Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 678
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 795
Момичета, бихте ли споделили мнения за д-р Нашар, като ме интересуват само мнения на момичета, раждали оперативно. Мога ли да разчитам на нея за по-рисково секцио? Четох и търсих доста, но предимно попадам на отзиви, от жени, раждали естествено. Благодаря ви:)
Следях се при нея и тя ми прави секцио преди две седмици, на 3ти януари. Не знам какво имаш предвид под по-рисково секцио, но аз съм много доволна от нея цялостно. Бих я препоръчала на всеки. Харесва ми и като лекар и като човек. Лично на мен ми вдъхваше спокойствие, защото ми е първо раждане и ми беше доста притеснено.

# 796
Момичета, бихте ли споделили мнения за д-р Нашар, като ме интересуват само мнения на момичета, раждали оперативно. Мога ли да разчитам на нея за по-рисково секцио? Четох и търсих доста, но предимно попадам на отзиви, от жени, раждали естествено. Благодаря ви:)
Родих 2023 при нея като ми беше първо раждане и беше планово секцио, мина с доста усложнения, които бяха непланирани, но съм доволна от начина по който тя проведе операцията и пак бих родила при нея

# 797
Аз заради това, че ще раждам секцио избрах др Велев и Шейново . Прочетете за него , оперира по метода Щарк. Аз на третият ден бях вече напълно добре. Това ми беше трето секцио и второ при него.
Не знам , защо се очаква да е рисково .. Аз имам 2 придружаващи заболявания, нямах проблем след операцията - без антибиотик и тн

# 798
Здравейте, момичета! Може ли някоя да сподели вълшебния интервал през деня, в който евентуално от регистратура вдигат телефона? Ако имате наблюдения кога се случва това чудо ще съм много благодарна! Grinning

# 799
  • София
Звъняла съм по всякакво време и вдигат до 2ро позвъняване макс. Също като съм ходила в различни часове на деня все на някой записват час или дават информация по телефона.

# 800
Здравейте, момичета! Може ли някоя да сподели вълшебния интервал през деня, в който евентуално от регистратура вдигат телефона? Ако имате наблюдения кога се случва това чудо ще съм много благодарна! Grinning

Звъня вече втора седмица и никой не отговаря....

# 801

Наскоро посъветвах една приятелка да звънне след 17ч, каза, че са ѝ вдигнали веднага. Дано и при Вас проработи. Simple Smile

# 802
Здравейте, момичета! Въпросът ми е към родилите секцио. Доколкото разбрах бебетата го носят 2-3 пъти за по 5-10 минутки в деня след секциото. Така ли е наистина? Също ме интересува ще пуснат ли таткото плюс братче/сестриче да си видят бебето и майката? Дават ли превръзки, еднократно бельо и необходимите хигиенни материали, или трябва да си нося? Също с водата как стои въпросът - дават ли, или трябва да си имам в багажа? И въобще списъкът на сайта доколко е актуален? Нещо, което ви е потрябвало, но не е било включено в него? Ще бъда благодарна за всякакви съвети и информация.

# 803
В реанимация не се допускат посетители. Когато ви прехвърлят в стая, тогава евентуално ще може. В реанимация водят бебето Вие да го видите на няколко пъти за няколко минути.

Вода дават, но все пак си носете. Дават всички хигиенни материали - превръзки, еднократно бельо, нощници.

# 804
Кърпи, джапанки и помпа за кърма ползвах аз. Носих си и шише за вода, защото пия доста, а количеството, което носят, не ми е достатъчно. А да търся по коридорите не ми беше оферта.

# 805
Има диспенсъри за вода в края на коридора.
Няма нужда да носите нищо (нощници, еднократно бельо, превръзки, обезболяващи…) - абсолютно всичко ще ви дадат колкото поискате. Носете си хавлия за баня, джапанки, чехли, козметика. Дрехи за вас, за бебето (за изписване). Ръкавички за бебето, че много се дерат. Помпа за кърма евентуално. Това е.

# 806
Здравейте,

Можете ли да ми кажете вашия опит при естествено раждане в Токуда? Колко време беше общия престой? Веднага ли ви дадоха бебето? Акушерите/лекарите оказваха ли необходимата подкрепа по време на раждането? Ако има някоя дама, която е родила естествено при д-р Василев ще се радвам да чуя и отзиви конкретно за него.

Благодаря предварително!

# 807
Аз заради това, че ще раждам секцио избрах др Велев и Шейново . Прочетете за него , оперира по метода Щарк. Аз на третият ден бях вече напълно добре. Това ми беше трето секцио и второ при него.
Не знам , защо се очаква да е рисково .. Аз имам 2 придружаващи заболявания, нямах проблем след операцията - без антибиотик и тн

Благодаря за препоръката, знам за д-р Велев, аз имам раждане при д-р Вецев. Предпочитам многопрофилна болница, затова клоня към Токуда. Вие къде се следите, ако е удобно ще се радвам да ми отговорите, може и на лично.

# 808
Здравейте, имам нужда от малко информация. Бременна съм за втори път и ми се искаше отново да се следя при д-р Апостолова и да родя при нея. Обаче вече ходя два пъти и новите цени доста ме шокират. Някой може ли да ми каже каква е цената на вторичен преглед при нея? Цената за комисия за болничен предполагам, че е еднаква всеки път, нали? Първият преглед при докторката ми беше 130лв, вторият - 110. А преди няма и две години вторичния беше 60лв... Също така в групата във фейсбук виждам едни цени от 2000 за раждане + 950 неонатологичен пакет и отделно вече стаите според нощувките, а в ценоразписа на сайта на болницата има една позиция Раждане 4600, което ме обърква, защото освен, че е много скъпо, е фиксирано, а цената доколкото знам зависи от броя нощувки. Истината е, че колкото и да съм доволна, ако всяко посещение ми е минимум 250лв, а раждането почти 5 хил, ще търся друга болница и искам да се ориентирам отрано.

# 809
Задравейте! И аз съм при Апостолова.
Да, от началото на годината отново има увеличение на цената за преглед и вторичния е 110 лв.
Цената за комисия за болничен е 80 лв.
Относно цената за раждане, доколкото знам от групата, цената е тази от групата, която сте посочили и вие, а другата от сайта, която сте видели е най-вероятно за здравно неосигурени.

Здравейте, имам нужда от малко информация. Бременна съм за втори път и ми се искаше отново да се следя при д-р Апостолова и да родя при нея. Обаче вече ходя два пъти и новите цени доста ме шокират. Някой може ли да ми каже каква е цената на вторичен преглед при нея? Цената за комисия за болничен предполагам, че е еднаква всеки път, нали? Първият преглед при докторката ми беше 130лв, вторият - 110. А преди няма и две години вторичния беше 60лв... Също така в групата във фейсбук виждам едни цени от 2000 за раждане + 950 неонатологичен пакет и отделно вече стаите според нощувките, а в ценоразписа на сайта на болницата има една позиция Раждане 4600, което ме обърква, защото освен, че е много скъпо, е фиксирано, а цената доколкото знам зависи от броя нощувки. Истината е, че колкото и да съм доволна, ако всяко посещение ми е минимум 250лв, а раждането почти 5 хил, ще търся друга болница и искам да се ориентирам отрано.

Общи условия

Активация на акаунт