Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 9

• 60 147
  • 738
  •   2
Отговори
# 510
  • SF
Всеки реагира различно. Младите кожи се зачервяват повече. Те имат повече подкожна тъкан, която да реагира. По-изтънелите също се подуват, но те стигат до "секси пълнеж", а по-плътните устни може да изглеждат по-гротескно в първите дни.

# 511
  • София
Имах голям оток след процедурата и на следващия ден. Имам и филър. Вече всичко си е на мястото. На горната устна от едната страна по време на процедурата ми посиня много цялата, но до 30-40 минути изчезна.

# 512
Моите вежди са от нея. Година и половина без ретуш стоят страхотно. Вярно, че е до тип кожа. За мен е една от най добрите в микроблейдинга.

Супер! А все още ли си личат отделните косъмчета или все пак има някакво минимално сливане? Дали би се съгласила да ми изпратиш снимка на лично?

# 513
Разгледах и работата на Ана Кериган. Страхотна е. Влюбих се във веждите, който прави Heart EyesБихте ли споделили цена (не намирам)

# 514
Момичета , решила съм да си направя микроблейдинг,но веждите са ми руси , ще стои ли грозно ?

# 515
Здравейте, имам правена Микропигментация последно преди 5 години. Към днешна дата е изсветляла, но съвсем естествено - без неравномерност или избиване на червен пигмент.
Сега се колебая дали да освежа веждите с Микропигментация или изцяло да премахна каквото е останало и да направя след това Phi Brows. Да спомена, че съм с тънки естествени вежди. От приятелки знам, че косъмчетата на Phi brows във времето се разливат и не седят така отчетливо както в началото, а и доста боли.
Може ли някой да сподели Phi brows вежди на +1 година тук или на лично, много ще съм благодарна!

# 516
Здравейте, имам правена Микропигментация последно преди 5 години. Към днешна дата е изсветляла, но съвсем естествено - без неравномерност или избиване на червен пигмент.
Сега се колебая дали да освежа веждите с Микропигментация или изцяло да премахна каквото е останало и да направя след това Phi Brows. Да спомена, че съм с тънки естествени вежди. От приятелки знам, че косъмчетата на Phi brows във времето се разливат и не седят така отчетливо както в началото, а и доста боли.
Може ли някой да сподели Phi brows вежди на +1 година тук или на лично, много ще съм благодарна!
Не знам дали ще ти свърши работа снимката, но качвам една. Тъпото е, че като я изрежа, се замазва. Веждите са ми Phi brows, правени ноември 2021 година, тоест на 2+ години. Кожата ми е много мазна, лично аз съм изумена колко време се задържа пигмента, което потвърди думите на автора им, че има клиентки с мазни кожи, при които се задържа по 2 години. На снимката имам сложен само крем за лице. Косъмчетата все още си личат.
Скрит текст:

# 517
  • Sofia
Браво, много са красиви! Heart Exl

# 518
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет! На 08.02 бях при препоръчан от приятелка  артист в Пловдив-Христи  Русенова. Тя ми направи лазерна процедура за премахване на стария микроблейдинг/направен от Цвети Бита, София/. Той имаше пигмент с червеникав огтенък, който веднага след процедурата ми се струва, че си промени цвета. Но към днешна дата "опашките" на веждите все още си стоят, а те са причината да искам нов микроблейдинг-промяна на формата. Последният микроблейдинг  ми е на около 2 години.

Въпросът ми е: Кога изчезва напълно пигмента и след колко лазерни процедури максимум?

# 519
Привет! На 08.02 бях при препоръчан от приятелка  артист в Пловдив-Христи  Русенова. Тя ми направи лазерна процедура за премахване на стария микроблейдинг/направен от Цвети Бита, София/. Той имаше пигмент с червеникав огтенък, който веднага след процедурата ми се струва, че си промени цвета. Но към днешна дата "опашките" на веждите все още си стоят, а те са причината да искам нов микроблейдинг-промяна на формата. Последният микроблейдинг  ми е на около 2 години.
Въпросът ми е: Кога изчезва напълно пигмента и след колко лазерни процедури максимум?
Зависи от кожата и пигмента. Аз също препоръчах на моя приятелка да отиде при нея за премахване на стар перманентен грим и направа на микроблейдинг. При нея процедурите бяха 4 на брой. Не се съгласи да прави вежди преди да изчезне напълно стария пигмент /при нея беше от типа татуировки/. След 4-те процедури изчезна напълно и й направи микроблейдинг.
П.С.: Моите вежди са правени точно при нея. Показах снимка няколко поста нагоре.

# 520
  • Варна
Аз съм с 3 лазерни и не е изчезнал. На едната вежда почти, но другата се повлиява по - зле. Лазерът е хубав. Давам си още само една.

# 521
  • SF
Не знам дали ще ти свърши работа снимката, но качвам една. Тъпото е, че като я изрежа, се замазва. Веждите са ми Phi brows, правени ноември 2021 година, тоест на 2+ години. Кожата ми е много мазна, лично аз съм изумена колко време се задържа пигмента, което потвърди думите на автора им, че има клиентки с мазни кожи, при които се задържа по 2 години. На снимката имам сложен само крем за лице. Косъмчетата все още си личат.
Скрит текст:

Всичко това доказва колко сме индивидуални. Обикновено се предполага, че младите, по-мазни, по-плътни кожи, поглъщат по-бързо пигмента. Но ето примери, че това може и да не е така.
Много са красиви веждите. Направени са по по-старата техника. Сега вече се прави друг рисунък, но не е задължително да следвате модата. Това са си вашите вежди. Много добър и траен резултат, който ако не се постигне при всеки, не прави артиста некадърен.

# 522
Всичко това доказва колко сме индивидуални. Обикновено се предполага, че младите, по-мазни, по-плътни кожи, поглъщат по-бързо пигмента. Но ето примери, че това може и да не е така.
Много са красиви веждите. Направени са по по-старата техника. Сега вече се прави друг рисунък, но не е задължително да следвате модата. Това са си вашите вежди. Много добър и траен резултат, който ако не се постигне при всеки, не прави артиста некадърен.
Да, разбира се, че всички сме индивидуални. Неслучайно по-горе написах към другата потребителка за премахване, че зависи от кожа и пигмент. При мен може да се махне с 2 процедури, при друг с 5. Така е и с направата.
Благодаря за хубавите думи, аз също много си харесвам веждите. Много дълго го отлагах, тъй като не знаех какво ще се получи, дълго проучвах на кого да се доверя и смятам, че направих най-добрия избор за себе си. Вероятно в края на тази година ще отида за подновяване. Не разбирам от техники, знам само, че искам да бъде същата като сега.

# 523
А кой е "модерният" рисунък сега?

# 524
  • Велико Търново
Здравейте! 🙂Реших се и аз на микроблейдинг, понеже веждите ми са тънки и така желаната,, чупка,, не ми се получава. В неделя ще ходя на процедура. Според вас дали да ще ми отиват по - удебелени?

Общи условия

Активация на акаунт