Домакини 85/ Минаваме от есента, към пролетта

• 46 718
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • при късмета
Честита да е тази усмивка Бубка, със здраве да си носи името!
Днес май  Плами има РД или беше на 30? Да се яви да напомни
Кой какво ще готви, че аз съм без инструкции и пак не мога да го измисля?

# 586
  • Бургас
Честит празник на Бубка!

# 587
Ма ко, у нас ще сме на печена наденица и чушки с яйца и сирене. Мисля да минем довечера през Тмаркет. Видях, че ще има краставици и домати на промоция. Ако ми харесат, ще има и такава салата. Ако пък не, ще го мисля.

# 588
Наденица и пържени тиквички за ММ, за мен и син ,нали сме на диета, нахут и пилешко. Салата е ясна.
   Вале, честита да е Бубка!Такова слънце е !

# 589
  • при късмета
Много ми харесва менюто ви, ама вчера бяхме на печена наденица, че готвеното беше коприва с яйца в тавата.
Оф, при нас и сняг прехвърча. Мисля розата дето закарах на вилата, нищо че я дава студоустойчива, в саксията е още.

# 590
  • гр.Варна
Напомням хахаха на 30.03 съм.Вчера РД имаше щерката:hibiscus:

# 591
Плами , а що не почерпи, а?
  Да ти е жива и здрава и мнооого щастлива!
   Мако, според мен нищо няма да ѝ стане на розата.
  Абе на мен нещо ми изравя главичките лук от земята.Дето го садих оня ден. Дали са котки ? Всяка сутрин ,като отивам да си пусна лейдис, заравям по няколко лукчета.

# 592
Честита да Бубка. Здрава, щастлива и все така усмихната!
Взимам цялата почерпка!
Плами, честита да е и вашата щерка. Много здраве, любов и професионални успехи да има!

# 593
Добър да е денят ви Kissing Heart
Вале да е честита Бубка! Прекрасно момиче с прекрасно име Kissing Heart
Плами поздравления и за твоето слънчице!
За закуска майка прави мекици, а за вечеря аз ще готвя свинска кавърма....

# 594
Да е жива и здрава, Бубка! Flowers TulipFlowers BouquetFlowers Tulip

Да е честита и щерката на Плами! Flowers Bouquet

ММ е в немско, сестра ми ще ми идва на гости, та ще ядем, каквото са сготвили кетъринг-фирмата им. Наскоро е смениха и новата готвят много добре.

# 595
  • при късмета
Плами, да ти е жива и здрава! Уж помня дати, не знам защо от толкова време вашите ги бъркам.
Аз сложих един зелен боб, поне началството ще е доволен. Пак е постно, но пък колбаси има няколко вида, да си избират.
Като стана дума, имам семе за много хубав зелен и жълт боб. Съседката ми го даде миналата година и бях направила само по 4 корена, че беше много късно и пак обрах за 2 манджи. Обаче са ми на вилата пакетчетата и не мога да видя кога се сади, та ако някой знае, да казва.

# 596
  • в сърцата на децата <3
Плами, да ти е жива и здрава!
Валюци, честит празник на Бубка!
Ма ко, питай си съседите. В Плевен чакаме поне началото на май, да е сигурно, че няма да измръзне, бобовите са нежни и не издържат на студ.

# 597
Рано е , Мако!

# 598
  • при късмета
Мерси, момичета! Да съм спокойна, че не съм изпуснала момента. За картофи е време и тази събота се каня да садя, пък ще видим. Не избирам сорт или нещо такова, каквото има в плод и зеленчука до нас. И малко слагам де, че нямам място и искам повече трева, ама картофи много ядем, особено пресни.
То май за всичко е рано, при нас продължава да прехвърча сняг, а горе е още по-студено. Единия лилиум толкова беше пораснал, че се подаваше над пръстта поне 5-6 см., дано не измръзне. Иначе всичките бяха покълнали, гладиолите не бяха тръгнали. Цвекетата ги мисля повече от зеленчуците Joy От тези диви теменужки, розовите, които до сега не бях виждала и открих в двора си преселих малко тук . Сега имам 3 цвята

# 599
Около мен съседите садят картофи. Като гледам крушата ни тази година няма да има плод. Тя ражда през година.Няма листа, няма цветове. За сметка на това си намерих люляк, все пак ММ не го е изтребил. Даже ми е цъфнал.

Общи условия

Активация на акаунт