Домакини 85/ Минаваме от есента, към пролетта

• 46 694
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания за Бояна!

Днес пак съм на черпня. 😁 По- оптимистичната, усмихната, спокойна част от нашето семейство, има юбилей.
Да ми е жив и здрав!

Иначе все още чакаме резултати за университета и напрежението вече е на макс. Крайният срок е петък, но силно се надявам да не е чак тогава, че и двете с Мими вече.... 🤪🤪🤪

# 601
Добро утро!
Вале, аз ще чакам домашната ти почерпка! Simple Smile Да ти е живо и здраво момчето! Все да ти е под ръка за споделяне, подкрепа и обич!

# 602
Добро утро,
Вале жив и здрав да ти е мъжът.
За Мими продължавам да стискам палци.
Тук какъвто вятър ни вя вчера не е било досега...
Стаята в хотела гледа към булеварда и от сега е шумно. Събудих мъжете ми че трябва да се водят на училище.
Днес обещаващо е по-интересната част от програмата.

# 603
  • София

Вале, аз ще чакам домашната ти почерпка! Simple Smile

https://
Ще те изненадам, но няма да има такава. 😁
Ще празнуваме в ресторант в петък вечер с приятели. За там съм поръчала тортата.
Днес ще черпи колегите, имат си там някакви традиции за юбилеи, голям празник ще си спретнат.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 07:21 от Валенцето

# 604
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
Вале, честит да ти е юбиляря! Жив и здрав, да се слушате и подкрепяте поне още 50 ❤️ За Мими палците не съм пускала, вярвам, че ще получи най-високата възможна стипендия!

Джейми, нашия вятър май е дошъл при вас 😁

# 605
Вале, честит да е половинът ти! Да е здрав и щастлив!

# 606
Дам, изненада ме. Чак не мога да повярвам. Не си ти, да знаеш. Simple Smile

# 607
  • София
Ха ха, нали😄.
Ами мислих го всякак, ама да  направя торта, той да се прибере довечера към 9 часа, ял, пил и веселил се, Бубка вече ще е легнала.... Не върви.
В петък, живот и здраве, съм резервирала едно много приятно място, ще се повеселим с приятели. Там ще духа свещички. 😄
Но все пак торта ще има. На село, вероятно другата седмица, ще събере съседите, с които така или иначе честичко се събират по повод и без повод, и тогава ще спретна една хубава софра.
Тъй че спи спокойно. 😁😁😁

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 08:14 от Валенцето

# 608
  • гр.Варна
Честит рожденник Вале.Много да е здрав,усмихнат и позитивен ТМ.

# 609
Честит ти юбиляр, Вале! Жив и здрав да е и още дълги години да вървите заедно и да се подкрепяте! Flowers Bouquet

Много добре сте го решили за почерпката в ресторанта! А за Мими още стискам палци! Hands Pray

И тук е кошмарен вятър. Две нощи не съм спала от шума...

# 610
  • при късмета
Да ти е жив и здрав, Вале, още много рождени дни да посрещнете!

# 611
Хелоу! 
 Валка, жив и здрав да е Ангел! Обичай го, и той теб, да се подкрепяте и радвате на двете си слънца!
   Все още стискам за Мими, макар че съм сигурна, че се е справило детето подобаващо. Само да не забравиш да ни информираш!
   Джейми, ти пък къде си?
  И при нас духа и студ.Ама има и слънце, та през прозореца лъже.

# 612
Вале предай искренни поздравления Kissing Heart Да сте живи, здрави, задружни дълги години!!!
Наздраве!

# 613
  • София
Благодаря, момичета!
Намерих чанта!!!!

# 614
Е, Вале, те все едно в комплект са били! Браво! Сега вече сте готови, нали?

Общи условия

Активация на акаунт