Домакини 85/ Минаваме от есента, към пролетта

• 46 786
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
72г , Смърфи! Синът ми го риема тежко, за него се тревожа много. Той е толкова чувствителен и не споделя.
   Мако, много гадно така!  Да се оправяш!
  Валка , ние си стискаме, колкото трябва- толкова!
  Калинчето я няма никаква .

# 481
  • при късмета
Ще трябва да отида на РС, защото ще се обсъжда най-вече зелено училище. Класната много иска да ги заведе, Шефа до сега съм му предлагала няколко пъти, отказваше. За еднодневни екскурзии винаги е пръв, даже да сме ходили на мястото и то скоро и винаги е ходел с желание, но не искаше с преспиване. Не са им предлагали последните 2 години покрай пандемията, а тази им е последна заедно и класната явно е успяла да ги навие, защото сега иска.
Хапчетата, все едно ги хвърлям в кофата, въпреки, че са със зелена рецепта. Разбрах, че ще е голяма криза, опитах предварително да пия, ама не всеки път помага. Мигрената си е мигрена.
При нас този четвъртък е зимата, при Калинка беше миналия. Joy Сега ѝ се е оправило времето и щъка някъде

# 482
  • в сърцата на децата <3
Привет, момичета!
Шматках се днес из Пловдив, ходих на ноктЯ

Скрит текст:

Пазарувах, одуха ме вятъра и се прибрах. Довечера съм на курс, а следобед бях на едно интервю за включване в обучение за ISTQB сертификат. Мисля, че се харесахме с мацките, може и да стане работата. Това е международен сертификат и със сигурност наличието му ще ми помогне МНОГО. А и обучението е върху неща, които не съм учила до сега (поне част от тях).

Гуш на всички, отивам да готвя 😒

# 483
Сноу, срамота е с тоз хубав маникюр да се завреш в кухнята!

# 484
  • в сърцата на децата <3
То като цяло е срамота принцеса като мен да няма антураж и дворец, ама... 🤣🤣🤣

# 485
Момичета, цветарски въпрос - имах зюмбюл в саксия, но вече прецъфтя, мога ли да бучна грудката на терасата в лехичката, дето се зове градинка? И да й режа ли листата? Изобщо ще стане ли нещо или направо да я хвърлям?

# 486
Смърфи, може. А може и да я зариеш преди месеци, а сега просто я извади от пръстта и съхрани.
Сноу, много нежен маникюр за твоята темперамента особа.

# 487
Чакай, че не схванах. Подариха ми го преди 3 седмици и сега вече увяхна. Да я засадя ли или да съхраня грудката и как се съхранява?

# 488
Може и по двата начина. Иначе се съхраня примерно във вестник, докато не дойде времето да се засади в градината.

# 489
Ааа, схванах. Ще я бухна утре в лехата и каквото-такова. Къде ще я мисля тази грудка сега до другата пролет, хаха.

# 490
  • в сърцата на децата <3
Сноу, много нежен маникюр за твоята темперамента особа.
Казват, че има два начина да уловиш плячка - като я преследваш или като ѝ сложиш стръв. Трики момента е плячката никога да не разбере кой от двата подхода ползваш 😁

# 491
  • София
Оо, Мария, ми аз не съм честитила  къщата!!
Да сте много щастливи в нея, да имате много чудесни преживявания и весел смях да кънти. В трезво и нетрезво състояние! 😁😁😁

# 492
Тук съм, но вчера ми бяха инжексиите  и днес спя цял ден.
Утре ще съм във форма

# 493
Привет! Как сте днес?
   По едно кафе?

Мако, как е  главата?  Знам че минава трудно и супер гадно , и аз страдам от мигрена след като родих щерката. Понякога ми помагаше масаж при фризьорката ми, не минава, но малко облекчава.
  Лора Русинова, много си красива !!!
   Катрин е с конюктивит. Представям си какъв панаир ще е слагането на капки.
  Лейди , спи си, почивай!

# 494
  • при късмета
Добро утро!
Поспах днес. Главата върви към минаване от днес, ама става бавно.
Калинче, почивай, после да ни кажеш как си
марулета, бързо да ѝ минава на Кати, че това е много неприятно
Ангелче, супер е маникюра
Смърфи, може да го боднеш в градината, но не му режи листата. Те сами ще изсъхнат, като луковицата е готова да заспи, трябва малко да заякне преди това. На пролет пак трябва да излезе
Явно има голяма разлика от тук и вилата, тук прецъфтяват, а там цвета е още на фитил и не се е отворил. Минзухарите още нямат цвят, само листата са излезли. Или поне беше така миналата седмица.
Айде ден и се оправя времето и хубав ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт