Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 130 311
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 90
Съвсем съгласна съм, че не бива да се самолекуваме. Следящият ми лекар обаче не обръща внимание на абсолютно никакви показатели. Даже ми забранява да си следя витамините. Било излишно. След изследвания пуснати ми от Сигридов и онлайн препоръките му, ми трябва вливане и то спешно. Въпросът е, че никой не ми обясни къде и как, а има още доста време до последната ФМ. Не съм сигурна и че вливките му няма да са безбожно скъпи, както всичко останало. Затова реших да попитам дали самото вливане не минава по каса и просто да си го направя в някоя болница.

moamau, посъветвайте се с проследяващите АГ и ФМ специалисти. Да не си самопредписваме вливания с каквото и да е по време на бременност по съвети от форума. Иначе Тот'hеmа също вдига желязото доста успешно, пак след предписание от лекар.

На мен Сигридов ми е препоръчал вливка феринжект,но искам да я направя в болница за предпочитане.Ще обсъдя със следящия ми АГ също

# 91
Момичета, ако случайно някоя от вас има час за Д-р Нашар, д-р Богданова или д-р Атанасова, но не може да го използва по някаква причина, може ли да ми пише на лично? Благодаря Simple Smile

# 92
Правят вливки в Йоан Павел,там са хематолози , включително проф . Лисичков,така че може да се консултирате

# 93
Момичета, ако случайно някоя от вас има час за Д-р Нашар, д-р Богданова или д-р Атанасова, но не може да го използва по някаква причина, може ли да ми пише на лично? Благодаря Simple Smile
Аз не мога да помогна с час, но в момента съм хоспитализирана на 5-ия ет. в АГ отделението - ако оттук нещо мога да съдействам (примерно с Регистратурата), пишете ми на л.с.

# 94
Здравейте, записах час на бебето за преглед и трансфонтанелна ехография при д-р Калайджиева, но забравих да попитам за цената на прегледа и ехографията. Някой скоро да е правил и да ме ориентира. Благодаря!

# 95
Здравейте, някой правил ли ЯМР в трети триместър за да се види къде е захваната плацентата? В 32 гс, днес бях на преглед и уж всичко е наред с бебето, но все пак искат да направя курс с кортикостероидна терапия за всеки случай тъй като съм с ниска плацента. Някой с такъв опит и как са се развили нещата?

# 96
Ендокринолозите в Токуда добри ли са?

# 97

Да, д-р Горчева, д-р Борисов, д-р Костова. Уникални специалисти.
Не е задължително да е в Токуда. Всички лекари от отделението работят и на други места.
д-р Борисов например в Токуда преглежда само платено 110 лв. В 25 ДКЦ работи с направление от личен лекар.
Прегледа на д-р Горчева в Токуда е 200 лв, а в Марая мед преглежда на 130 лв.
Само началника Лозанов не препоръчвам. Прегледите са по 5 мин и не си заслужава да платите 200 лв.

# 98

Не е задължително да е в Токуда. Всички лекари от отделението работят и на други места.
д-р Борисов например в Токуда преглежда само платено 110 лв. В 25 ДКЦ работи с направление от личен лекар.
Само началника Лозанов не препоръчвам. Прегледите са по 5 мин и не си заслужава да платите 200 лв.
Аз точно за Лозанов се бях замислила…
А някой има ли впечатления от д-р Мария Алексиева, ендокринолог, но тя е в Токуда в Младост?

# 99
Здравейте,
Аз съм посещавала д-р Мария Алексиева, но в Неоклиник, заради гестационен диабет. Прегледът с ехограф на щитовидната жлеза беше 100 лв в края на миналата година. Останах много доволна, даде ми добри насоки и предложи допълнителни изследвания, след което без час ме извика отново при нея, за да ги погледне и да решим как ще процедираме занапред. Беше много мила с мен и отговори на всички мои въпроси, така че аз опредено я препоръчвам.

Аз точно за Лозанов се бях замислила…
А някой има ли впечатления от д-р Мария Алексиева, ендокринолог, но тя е в Токуда в Младост?

