Домакини 85/ Минаваме от есента, към пролетта

• 46 790
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря за пожеланията ви!

# 466
  • София/Севлиево
Мари,честита къща.
ММ обмисля да продадем апартамента в Плевен,ама аз се запъвам като магаре на мост, защото го познавам и знам,че ще изхарчи парите за глупости (или друг имот в Севлиево,ама аз не искам вечно да живеем тук,искам и Росен да не е тук,а съм планувала след 7 клас да го изпратя да учи в Плевен ако преди това не се върнем в София).Но пък в София няма начин да купим имот на хубаво място без кредит,а ММ не ще да тегли кредити и става много сложно.Иначе апартамента в Плевен ни е хубав,в блок Марс,гледката е точно срещу театъра,но е мъничък(към 60 кв) с кой ли акъл го купихме преди 18 години и аз не знам (и живяхме там около 6-7 месеца,после или празен е седял или с наематели)...

# 467
  • в сърцата на децата <3
Похвалвам се, че вече официално си купихме селската къща. Обещавам да не ви питам кога и как се садят домати.
Честито, Мария! Със здраве да си я ползвате ❤️

Ели, ако все пак решите да продавате - драсни ми.

Момичета, последен напън!!! Понеделник ми е финалното интервю иииии... Каквото сабя покаже 😂 Поне за собствено успокоение знам, че не съм дисквалифицирана след техническото. Тук вече ще е въпрос на късмет, усет, лични предпочитания... Сто субективни фактора, които може и да помогнат, може и да не помогнат...

# 468
Мари, честито!

Ангелче, няма да пускам палците!

Марулетка, сили ти желая. Дано е добре жената.

# 469
Похвалвам се, че вече официално си купихме селската къща. Обещавам да не ви питам кога и как се садят домати.
Честито!
А за доматите, аз така съм с райграса.

# 470
Още една селянка - да ви е честита Мария! Само хубави спомени да трупате там!

# 471
  • при късмета
Добро утро!

Ангелче, не съм пускала палците
Ели, наемателите са най-добрата опция, докато решите какво да правите
С мигрена съм и в ПМС, няма да се говори с мен няколко дни Joy

# 472
Мако , да си пишем, няма да си говорим.
Благодарности за кафето, имам остра нужда.
  Лейди, как си?
 Сноу , стискам стискам, много стискам.
   Абе влиза и ми се вре в лицето, смърди на пържен лук и се наял с чесън , майкоууу, блякс!

# 473
  • в сърцата на децата <3
Аууу, Марулетка, това да не е някой от любимците ти? От кое село бяха... Топ "кефа" от работа с клиенти е да ти смърдят на лук и чесън от сабале...

До понеделник ако не патладясам с инфаркт - дълъг живот ще ме чака 🤣 Отвикнала съм от тези вълнения 😂

# 474
Аха , Говежда!

# 475
шЪ му се не знае и времето... Какъв е този студ днес?

Я, да ви примамя:

Ма ко - как е главата днес?

Валюци - резултати за Мими има ли?

Ангелче - и на теб стиснати палци!

Марулетка - тежка борба ви чака, но с голям шанс за победа! Дано само воюващият да не се предаде!

Калинка - кога са твоите скенери?

За останалите гуш! Heart Eyes

# 476
От сутринта чакам някой да пише след мен. Мерси,Смърфи!
  Воюващият се е предал и мен това ме вади из обувките.Вярно, че е шок, трябва време, ама нямаме време.

# 477
  • София
Привет, момичета!
Няма още, Смърфи, обикновено последната седмица на март. Таман за 50 годишнината на баща ѝ на 29ти.

Оф, Марулетке, кураж и сили за жената и за вас!

Мими кара ужасен вирус, вчера цял ден температура, втрисане, гърлобол, много гадно. Цяла зима ако малко хрема е имала, сега кво стана....

# 478
  • при късмета
Изобщо ми я няма главата, боли ме ужасно. Времето ме съсипва. А съм на родителска среща днес.
Леле, даже кафе не съм сложила сутринта
Вале, да се оправя бързо Мими
марулетка, гуш и сили и търпение ви пожелавам

# 479
Тази зима върлуват някакви супер гадни вируси.

Вале - продължаваме с палците до победата! Hug

Ма ко - а хапче не помага ли? Бих си спестила родителската среща. Пиши на класната, че не се чувстваш добре и я помоли за индивидуална среща следващата седмица. Шефът си е послушно дете, едва ли се очакват някакви неприятни изненади.

Марулетка - сили и здрави нерви ви желая, ще се борите с нея и заради нея, няма начин. Колко е годишна?

Калинка - дойдоха нещата за бродиране за моята кръщелница. Ще снимам, като оплектовам всичко, но гобленчетата са супер! Много благодаря за препоръките и помощта!

Общи условия

Активация на акаунт