайбър тези дни? Да не би да е в отпуска? Не е нещо спешно, за да и звъня, но и писах вече 2 пъти в последните 2 седмици и нямам отговор.

В отпуск е тази седмица, връща се на 6 ноември. На мен ми отговори на конкретно питане във Вайбър, но сподели, че е в отпуск и ще се забави с отговорите.

# 634
Здравейте,

В отпуск е тази седмица, връща се на 6 ноември. На мен ми отговори на конкретно питане във Вайбър, но сподели, че е в отпуск и ще се забави с отговорите.

Супер, много благодаря!

# 635
Здравейте,

Имам въпрос към дамите раждали и следили се в токуда - има ли смисъл от допълнително здраво осигуряване?
Сега съм в 7 г.с и започвам да си търся лекар, насочила съм се към токуда. За момента нямам доп здравно, но се чудя, ако си направя, би ли покривало нещо?

# 636
  • София
Провери първо дали въобще ще покрие нещо допълнителното, защото имат срокове. Принципно отказват да покриват неща по бременност и раждане, ако е сключено след като вече е бременна жената.
Иначе Токуда работят с допълнително здравно и се покриват разходи по каквото е сключено (различно е за всеки и според това какъв договор е сключен работодател - застраховател). При мен например се покриваха 200лв и Токуда НЕ беше включена към одобрените заведения по желание на работодател.

# 637
Аз съм с допълнително здравно към фирмата на ММ. Те обаче решиха да сменят застрахователя по средата на бременността ми и аз питах новия (Групама) дали ще покрият, те казаха че няма проблем. Покриха 900лв от прегледи и раждане с фактури. До сега с двете бременности съм била към 3 различни застрахователя (Уника, Дженерали и Групама) и всички покриват бременност и раждане само с фактури, без значение дали имат договор със съответната болница, като и на трите лимитите бяха различни, в зависимост от пакета, който е договорил работодателя.

# 638
  • София
Зависи от застрахователя. Уника и Булстрад са отказвали да покриват за бременност след вече установена (тези ползваха в предишни мои фирми и имаше такива случаи към роднини на служители). А и ти реално не си решила да ги сменяш по твое желание, а работодател го в направил и си е договорил условията, вкл. да покрие на вече бременните най-вероятно. Към абсолютно всички застрахователи (имала съм общо 3 различни последните 7г) имаше одобрен списък лечебни заведения според сключеното от работодател. Питали са ме към кой застраховател съм винаги преди преглед на регистратура, за да знаят и лечебното заведение дали имат договор с тях.

# 639
Здравейте, моля препоръчайте ми добър гинеколог, който не е ангажиран само с бременност и раждане.

# 640
Здравейте, моля препоръчайте ми добър гинеколог, който не е ангажиран само с бременност и раждане.
Аз бях доволна от д-р Кючукова. Изключително внимателна и обяснява. Не се чака с часове при нея както при гинеколозите, които следят бременност.

# 641
Здравейте! Тези цени са за здравноосигурени лица или греша?

Здравейте,

Благодаря! 😊

Ето ги Simple Smile

# 642
Да, за здравно осигурени.
За неосигурени е х2 - от 2 хил става 4 хил.

# 643
В идеалния случай раждане 2000лв + неонатален пакет 900лв + 3 нощувки в двойна стая(3*190лв) = 3470лв общо? Опитвам се да сравня цените в най-предпочитаните частни клиники в София като правя съпоставка с Щерев и Надежда....  но признавам си, не си давах сметка, че чак толкова са вдигнати цените :/

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 09:24 от Анонимен

# 644
В идеалния случай раждане 2000лв + неонатален пакет 900лв + 3 нощувки в двойна стая(3*110лв) = 3230лв общо? Опитвам се да сравня цените в най-предпочитаните частни клиники в София като правя съпоставка с Щерев и Надежда....  но признавам си, не си давах сметка, че чак толкова са вдигнати цените :/

Неонаталният пакет е 950 лева. Нощувката в двойна стая в Родилен сектор е 190 на вечер. Ако сте секцио, тогава има още една предварителна нощувка във Високорискова бременност, която е 110 лева.

Предполагам, че от 01.01.24 пак ще има повишение на цените.

Общи условия

Активация на акаунт