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 13:32 от kelly735

# 100
Идвам с малко информация за отделение Гинекология. Лежах за миомектомия и днес ме изписаха.

Храната е различна от тази във ВРБ и Родилно отделение, т.е. само бременните и родилките получават по-балансирано и богато меню, а в Гинекология е като в останалите отделения. Доколкото знам доц. Нашар е натиснала в АГ-то да получават по-добра храна и честно казано бях неприятно изненадана, че не важи и за Гинекология, нищо, че там не лежат бременни, не допусках, че важи само за ВРБ и Родилно.

Един от формулярите съдържаше следното:

Т.е. няма как да бъде отказано по нечий случай да работят както специализанти, така и студенти и стажанти. На моята операция присъстваха поне 2 момичета, които в момента се обучават под доц. Марков и присъстваха както на прегледите ми преди това, така и на всяка визитация.

Както и в другите две отделения, акушерките са прекрасни и много грижовни. От четири или пет двойки акушерки на смяна, само една-единствена беше дръпната и кисела, останалите бяха много мили.

Ако някой има въпроси по операцията, за доц. Марков и отделението като цяло, съм насреща.

Едит: прие ме д-р Василев и съм с прекрасни впечатления от него, беше много подробен, внимателен и не бързаше при прегледа за прием. При предишните ми два приема беше дежурна д-р Кирякова и доста по-претупващо ме прегледаха заедно със специализантките тогава.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 20:21 от Faerlina

# 101
Фаерлина, може ли да споделиш повече за лекарите в Гинекология? Търся си при кой да ходя на профилактични сега след раждането, а и две миомни възелчета ще имам да боря след време (доц. Нашар каза да не ме притесняват, да си родя първо бебето, после още едно и тогава да ги мисля, но все пак.)
Все повече ми харесва тази жена, че е уредила такава вкусна храна за бременните. Чаках я с нетърпение докато бях във ВРБ и не ме беше напуснала бременната лакомия 😁

Идвам с малко информация за отделение Гинекология. Лежах за миомектомия и днес ме изписаха.

Храната е различна от тази във ВРБ и Родилно отделение, т.е. само бременните и родилките получават по-балансирано и богато меню, а в Гинекология е като в останалите отделения. Доколкото знам доц. Нашар е натиснала в АГ-то да получават по-добра храна и честно казано бях неприятно изненадана, че не важи и за Гинекология, нищо, че там не лежат бременни, не допусках, че важи само за ВРБ и Родилно.

Един от формулярите съдържаше следното:

Т.е. няма как да бъде отказано по нечий случай да работят както специализанти, така и студенти и стажанти. На моята операция присъстваха поне 2 момичета, които в момента се обучават под доц. Марков и присъстваха както на прегледите ми преди това, така и на всяка визитация.

Както и в другите две отделения, акушерките са прекрасни и много грижовни. От четири или пет двойки акушерки на смяна, само една-единствена беше дръпната и кисела, останалите бяха много мили.

Ако някой има въпроси по операцията, за доц. Марков и отделението като цяло, съм насреща.

Едит: прие ме д-р Василев и съм с прекрасни впечатления от него, беше много подробен, внимателен и не бързаше при прегледа за прием. При предишните ми два приема беше дежурна д-р Кирякова и доста по-претупващо ме прегледаха заедно със специализантките тогава.

# 102
Mushica, лекарите са същите, почти всички освен водене на бременност и раждане, се занимават и с гинекологични проблеми. Доц. Марков и д-р Танчев имат сякаш повече такива случаи отколкото брменности, но знам, че и д-р Атанасова и д-р Велева също се занимават с миомектомии например. В моя случай, д-р Атанасова, която е мой лекар от години, ме изпрати при доц. Марков, защото прецени, че случаят ми е по-скоро за него. Препоръчвам и самата д-р Атанасова за профилактика след раждане и проследяване на миоми, но винаги може да разгледате лекарите на сайта и да потърсите повече информация за това с какво се занимават и да си харесате друг. Преди години така намерих д-р Атанасова, след като прочетох, че миомите са сред нещата, с които се занимава и с които има опит.

Винаги дежурният лекар отговаря и за 3те отделения, така че се очаква всички да имат опит и извън бременност/раждане.

# 103
Последно като питах за профилактичен преглед при др Атанасова, казаха че само бременни преглежда.

# 104
Аз ходя извън болницата за гинекологични прегледи при нея, но за пръв когато ходих, беше в Токуда, а не бях бременна, отидох именно за второ мнение за миомата.

Общи условия

Активация на акаунт