Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 718
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,

Може ли някой, който е раждал секцио по желание в Токуда да сподели колко по-рано се определя датата за операцията?
Здравейте. Аз раждах секцио по мое желание. Датата я определихме като докторката ми каза коя е първата възможна, и от там нататък аз си избрах.

Благодаря за отговора! В коя седмица бяхте, когато ви дадоха възможна дата?
Питам, защото на мен ми казаха, че трябва да изчакам до 36та седмица, а ми се струва, че това е доста късно.
Освен това докторката ми каза, че дата за секцио се давала единствено по медицински причини, което ми прозвуча странно, защото знам, че много жени раждат на планирана дата по желание, без медицински показания.
Честно казано вече не си спомням, но термина ми беше на 3.05.Първата възможна беше на 21.04.
И да, аз бях категорична, че ще раждам секцио, и докторката абсолютно се съобрази с това.Тук отварям обаче една скоба- тя ми е много близка приятелка, и винаги е знаела моето мнение за естествено раждане.😂

# 691
Искат (ако няма някакви други показания или медицински причини) да е след 38г.с. Не искат специална медицинска причина за секцио (като в Щерев напоследък), раждаш както искаш.

# 692
  • София
На мен ми казаха до 14 дена преди термин гледат да е датата. Няма проблем да е по желание.

В Щерев е така вече няколко години и се държи на възможно най-много естествени раждания.

# 693
Здравейте момичета, дали има някоя мама раждала естествено при Др Велева. Остава ми още месец два и ще съм благодарна за малко по- подробно мнение

# 694
Аз раждах естествено при д-р Велева. Какво по конкретно те интересува?

Моето раждане мина безупречно при нея и екипа. Почулих по-засилени контракции вечерта и усетих, че момента наближава, съответно тръгнах към болницата. При прием ми направиха преглед за разкритие, попъпних разни документи и след това ме настаниха в стая. Дежурните лекари се обадиха на д-р Велева и тя се появи в родилна зала съвсем на време, родих няколко часа след приема. 🙂

Здравейте момичета, дали има някоя мама раждала естествено при Др Велева. Остава ми още месец два и ще съм благодарна за малко по- подробно мнение

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 02:09 от apani

# 695
Здравейте, при изписването за почерпка в родилния сектор и Неонатология ли занесохме? Не съм сигурна дали акушерките са в друго звено или са в родилен сектор.

# 696
Аз не съм носила почерпка. Достатъчно пари струва всичко в болницата, пък и като видях как бяха захвърлени в една купчина всякакви питки и сладкиши.

# 697
Аз бях в единична, избрах си първо двойна, но понеже моето секцио беше тежко и ме поболяваше доста след реанимация ме сложиха в единична стая. Чуствах се добре в единичната, защото охках, много ме болеше и не исках да притеснявам никой. За почерпка в неанотология, за вътрешно по една питка и кошница с вино, бонбони и т. н, за анестезиолозите също. Защото понякога ги забравят и тях, а те бяха много доволни за питката най - вече. Много съм благодарна на д-р Стоименов, с такава лекота и прецизност ми сложи абоката във врата, че незнам какво да кажа, постовнно ми говореше какво ще прави, преди упойката.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 21:09 от Nataliq777

# 698
Аз бях в единична, избрах си първо двойна, но понеже моето секцио беше тежко и ме поболяваше доста след реанимация ме сложиха в единична стая. Чуствах се добре в единичната, защото охках, много ме болеше и не исках да притеснявам никой. За почерпка в неанотология, за вътрешно по една питка и кошница с вино, бонбони и т. н, за анестезиолозите също. Защото понякога ги забравят и тях, а те бяха много доволни за питката най - вече. Много съм благодарна на д-р Стоименов, с такава лекота и прецизност ми сложи абоката във врата, че незнам какво да кажа, постовнно ми говореше какво ще прави, преди упойката.
Пожелавам ви бързо възстановяване и благодаря за споделеното!
Надявам се и аз да попадна на читав анестезиолог (епидурална), че има много противоречиви коментари за тях в Токуда…
Исках да ви попитам- бебето през цялото време ли е с вас? Четох, че ги носили нахранени също. Взимат ли ги при тях, ако не сме в състояние да се справим сами?

# 699
Здравейте! Има ли мама , която се следи или е раждала при др Анна Богданова? Какви са впечатленията ви?

# 700
Привет, аз се следих и родих при д-р Богданова тази година. Много съм доволна от нея! Създадохме много силна връзка пациент-лекар! Винаги ми е назначавала адекватно лечение, като аз и се бях доверила на 10000% и нито за миг не съм поставяла под съмнение решенията и. Отговаряла ми е на всички въпроси, но "когато им дойде времето". Например около 7м месец я питах нещо  за раждането и тя ми каза, че е твърде рано, за да го коментираме. Като влязох в 9м ми отговори на всички въпроси подробно. Родих естествено и тя беше най-голямата ми упора, през цялото време ме подкрепяше, а след самото раждане се чувахме всеки ден, за да види как съм! Ако имате още въпроси може да ми пишите на лично:)

Здравейте! Има ли мама , която се следи или е раждала при др Анна Богданова? Какви са впечатленията ви?

# 701
Здравейте, обмислям възможност за няколко доктори в Токуда, за проследяване, включително Богданова. Знаете ли дали се съгласява да дава болнични при стресови професии? Работата ми е напрегната с недобронамерени колеги, които ще ме накарат да работя двойно преди да изляза по майчинство и искам да си спестя 2-3 месеца от това, когато бременността ми напредне.

# 702
Здравейте, обмислям възможност за няколко доктори в Токуда, за проследяване, включително Богданова. Знаете ли дали се съгласява да дава болнични при стресови професии? Работата ми е напрегната с недобронамерени колеги, които ще ме накарат да работя двойно преди да изляза по майчинство и искам да си спестя 2-3 месеца от това, когато бременността ми напредне.

Да, дават болничен, когато кажеш.

# 703
На мен не ми дадоха болничен..
Работих си до 45 дневния болничен.

# 704
Да, дава болничен! Беше ми казала, че когато поискам ще ми издадат и така и стана.

Общи условия

Активация на акаунт