Домакини 85/ Минаваме от есента, към пролетта

• 46 821
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Нашите съседи са овощари и лозари, имат декари дръвчета и лозя. И слушаме тях, все пак с това си изкарват хляба.
Асмите ги реже ММ от Трифон затезан, но до началото на март трябва да са отрязани. После им тръгват соковете и ако се отрежат тогава, както казват съседите, им взимаш силата, соковете изтичат и не могат да нахранят лозата и плода.
Преразказвам, де, да не мислите, че разбирам. 😁

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 20:03 от Валенцето

# 391
  • при късмета
Добро утро!

От рано съм яхнала прахосмукачката, че вчера не остана време. Та днес ще чистя и ще ходя до офиса да правя едно каско
Хубав ден, прекрасни Hug

# 392
Добро утро!   Вземам си кафе, без сладка, че съм на диета.
  Аз асмите ги режа една на три пъпки, една на две.Редувам. Обаче още не съм се захванала. Баща ми ме пита кой ми каза ,че разбирам. Ми никой, ама вече 10 години ги режа и има грозде.На нас ни  е само за сянка и хапване , повече за сянка. Дори не го пръскам.Но от лелята на ММ знам, че се бели кората на стъблото .И тези кори ги ползвам да ги слагам около цветята и туите.
   Купила съм си две пакетчета семе за главеста маруля, мисля направо да ги ръсна на един ред. Когато изкарат , тогава.
   Тази година и ищах за градинчето нямам, а ми е такава любов....Сама не се понасям вече.
   Отпада ни ходенето до Плевен за костюм. Зает е в събота синът . Днес с кака си щели да идат до два магазина тук в Монтана. После събират цялата фирма в офиса.Аз ще съм детегледачка.
   Нашият си е поръчал дрон. Аз май ви казах де, днес трябва да дойде.

# 393
  • София
За настроение днес:

Аз вчера си получих подаръка от Мими и Ангел за 8 март и съм много щастлива. Ще ходим утре с Ангел на концерта на Никос Вертис в Арена Армеец. 😁

# 394
Ей, Валюци, супер!

# 395
  • София/Севлиево
Вале страхотен подарък.Браво на твоите хора.

# 396
Валюци, браво на твоите хора! Супер да си изкарате!

Ние пък утре отиваме в Италия за няколко дни. Нещо съвсем импровизирано. Сега се чудя какви дрехи да взема…

# 397
Ехааа,Смърф, яко! Каквито и да вземеш все е ок, Италия е това.Къде ще бъдеш?Снимки!!!!!!
  Вале,как е Мими?

# 398
Марулетка, из Пулия ще обикаляме.

# 399
То кафета, бисквитки, минзухари, концерт, Италия.... Преминах всичко Kissing Heart Имам развинтена фантазия!
Ха добър ден!
Докато се натуткам изтървах първото кафе, обаче за следобедното съм на линия.
Почнах от рано пролетното почистване, че да насмогна до Великден Joy За сега основно излъскани са само банята и фурната Grinning Вече съм виртуоз на предвижване с патерици, понеже гърба и кръста се позастопориха и издържам по-дълго време права. Писна ми да лежа Rage

# 400
Смърфи, и в Италия има магазини за дрехи. Ако питаш мен отиди с празен куфар и там го напълни.
Вале, много хубав подарък. Тоя грък има разкошни песни.
Марулетка, после да ни се похвалиш с дрона, пардон, с костюма за бала. Simple Smile
Лейди, не си давай зор с чистенето. Неблагодарна работа си е това.

# 401
  • при късмета
Добро утро!

Честит празник дами, да сте много обичани!
Смърфи, добре сте го решили, приятно изкарване. За снимките си знаеш
Вале, и на вас приятно изкарване
Калинче, надявам се все по-малко нужда да имаш от патериците изобщо
марулета, ще си вземе костюм, не го мисли сина. А дрона си е хубава играчка
Гушки на всички, весел празник!

# 402
Добър ден , маНдами! Честит празник! Не само днес, винаги да сте усмихнати, щастливи и обичани по правилни за вас начин!
    Лейди, по - полека! Не си давай много зор!
  Тази сутрин мъжо ме изненада с китка, а синът с целувка.Боже, доживях! Досега рядко съм получавала цвете от ММ, той е романтичен по негов си начин, не по този с цветята. А синът не е давал да го целувам от 10 години. Хепи съм.
  Днес по обяд ще затичаме до един магазин, вчера с кака си са харесали два костюма, да ги видя и аз. И дронът щял да дойде днес. И времето е хубаво, слънчево, топличко......Искам пролет!!!!!!

# 403
Честит празник, дами! Обичани бъдете!

# 404
  • Бургас
Честит празник и от мен!
Бъдете здрави и спокойни!
Обичам ви!

Общи условия

Активация на акаунт