Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 141 596
  • 1 007
  •   2
Отговори
# 360
Нали затова е планово, именно защото избирате дата с вашия си АГ, за да може да присъства.
Не би присъствал лекаря само ако е болен от ковид, тогава ще има заместник, питайте го кой го замества по време на отпуски и болести и ще ви стане ясно.
В документите няма къде да впишете кой да не присъства, специализанти има и понякога те правят последния шев, нямате право да се откажете от тях.

# 361
Нали затова е планово, именно защото избирате дата с вашия си АГ, за да може да присъства.
Не би присъствал лекаря само ако е болен от ковид, тогава ще има заместник, питайте го кой го замества по време на отпуски и болести и ще ви стане ясно.
В документите няма къде да впишете кой да не присъства, специализанти има и понякога те правят последния шев, нямате право да се откажете от тях.
Тук не съм съгласна за специализантите. Аз задрасках съглана и написах " Съгласна съм специализантите да наблюдават, НО ДА НЕ ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ" патила съм си и знам какво е! Съобразиха се с това и за да не кажете "ама ти си била под пълна упойка и няма как да знаш" има. Леля ми работи тук като анестезиолог и през цялата операция беше до мен,въпреки че ми се падна страхотен анестезиолог той си ми прави манипулации (4 абоката-3 във ръцете и един във врата), заради кръвопреливането. Анестезиолога, който беше главен е д-р Стоименов - страхотен професионалист, имаше още един Татаров ако не греша.

# 362
Наталия, при вас доколкото разбрах има махната матка, няма да поверят тежък случай на специализант, още по малко Марков, той няма нерви да се занимава с тях така или иначе.

# 363

Ето поради тези две мнения имам предвид, че дори да си избрал екип може да поеме друг реално и дали мога да посоча, че нежелая определен доктор да ме поема при никакви обстоятелства.

# 364
Родилна зала=естествено раждане, тоест въобще не късае вашето планово секцио.
Няма шанс лекар да ви запази дата, да си имате уговорка и изведнъж да зачезне.
Кажете си на АГто, че не я искате богданова и ще се съобрази.

# 365
Здравейте. Дали татковците вече се допускат на прегледите? По-специално ме интересува за фетална морфолигия при др Богданова.
Съжалявам, ако вече е коментирано, не успях да намеря и изчета всичко. Благодаря предварително. 🙏

# 366
Някой раждал в Шейново и в Токуда? Да изкаже мнения?

# 367
Ендокринолог - доц Лозанов в Токуда. Има какво да се желае по отношение към пациентите. Не бих препоръчала след като се има предвид снисхозителното и доста неуважителното обръщение и общуване. Разбирам, че пациентите трябва да имат информация, но дори и да има объркване или неяснота е хубаво да се има повече търпение и съобразителност. Грубовати и хапливи въпроси...., Прегледа премина набързо сякаш беше досадно.. Това ли е грижата към пациента?! Sad

# 368
Някой раждал в Шейново и в Токуда? Да изкаже мнения?
Мога да кажа за гинекология и високо - рискова, че се държат супер мило с теб, винаги са внимателни, даже като ти вземат кръв, обръщат супер голямо внимание и аз съм много доволна. Отдавна съм ту в единия ту в другия сектор и ми станаха направо като семейство. 🙂

# 369
Здравейте, в предната тема видях коментар, че при избор на екип и планово секцио е възможно да не се падне екипа, който искам а да ме поеме друг ( и отново си се заплаща избор на екип, но не това ме притеснява) има ли възможност, който и да е друг да ме поеме, но не и др Богданова, мога ли да заявя такова нещо там, че имам претенция за това или не и въобще биха ли ме отразили.

Милата! При мен нещата се случиха точно така - моята лекарка имаше заявена отпуска предварително, (за която знаех), а аз започнах да раждам баш тогава. Единственото, за което стисках палци е да не ми се падне д-р Богданова хахаха. Е имах късмет! Но виж, не съм се сетила да погледна в документите дали може да я изключат като опция. Иначе избор на екип пак се плащало. Няколко пъти попитах защо е така - казаха, ами то така се води. Демек плаща се на екипа за това, че те е израждал. А това "избор" мен само ме бърка... Simple Smile

# 370
Здравейте, имам въпрос Какво не ви харесва в Богданова, за да не искате тя да изражда? Не се заяждам, не я познавам, информативно питам дали има някакви ситуации.

# 371
Здравейте, имам въпрос Какво не ви харесва в Богданова, за да не искате тя да изражда? Не се заяждам, не я познавам, информативно питам дали има някакви ситуации.

Да, отговарям веднага.
Предварително имах отзиви за нея и то от доволни пациентки. Гледах и интервюта с нея. Когато попитам обаче приятелки за мнение всички казваха - ами тя е основно на настроения: или е супер готина и грижовна, или е просто ужасна, средно положение няма. Аз реших все пак да си запиша час при нея, защото по онова време още умувах с кого да раждам. Е, няма да разказвам истории, но я хванах в "лошото" й настроение. Държа се както кофти, така и направо непрофесионално в някои моменти. И просто си казах: ако лекар си позволява да е толкова подвластен на настроения, то в най-важния миг, когато жената има нужда от най- много подкрепа и адекватно отношение, няма да си играя на хазарт дали тя днес ще е в настроение или не... Затова вече я избягвам.  Simple Smile

# 372
Момичета, искам да ми се издаде болничен за бременност от определена дата (02.08), до тогава съм в натрупан по време на първото майчинство отпуск. Въпросът ми е следният- по спомен от предишната бременност, която не е толкова далеч, но съм забравила всичко 😄, болнични в Токуда се издаваха само в определен ден, четвъртък май заседава комисия, само че не знам тази комисия не е ли само при удължаване на болничните, а първият издаден болничен да може да се издаде на момента без значение дали в деня заседава комисия. Идеята ми е ако отида на 01.08 на преглед, ще могат ли да ми издадат болничен с начална дата 02.08? Аз може би ще звънна в понеделник на АГ регистратура да питам, но сега наместваме планове за пътуване за лятото и се сетих, че и това трябва да предвидя. Благодаря ☺

# 373
Първия болничен е без комисия. Удължаването минава през комисия. Миналата есен болничният струваше 40 лв, сега може да е вдигната цената.
Момичета, искам да ми се издаде болничен за бременност от определена дата (02.08), до тогава съм в натрупан по време на първото майчинство отпуск. Въпросът ми е следният- по спомен от предишната бременност, която не е толкова далеч, но съм забравила всичко 😄, болнични в Токуда се издаваха само в определен ден, четвъртък май заседава комисия, само че не знам тази комисия не е ли само при удължаване на болничните, а първият издаден болничен да може да се издаде на момента без значение дали в деня заседава комисия. Идеята ми е ако отида на 01.08 на преглед, ще могат ли да ми издадат болничен с начална дата 02.08? Аз може би ще звънна в понеделник на АГ регистратура да питам, но сега наместваме планове за пътуване за лятото и се сетих, че и това трябва да предвидя. Благодаря ☺

# 374
Много благодаря 😊 значи правилно си спомням 😊
Първия болничен е без комисия. Удължаването минава през комисия. Миналата есен болничният струваше 40 лв, сега може да е вдигната цената.

Общи условия

Активация на акаунт