Домакини 85/ Минаваме от есента, към пролетта

• 46 754
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • Germany
Честита да си, Мако! Здраве и щастие пожелавам!

# 526
Честита да си, Ма ко! Бъди здрава и щастлива!

Хремата ще ме побърка...

# 527
  • София/Севлиево
Мако,честита да си ❤️ От сутринта още гледам във ФБ ми излезе,ама цял ден сме навън и чак сега сколасах да пиша.
Бъди здрава, много щастлива и много да те слушат твоите мъже.

# 528
  • София
Ма ко, много здрава и щастлива да си!

# 529
На патерици,но от сърце.

Ма ко,жива и здрава да си! Късмет и много успех!

# 530
  • при късмета
Благодаря ви, прекрасници!
Ей така е при нас, а имам разхождане насам натам

Смърфи, как си?
Ангелче, каквото стане, няма да го мислиш. Може пък да са те харесали и затова да е било толкова дълго интервюто
Едва ставам, а като си помисля, че пак ще сменят времето и ми иде напролет да заспя зимен сън

# 531
Добро! Ще изгрее слънчице следобед, и аз не обичам това време. Направо ме смачква!
   Искам да живея в южна Италия или Испания!

# 532
Леле, вярно, че ще сменят времето... съвсем бях забравила, кошмар.

Ха, добро утро!

Ма ко - доста по-добре съм, но не съм все още на 100%. Сестра ми ме зарази и при нея беше около седмица, та имам още някой ден.

Ангелче - интервюиращият би трябвало да разграничи кога човек е притеснен и кога не знае... Дори и да не стане, това си е опит.

Скрит текст:
ММ е в Киев в момента. Налага се. За няколко дни. Нон-стоп имат аларми за въздушна тревога. Снощи от полунощ до 4:30 сутринта. Спали са с колегата си на столове в бомбоубежището на хотела. Сега са на среща и пак има аларма. И пак в подземията на офиса. Той е за малко, на мен сърцето ми е в петите... Ама как се живее така? Как? Изпраща ми снимки, много ми е мъчно. И във война продължават да имат уникална храна и облужване по ресторантите, а на нас със сестра ми снощи какво ни докараха от Виктория... три кутийки за 80 лева с отвратителен вкус. Ох, ще ме извинявате, момичета, нещо съм по-емоционална. Стиснете по едни палци да се прибере нормално.

# 533
  • Бургас
Смърфи,стискам палци!Представям си какво ти е!

Сноу,сигурна съм,че си си се представила отлично.Просто си под стрес!

Марулетка,вземи си го слънцето и ми дай облаците и дъжда!

# 534
Смърфи,стискам палци!Представям си какво ти е!

Сноу,сигурна съм,че си си се представила отлично.Просто си под стрес!

Марулетка,вземи си го слънцето и ми дай облаците и дъжда!

Значи, градски, грабвай Криста и ми идвайте на гости в София - кеф ти дъжд, кеф ти облаци! Отврат време, а аз ще излизам след час. Само мога да си представя трафика... бррр.

# 535
  • при късмета
Смърфи, по-бързо да се прибира. Така наистина не се живее. Какво е в състояние да направи един комплексиран късопиш..вец, защото комплекса му, че е малък на размери е отражения на акъла му. Точно като отношенията м/у хората, нискоинтелигентния, простия и некадърен, ще налети на бой, защото няма капацитет да прозре друго решение на какъвто и да е проблем.
Месарницата трябва да отвори вече, че трябва и да сготвя, че няма обяд, а Шефа има точно 20 минути да хапне и да тръгне на урок, като се прибере от у-ще. Хуквам да пазарувам и готвя

# 536
Смърфи, стискам палци! Ще се прибере!
  Мако , кво ще готвиш?

# 537
  • при късмета
Свинско с картофи са ми поръчали. Вредности разни Joy

# 538
  • гр.Варна
Смърфи всичко ще е наред.Успокой се Kiss Имам въпросче към теб относно пребиваването в Колумбия.Казаха ми,че имало хапчета които се пиели превантивно срещу височинна болест ,и по време на престоя там.Вярно ли е? И ако да- знаеш ли някое от тях което да е ефективно.Че аз и без това си имам проблеми ,да взема мерки искат децата ,да не се притесняват за мен.

# 539
Да, има такива хапчета. Започват да се пият 48 часа предварително, иначе на място няма да има ефект.
Преди ги нямаше в БГ, май от Гърция се поръчваха. Ние никога не сме използвали.
Ето тези:

Скрит текст:

Основна съставка Ацетазоламид.
Също уж работи и Ибупрофен, но не е точно за предотвратяване на височинна болест.

Това е инфо (непалско, ама тя височинната болест е еднаква по целия свят):

Скрит текст:

Не се притеснявай! Ако те хване истинска височинна болест, най-добре е бързо да слезеш на ниско надморско ниво тоест хващаш самолета и летиш за Картахена. Кеф ти плаж, кеф ти коктейл и никакви височини! 😉

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 16:00 от Смърфиетка

Общи условия

Активация на акаунт