Домакини 85/ Минаваме от есента, към пролетта

• 46 776
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
На мама нарцисите прецъфтяха, моите още са само на мааалки пъпки. Видяхте ми магнолията ,нейната още не е цъфнала, ама мота пък я смрази студа преди няколко вечери и заминаха хубавите цветове.
  Децата и мъжо ми подариха зюмбюл и иглика за 8.03 аз ги боднах в земята, така с цветовете направо.
   Насях в едни сандъчета семки на лют пипер и един сладък - кози рог , а в земята посях семена на салати. Семките в сандъчета увих със стреч фолио.Да видим какво ще стане от експериментите ми.
    Чудя се тази седмица дали да изкарам под навеса вече сакъзи и мушката.
   Моята приятелка, която замина за Нидерландия , тази вечер лети за БГ. Ще бъде тук за уикенда, дано успеем да се видим.Толкова ми липсва, чак усещам физическа болка и ме стяга главата като си мисля за нея.
   Искам вече да се оправя това време, днес една клиентка от Балкана  каза, че вали сняг при тях в планината.

# 496
Добра вечер!
Днес вече съм добре. Цял ден готвих, че и бабина точена торта правих Grinning
Смърфи чакам да покажеш какво е пристигнало за принцесата ти.
Моите минзухари не са цъфнали всички, нарцисите са в силата си, кокичетата и те още държат, а зюмбюлите още са на пъпки.

# 497
Добро утро!Де е кафето? Аз имам задача днес , тя готви щипки,баба папка и пляска с ръце за бравооооо.

# 498
  • при късмета
Добро утро!
Марулета е сложила нещо по-хубаво от кафе, ама да сервирам

Калинче, как си?
При нас се показа слънце, дано познаят, че ще се пооправи времето

# 499
Добър да е денят ви!
След принцесата и кафето... аз какво да кажа - мия хладилници Joy
Слънцето напече и майка е из градината да рови заедно с катериците Grinning

# 500
Лейди, и аз искам при катериците.
Добър ви ден.
Кати е страхотна.

# 501

Добър да е денят ви!

# 502
Лейди, интересно предложение. Хм...докато избирах коя чашка ми харесва най- много и видях, че на 8 часа няма такава. Каква е символиката?

# 503
Днес спах до 8.40.Снощи излизах с приятелка. Сега гледам бейби,после ще ходим по разходки.До обяд и аз като на лейди катериците,ръчках,бучках,засадих една текома,дано се хване Сега бабчето е пприлегнало на диванчето заедно с кучето.Ако знаете как ми и топли краката...

# 504
Мария - някой те е изпреварил в 8часа Joy
Даже не бях забелязала....

# 505
Ааа, много ми хареса тълкуванието ти. Кой е, да си признае веднага и да ми се извини! Simple Smile

# 506
  • при късмета
Добро утро!

И ние се правихме на катерици на вилата, ама на обратно. Докато чакаме човека за нета, мъжа ми реши да махне и корените на лозниците, които отрязахме, точно до ръба на терасата. Там съм боднала зюмбюлите, които още са на пъпки и минзухарите, които вече цъфтят и то с много едри цветове и съм предвидила мястото за карамфили. Там ще се работи обаче и затова го отлагам, да не ги съсипем. Той нещо се смахна и започна да мести там туфи с иглика. От едната страна е пълно, плъзнала е и отпред, първо премести една, която само я прескачаме, после реши, че е малко и направи цяла леха Joy
Нета обаче не пуснаха, там е много сложно, надяваме се за другата седмица. Насях пак марули, че изобщо ги няма есенните. Взех някакъв хибриден сорт, бързо растящ, къдрава, дават му 1 месец от засяване до обиране, да видим.
Гушки на всички Hug

# 507
Моята сутрин беше с ужасно начало, но свърши благополучно. Сега за награда- всичките бонбони са за мен.
Хубав ден от мен!

# 508
Аз от вчера лежа болна. Гадна хрема, главата ми е като балон. И за капак адски ме боли гърлото. А имам работа...

# 509
  • при късмета
Мария, радвам се, че е завършило благополучно
Смърфи, пий нещо. На мен главата още не ми е минала окончателно, в събота и носа се опита да ми протече, гърлото ме задращи, дойде ми и врата ме болеше много и бях и схваната, освен главоболието, та не знаех от какво е. Взех 2-3 парацетамола превантивно и вчера носа и гърлото не ми създаваха проблеми. Бързо да се оправяш
Аз тръгвам към поредното поливане на цветя у майка

Общи условия

Активация на акаунт