Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 845
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ама какъв е смисълът да ходите при Колева да ви следи, ако е крива или не знам каква, и не искате да раждате при нея? Въобще не намирам логика в подобни гимнастики. Всички са претоварени, хич не им е дали вие ще се фръцнете да сте нечия пациентка или не, или ще се следите и раждате при тях (не визирам някого конкретно, за всички говоря). Имат си някакви условия - ако не ви харесват, значи това определено не е Вашият лекар. Колева била крива? Ми не ходете при нея. Сякаш някой насила ви кара.

Кой е казал, че някой иска да ходи при Колева? Моето желание е просто да намеря ЖК по здравна каса. Имам си лекарка за раждане.
А дали е крива или не, всеки остава с неговото си впечатление.

# 436
  • София
Аз казах, че е крива и точно така, не ходя при нея. Това не ми пречи да си изкажа мнението, че е крива защото съм имала контакт с нея и като цяло всички АГ та в отделението Wink

# 437
Здравейте,
Има ли дама с тромбофилия, която се е проследявала при др Апостолова? Дали пуска редовно изследвания и въобще отнася ли се адекватно към това състояние? За сега съм много доволна от нея , но не знам как е с рискови бременностти като цяло… Благодаря!

# 438
За рискова бременност - д-р Колева. Крива е, трудно върви комуникацията, но следи нещата.

# 439
Кой е казал, че някой иска да ходи при Колева? Моето желание е просто да намеря ЖК по здравна каса. Имам си лекарка за раждане.
ЖК по ЗК в Токуда са тези лекари, които са ви казали. Искат да родите при тях, ако ще се следите при тях. Ако не ви харесва - не се следите и толкова. В София има безброй АГта, които следят по ЗК. Естествено, ако накрая идете и родите в МД никой няма да дойде да ви се сърди. Вие си преценявате. Не разбирам на каква база е възмущението ви?

# 440
Подкрепям горното. В София поне има страшно много и добри АГ специалисти. Аз смених един по време на бременността, защото не ми допадна начинът му на работа. Личният ми лекар ми даде направление за смяна на следящ и се приключи.

Впрочем Колева с мен никога не е била "крива", не знам защо 🙄

# 441
  • София
ЖК по ЗК в Токуда са тези лекари, които са ви казали. Искат да родите при тях, ако ще се следите при тях. Ако не ви харесва - не се следите и толкова. В София има безброй АГта, които следят по ЗК. Естествено, ако накрая идете и родите в МД никой няма да дойде да ви се сърди. Вие си преценявате. Не разбирам на каква база е възмущението ви?

Да, няма да се следя там разбира се, просто изразих леко възмущение, опитайте се да го превъзмогнете.

# 442
Явно се е променило - 2019 следяха по зк Живкова и Евтимова и те не израждат. Аз се следях при Живкова по ЗК, а платено и родих при Кючукова. Удобно е, че виждат всичко в системата.

# 443
Колева не е крива. Не е прибързана и да те претупва. Просто според мен е по стеснителна някакси. Не в срамежлив смисъл...

# 444
Има ли момичета скоро раждали при др Апостолова? Какво ви е мнението , също така и за проследяване на бременност?
Аз съм при нея и за сега съм много доволна, но напоследък чета , че много натискала за секцио без видима причина… ще се радвам на всяка информация!

# 445
Здравейте!

Дали има някой, който е посещавал с новородено кинезитерапевт Яна Раковска, за демонстрация на масажи и гимнастика, които се правят от началото ? Необходимо ли е да се записва час за това според вас или разчитате на педиатрите да кажат дали и кога?

# 446
Здравейте! Аз се следя при др. Апостолова от самото начало и би трябвало да съм към края (утре ми е термина). Никога не е ставало и дума за секцио, при положение, че стана въпрос, че съм със сериозно късогледство, но очното налягане и ретината ми са добре. Изкоментирахме го за кратко и толкоз. Не е споменавала думата секцио никога. Даже веднъж я попитах дали има проблем с положението на плацентата, понеже е предна, но тя каза, че е високо и изобщо не е проблем.
За много доктори се твърди, че натискат за секцио, но според мен те са достатъчно добри специалисти и могат да преценят кога наистина има нужда. Ако нещо ви притеснява, обсъдете го с нея, винаги ме е изслушвала и комуникацията с нея е много лека и приятна.

Има ли момичета скоро раждали при др Апостолова? Какво ви е мнението , също така и за проследяване на бременност?
Аз съм при нея и за сега съм много доволна, но напоследък чета , че много натискала за секцио без видима причина… ще се радвам на всяка информация!

# 447
Здравейте! Аз се следя при др. Апостолова от самото начало и би трябвало да съм към края (утре ми е термина). Никога не е ставало и дума за секцио, при положение, че стана въпрос, че съм със сериозно късогледство, но очното налягане и ретината ми са добре. Изкоментирахме го за кратко и толкоз. Не е споменавала думата секцио никога. Даже веднъж я попитах дали има проблем с положението на плацентата, понеже е предна, но тя каза, че е високо и изобщо не е проблем.
За много доктори се твърди, че натискат за секцио, но според мен те са достатъчно добри специалисти и могат да преценят кога наистина има нужда. Ако нещо ви притеснява, обсъдете го с нея, винаги ме е изслушвала и комуникацията с нея е много лека и приятна.

Благодаря ви за включването! Успокоих се! Силно вярвам в нея и факта, че преценя по добре от нас ситуацията, защото истината е, че не винаги знаем кое е най-доброто за нас.
В групата в ФБ за Токуда имаше такъв тип коментари и ми стана неприятно, защото ако няма адекватна причина за секцио, винаги бих предпочела естествено.
На вас пожелавам леко раждане и да остане един прекрасен миг в живота ви 🙂 Ще се радвам да споделите как е минало.

# 448
Moмичета, днес правих цитонамазка в болницата и ми казаха резултат - месец Anguished Това истина ли е? Направо се шокирах!

# 449
  • Sofia
Има ли лекари в болницата, който правят секцио по Щарк?

Общи условия

Активация на акаунт