Домакини 85/ Минаваме от есента, към пролетта

• 46 817
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Честит празник, момичета!

# 406
Честит празник, момичета! Да сте здрави и обичани! Flowers Rose

# 407
Честити да сте!
Марулета дано стане бързо с костюма! На Дългун като купувахме го вкарахме в един магазин за мъже Joy Консултанта беше странно облечен с кариран панталон, ярка риза, тиранти и папионка Grinning а маниера му беше още по-странен Stuck Out Tongue Winking Eye Зарязахме сина при него, а ние отидохме в отсрещното кафене. След 2 часа мерене и комбинации Кратун беше спретнат в костюм кралско синьо, розова риза и червена вратовръзка - същински Доналд Трамп JoyJoyJoy

Аз бях в ужас, но той си се хареса.....

# 408
  • в сърцата на децата <3
Честит празник, лейдис!
Вчера и днес минах първите две интервюта, не пускайте палците още Grin Отделно във фирмата, в която работя на граждански, ми предложиха да мина на трудов и споменаха, че търсят QA, та пуснах едно CV и там. Току-виж се получат нещата Innocent

# 409
Честит празник момичета!

# 410
Хайде, Ангелче, да ти се подредят нещата, както ги искаш!

# 411
  • при късмета
Добро утро!

Ста ди, днес ни е рожденичка, да си жива и здрава!
Ангелче, не пускаме палци, докато не кажеш
Радето щеше да има РД вдругиден, колко бързо минава времето Cry
Много ми се спи, а днес имам цял ден разхождане насам натам.

# 412
Сноу, силно  стискам всичко да се нареди по начинът, по който ти искаш!
   СТади, честита да си! Много здраве и усмивки!
 Мако, да не си избухвала снощи?
   Ние купихме кАстюм, ама не точно костюм. Първо влязох да огледам сама в един магазин.Харесах костюм , обаче двете лели нямаха мотивация да ме обслужат. Все едно те ще му го подаряват , а няма да го плащаме.
    После дойде и младежът със сестра си , да ходим там, където беше пробвал вече.Пътьом  влязохме в един друг магазин. И човекът като почна да вади едни сака, едни панталони, да му предлага комбинации, да го кара ей тъй да се облече само да се види.Дали е неговия цвят, модел, и в крайна сметка му направи комплект панталон, риза и сако - спортно елегантни, направо му заспаха.Точно като изляти.Сакото е приглушено бордо, ризата бордо и черно, панталонът черен. Даде акъл каква папйонка/как се пише това/ да търсим , какви кецки, даже препоръча два магазина. Имат и магазин за дамски дрехи, където евентуално дамата да си хареса роклЕ, даже и отстъпка ще ползва. Абе човекът си обича работата. Дотук 180 лв - сестра ми не повярва.
   Много съм благодарна за децата си - и снощи им го казах. И двамата са толкова разумни и не злоупотребяват с повода бал, да се изръсим с едни пари. На всичкото отгоре ,с тоя нашия се разправяхме снощи, не иска да вземе парите за облеклото от нас. Бил си решил , че до 600 лв той си плаща. Накрая малко повиших тон, та ги взе.Не стига,че са ми толкова скромни и добри, ами и балът да си плаща.
    Дронът дойде, много му се кефи, на стената на спалнята вече имам следа, щото шило в торба не стои.Баща му и той, като малко дете, няма търпение днес да го пробват на двора.

# 413
Честита да е Ста ди. Здрава, щастлива и обичана.
За мен днес всички кафета. Те ще са ми гарнитурата към която ежедневно протягам ръце.

# 414
Благодаря, момичета! Вече няма като първа цифра 3 в годините ми. Чак не мога да повярвам. Кафе и нещо сладичко за мое здраве! Заповядайте!

Довечера ще се почерпим 4- мата. В този сезон на вируси хич не ми е до гости и заведения.

# 415
  • в сърцата на децата <3
Честита да си, Ста ди! 🎉🥂🌹

# 416
Честита да си, Ста-ди! Нали знаеш, годините са само цифри…. Да си жива и здрава!

Поздрави от Бари, момичета!

Пустите му италианци и тяхната долче вита! Умеят ги те тези неща. 😜

# 417
Охххх, Смърфи, искам още! Като гледам първата снимка си мисля, че и там витата не е на всякъде долче.
  Племенникът ми каза,че Бари е само за мен -тихо , спокойно,пълно с пенсии. На него и гаджето не им хареса, но на систъра и зет ми много им хареса.
   На тия сергийки кво продават?

# 418
  • гр.Варна
Честит празник Ста ди.Много здраве,любов и разбирателство.

# 419
Ста ди честит рожден ден!

До скоро се оплаквах, че са ми сменили детето - голямото... все е едно контене... сменихме анцунга с дънки дори, от шести клас отказваше такива...
Сега от седмица и дребното не мога да позная, обаче не е тръгнал на добре....не ми се пише... Изморих се да говоря...

Общи условия

Активация на акаунт