Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 729
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,
Искам да попитам тези, които са раждали в Токуда с епидурална упойка- добри ли са анестезиолозите, хвана ли ви упойката? Също се чудя как ще стоя неподвижно с болезнени контракции докато я поставят… ще се радвам да споделите личен опит.
Ако сме нормално раждане и в двойна стая- показват ли бебчето на таткото след раждане и ако да къде точно се случва това?
Благодаря предварително!

# 676
Здравейте,
Искам да попитам тези, които са раждали в Токуда с епидурална упойка- добри ли са анестезиолозите, хвана ли ви упойката? Също се чудя как ще стоя неподвижно с болезнени контракции докато я поставят… ще се радвам да споделите личен опит.
Ако сме нормално раждане и в двойна стая- показват ли бебчето на таткото след раждане и ако да къде точно се случва това?
Благодаря предварително!

Здравейте, преди 10 дни родих естествено в Токуда.  Не съм имала проблеми с упойката, хвана ме бързо, обясниха ми точно как да легна настрани, изчакаха да ми мине контракцията и я поставиха.
След раждането бяхме още 2 часа в родилна зала, след това ме преместиха в стаята и малко след това с таткото и бебчето се видяхме в една малка стаичка (мисля, че пишеше стая за кърмене отвън, но реално кърмехме в стаите в неонатологията, а тази не видях да се използва).

# 677
Здравейте,
Благодаря предварително!

Здравейте, преди 10 дни родих естествено в Токуда.  Не съм имала проблеми с упойката, хвана ме бързо, обясниха ми точно как да легна настрани, изчакаха да ми мине контракцията и я поставиха.
След раждането бяхме още 2 часа в родилна зала, след това ме преместиха в стаята и малко след това с таткото и бебчето се видяхме в една малка стаичка (мисля, че пишеше стая за кърмене отвън, но реално кърмехме в стаите в неонатологията, а тази не видях да се използва).
Честито бебче ❤ Много ви благодаря за споделеното, надявам се и при мен нещата да минат добре.

# 678
Здравейте, при избор на единична стая, бащата има ли възможност да нощува в стаята и роднини имат ли право на посещения в стаята или чак на изписването? Благодаря!

# 679
Привет,
Аз родих през август естествено.  С упойката нямах абсолютно никакви проблеми, не усещах нищо както при поставянето и, така и след това. Сложиха ми я между контракциите, като междувременно ми полазаха как да легна. След 2часов престой в родилна зала с бебчо, мен ме закараха в стаята, а бебчо го взеха в неонатологията. Мъжа ми звънна на звънеца на неонатологията и го пуснаха да влезе, за да види бебчо през прозореца, а след това беше и при нас в стаята по време на свижданията. Бях в двойна стая, нямаше проблем да влезе.
Здравейте,
Благодаря предварително!

# 680
Здравейте! Ако се избере единична стая с престой на бащата, възможно ли е той да напуска болницата през деня (за да донесе необходими неща, да свърши нещо организационно) и вечерта са се връща? Или веднъж постъпил в стаята, може да напусне чак при изписването?
А и още нещо - допускат ли бащата в предродилна зала? Доколкото знам по време на раждане не е разрешено в Токуда, но докато настъпи моментът за същинско раждане, може да минат часове в изчакване, тогава възможно ли е бащата да е с теб и да те подкрепя?

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 17:15 от PPPPPPPP

# 681
Бих искала да попитам при естествено колко нощувки се броят за заплащане?

# 682
3 нощувки, ако всичко с вас и бебчето е наред. Мен ме приеха много рано сутринта с интичащи води и 4см разкритие. Родих до обяд и след три нощувки ме изписаха.

Бих искала да попитам при естествено колко нощувки се броят за заплащане?

# 683
  • София
Здравейте. Спазват ли се часовете за проследяване на бременност? Преди време се бавеха с часове, този проблем дали е коригиран/?

# 684
  • София
Зависи при кой лекар и какъв час си запазите. Чакала съм и 15мин, чакала съм и час и половина, някои чакат и по 3 часа (като съм ги чувала на регистратура за колко са били и в колко ги викат реално). Понякога се бавят прегледите, понякога има спешно раждане.

# 685
Здравейте,

Може ли някой, който е раждал секцио по желание в Токуда да сподели колко по-рано се определя датата за операцията?

# 686
Здравейте,

Може ли някой, който е раждал секцио по желание в Токуда да сподели колко по-рано се определя датата за операцията?
Здравейте. Аз раждах секцио по мое желание. Датата я определихме като докторката ми каза коя е първата възможна, и от там нататък аз си избрах.

# 687
Здравейте,

Здравейте. Аз раждах секцио по мое желание. Датата я определихме като докторката ми каза коя е първата възможна, и от там нататък аз си избрах.

Благодаря за отговора! В коя седмица бяхте, когато ви дадоха възможна дата?
Питам, защото на мен ми казаха, че трябва да изчакам до 36та седмица, а ми се струва, че това е доста късно.
Освен това докторката ми каза, че дата за секцио се давала единствено по медицински причини, което ми прозвуча странно, защото знам, че много жени раждат на планирана дата по желание, без медицински показания.

# 688
Може ли някой от запознатите да ми каже, кога и как се заявява в каква стая искате да сте ?

# 689
Ако сте секцио при прием заявявате за една нощувка във отделение ВРБ, след реанимация отново казвате каква да е стаята за родилно отделение.
Ако е естествено казвате след раждането или при прием в административния офис, освен ако не бързат, заради разкритие.

Общи условия

Активация на акаунт