Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 9

• 60 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някой който прави такъв тип вежди за град Пловдив или около Пловдив?

Мария Данченко всеки месец е в Пловдив и си качва графика в страничката.
Една година вече съм с нейна изработка пудрови вежди и очна линия, определено си оставам при нея.
Много съм доволна и препоръчвам! Simple Smile

https://www.facebook.com/pmudanchenko
Имате ли снимка на вашите вежди сега слад като са направени ?

# 496
  • Anywhere
Мария Данченко прави само пудрови вежди. Не използва комбинирана техника.

# 497
Записвам се при вас с желанието за много семпла опушена очна линия без или с малка  опашка, дори по-скоро само междумиглен контур. Има ли разлика в двете интервенции, или е само формата? Много ми харесаха всички, които видях тук. Иска ми се да е максимално близо до естественото, което съм ползвала досега - молив с малко спирала. Чак не мога да повярвам, че ще се престраша. В малък град, с ограничен избор, дано не сбъркам (Плевен). Още не съм избрала и приемам препоръки. Благодаря.

# 498
Искам да си направя микропигментация
върху стар микроблейдинг както и очна линия с опушен ефект. Моля препоръчате ми някои във Варна.

# 499
  • Plovdiv
Има ли във Варна майстор който може да нарисува тънки вежди?

# 500
  • София

Веднага след процедурата. Много са подути и ярки. Днес ми е 4ти ден. Вече цветът не е така наситен и се белят. Спаднаха напълно. Постоянно ги мажа с гланц/вазелин. До 3-4 дни трябва напълно да се обелят и придобият нежен естествен цвят. Процедурата е болезнена, но и много зависи от прага на болка на всеки. Аз издържах по три повтаряния на устна, но имам и по-светли участъци. Ретуша ще е след около 2 месеца

# 501
  • Бургас
Ще ми е интересно да видя като се обелят как ще изглеждат, защото повечето снимки, които съм виждала са май все следпроцедурно и устните изглеждат прекалено напомпани и ярки. Не съм виждала снимки преди процедура, веднага след нея и след месец примерно. Ама уточнявам, че не съм и търсила специално, а коментирам въз основа на попаднали ми случайно снимки. На мен хем ми се иска, хем не ми стиска и затова не съм "рисърчвала" Simple Smile
Честита ти нова визия Simple Smile

# 502
Averinn9, дано спаднат, защото в този си вид изобщо не ми харесват тези устни.
Моля, не се обиждай, нямам това за цел Flowers Hibiscus но за мен изглеждат гротеско.

# 503
  • SF
Ще спаднат напълно до 2-3 дни. Обикновено на следващия ден е най-зле положението. После тръгва надолу.

# 504
  • София
Да, вече си идват на мястото. Нищо общо с първоначалния цвят и обем. Аз също веднага след процедурата бях в шок, но устинте ми вече се белят и цветът много се промени. След още 3-4 дни като се обелят напълно ще снимам и покажа резултата

# 505
Ще спаднат напълно до 2-3 дни. Обикновено на следващия ден е най-зле положението. После тръгва надолу.
Ако има филър, (предполагам, че има) няма да спаднат драстично.

# 506
Момичета, доволни ли сте от микроблейдинга на Ана Кериган след време? Много ми харесват веждите й, но на моя приятелка са малко като микропигментация по-скоро, а аз харесвам ефекта косъм по косъм. Моля, споделете и снимка, ако може!
За София кои са другите мастъри в техниката?

# 507
Моите вежди са от нея. Година и половина без ретуш стоят страхотно. Вярно, че е до тип кожа. За мен е една от най добрите в микроблейдинга.

# 508
  • SF
Ако има филър, (предполагам, че има) няма да спаднат драстично.

Е, ако имат филър, няма да се стопи. Имала съм предвид, че ще спадне оттокът от самата процедура, но мерси за уточнението.

# 509
Esmee, разбрах те, само казвам, допълвайки твоя пост, че толкова голям оток, като на съфорумката, няма как да се получи САМО от процедурата.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 10:57 от Rosita

Общи условия

Активация на акаунт