Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 729
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Има ли някоя от вас, която е раждала и в Токуда и в Майчин дом? Имам огромна дилема към коя от двете болници да се насоча, като съм избрала д-р Дяволов в МД и д-р Атанасова в Токуда. Ще съм много благодарна, ако се намери някоя мама с опит от двете места. Simple Smile

# 661
В момента съм във ВРБ и прави впечатление, че стаите са леко амортизирани. Завесите са откачени от релсите, външният слой на кабела на дистанционното на леглото е скъсан и излизат другите кабелчета отдолу, в банята поставката за тоалетни принадлежности и едната закачалка са пред падане (прилагам снимки в скрит текст).

Скрит текст:

За парите, които таксуват за нощувка, не е окей, особено състоянието на дистанционното.

# 662
  • Най-накрая на безкрая
Здравейте, търся мнения за д-р Георги Витларов - лекар по физикална и рехабилитационн медицина в Токуда.
А и мнения за физиотерапията в Токуда като цяло - добре ли е да се правят там процедурите?

# 663
Някой, който скоро е правил БХС в Токуда може ли да ми каже колко време отнема да излязат резултатите след ехографа и вземането на кръв?

# 664
На някоя да е правен преглед за разкритие в девети месец? Четох, че при много жени предизвиквал раждане

# 665
Прави се преглед за разкритие в девети месец, да. Не се притеснявайте, нормална процедура е и мен лично не ме е боляло. Със сигурност не предизвиква раждане, правиха ми 2 пъти, а преносих с няколко дни.

На някоя да е правен преглед за разкритие в девети месец? Четох, че при много жени предизвиквал раждане

# 666
  • София
Някой, който скоро е правил БХС в Токуда може ли да ми каже колко време отнема да излязат резултатите след ехографа и вземането на кръв?

Ехограф на момента гледат. Там няма какви други резултати да се чакат, ако има нещо веднага ще коментират. БХС ми излезна за около 3-4 дни (бяха казали около седмица принципно). Взима се на място (кабинетът е на 4ет и има определени дни и часове, в които да се отиде, в лабораторията ви казват кога) и имате коментар на резултати на място.

За разкритие - и на мен в 9м ми правиха и не е предизвиквал раждане (преносих дори), нямало е никакви неразположения.

# 667
Момичета, приятно ми е да се запознаем. И аз планирам рабдане в Токуда, живот и здраве през май. Записвам се към темата. И един въпрос- видях няколко страници по-напред споделена информация за цените. 200 ле раждане, 950 лв- неонатологичен пакет и 110/190 лв нощувка. Това актуалнл ли е? Аз в сайта на болницата откривам Пакет раждане (естествено и цезарово) -4600 лв, не пише какво включва. И също- това с избор на екип ли е и ако не знаете ли колко се доплаща за избор? Благодаря предварително:)

# 668
Момичета, приятно ми е да се запознаем. И аз планирам рабдане в Токуда, живот и здраве през май. Записвам се към темата. И един въпрос- видях няколко страници по-напред споделена информация за цените. 200 ле раждане, 950 лв- неонатологичен пакет и 110/190 лв нощувка. Това актуалнл ли е? Аз в сайта на болницата откривам Пакет раждане (естествено и цезарово) -4600 лв, не пише какво включва. И също- това с избор на екип ли е и ако не знаете ли колко се доплаща за избор? Благодаря предварително:)

Актуално е, поне до януари. Това в сайта е за неосигурени лица, тези по-напред за здравноосигурени Simple Smile

# 669
За ехографа е ясно, че се коментира веднага, но също така от него се вземат измервания, които се комбинират с кръвните резултати по спомен от първата бременност. Затова ме интересуваше колко време след вземането на кръвта има резултат. Мерси!

Ехограф на момента гледат. Там няма какви други резултати да се чакат, ако има нещо веднага ще коментират. БХС ми излезна за около 3-4 дни (бяха казали около седмица принципно). Взима се на място (кабинетът е на 4ет и има определени дни и часове, в които да се отиде, в лабораторията ви казват кога) и имате коментар на резултати на място.

За разкритие - и на мен в 9м ми правиха и не е предизвиквал раждане (преносих дори), нямало е никакви неразположения.

# 670
  • София
Нищо няма да ви вземат от ехографа за комбиниране с кръвните. Ще получите просто документ после с изчисленията за рисковете от синдромите + стойностите на PAPP и total ЧХГ. Самото взимане на кръв става след ехографа и вече единствено в самия кабинет ще ви дадат коментар само на кръвните и ако евентуално има някакви препоръки за неинвазивен пренатален тест (ако е излезнал междинен или висок риск за нещо). При мен дори АГ го коментира чак след месец на преглед, но всичко беше ок и нямаше нужда от допълнителни неща за коментар от нейна или от друга страна по-рано от това.

# 671
Значи аз тотално се бъркам. Благодаря за пояснението!

Нищо няма да ви вземат от ехографа за комбиниране с кръвните. Ще получите просто документ после с изчисленията за рисковете от синдромите + стойностите на PAPP и total ЧХГ. Самото взимане на кръв става след ехографа и вече единствено в самия кабинет ще ви дадат коментар само на кръвните и ако евентуално има някакви препоръки за неинвазивен пренатален тест (ако е излезнал междинен или висок риск за нещо). При мен дори АГ го коментира чак след месец на преглед, но всичко беше ок и нямаше нужда от допълнителни неща за коментар от нейна или от друга страна по-рано от това.

# 672

Не предизвиква раждане, не го мислете

# 673
Здравейте, при секцио се заплаща 1 нощувка във ВРБ и 3 в избрана стая нали? Заплаща ли се и престоя в реанимация?
Благодаря!

# 674
Да, заплащате  само 1 нощувка във ВРБ и 3 в желаната от вас стая.

Здравейте, при секцио се заплаща 1 нощувка във ВРБ и 3 в избрана стая нали? Заплаща ли се и престоя в реанимация?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт