Войната на буквите - Тема 2

• 34 870
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
War of letters 💀

# 541
Аз се надявам децата да не почнат да асоциират Симеон с персонажа на Донков...Ако учителите им са си на мястото.

# 542
  • Галифрей
Знах си че така,ще стане  😔 what the hell ??? Полужението е отчайващо. Малки деца да гледат тези фанмсмагори и те тотално,ще се объркат и ще пишат глупости на матурите. Разбирам сериала да беше уол велик и да представят историческите личности каквито са били в миналото,щеше да е супер. Но за съжаление това е боза, по- добре да им бяха пуснали  Спондж Боб щеха да научат много повече.

Спомних си когато бях в шести клас по история класната ни даде домашно да пишем разказ.  Действието да се развива по времето на Цар Симеон. Аз написах под името на един мъж селянин,който отива в столицата на пазара да продава кокошки. Изполвах учебници  за да опиша епохата и тн. Трудно си беше. После отсяда в гостилница. Позабравила съм го малко но той успява да си вземе кокошките обратно. Връща се у дома си с кокошките и жълтиците 😂

# 543
А на какво попаднах сега! Можеше и да е по-зле сериала Grinning

# 544
Ужас!!! А на Джаферович не са ли му предложили да е Баян?

# 545

о, колко хубаво!
баян току-що стана още по-прекрасен в моите очи!
(забравих името на актьора)

# 546
А сигурно! Ама той е отказала заради Сървайвър Joy Накои хора зорлем ги бутат напук на липсата им на талант. Специално тези двамата само от хладилника не са се появили..

# 547

Щеше да е неспасяем, то Баян е единственото хубаво нещо в сериала ( не знам името на актьора ☺️)

# 548
  • Галифрей
Даниел Върбанов се казва който играе Баян. Наум Шопов трудно бих го представила с черна перука  😂🤣
Съгласна съм. Талантлив и идеално му паства ролята. Спасява полужението,иска ми се да бяха спазали сюжета на книгата и фокусирани върху него.

# 549
  • Варна
Даниел Върбанов се казва който играе Баян. Наум Шопов трудно бих го представила с черна перука  😂🤣
Съгласна съм. Талантлив и идеално му паства ролята. Спасява полужението,иска ми се да бяха спазали сюжета на книгата и фокусирани върху него.
Диана Бишоп казвам го защото сподели, че пишеш. Правописът ти е отчайващ, ползвай автокоректор поне. Мнения с много правописни грешки олекват. Flowers Hibiscus

# 550
Диана е сладка.
Като чета мнения и видя някои грешки, без да съм обърнала внимание на автора, знам, че е тя.

# 551
  • Галифрей
Съжалявам не го правя нарочно, обикновено ме редактира и аз не забелязвам. За пореден път се извинявам. Ако толкова ви дразни няма да пиша повече.

# 552
Знам , че сериалът е пълна боза . Със историята съм на ти , поне за българското царство , но сравнено със създаването на украйнското такова  ,, повярвайте изгледах много такива , нали са на мода сега" - този сериал си го бива. Нямам идея защо не държим на нашето Българско . На истинската история . Силна и естествена. Били сме сила . Както и да е. Турците правят силни исторически сериали. Ние ... бози.

# 553
Диана Бишоп, категорично не спирай да пишеш,  не е болка за умиране правописа
🙂 Аз пиша от телефона и понякога в бързината правя грешки, после се редактирам, а и да не, те хората ме разбират.

# 554
Съжалявам не го правя нарочно, обикновено ме редактира и аз не забелязвам. За пореден път се извинявам. Ако толкова ви дразни няма да пиша повече.

На мен са ми приятни постовете ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт