Отговори
# 210
Новия фраг.

Не вярвам много на фраговете,но този е ужаст... Open Mouth

Аслан я оскърбява за втори път заради майка си.Искал да се извинява...Money
Както е тръгнало ,Девин още в следващата серия може да си събере багажа. Ако не намери подкрепа в някого.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Според клюките,Дефне Каялар щяла да влезе в сериала като лелята на Аслан.Да идва по-бързо и да удари едно рамо на Девин в битката. Joy

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 21:22 от vikktory

# 211
Мерси за фрага!
Очертава се напрегнат епизод.Не е хубаво,че отново ще има сблъсък между Аслан и Девин.В допълнение ще изгрее и нова звезда на хоризонта.Сигурно ще е някоя нова кандидатка на Аслан или от миналото му и ще стане пълна каша.
Милата Девин не вярва на очите си.Дано  да не се пречупи и да не съгласи да се извинява.В тази ситуация кое е по добре е въпрос на късмет-да не се отказва толкова бързо или да си тръгне докато е рано.

Ако Дафне К. е лелята на Аслан и е толкова модерна ,колкото беше и като леля на Мерт ще се разбират с Девин и ще им е по-леко да се справят с Хюлия.

# 212
Подкрепа Девин може да намери само от Лейла. За лелята ще видим каква ще бъде...

Какво ще се случи в Епизод 6 на Семейството?

Когато Девин и Аслан започват да живеят във фермата, Хюля предприема действия, за да покаже, че има власт над семейството.

Тя запознава Девин с правилата на Сойкан. Девин, койяо смята, че тези правила нарушават собствената й свобода, се изправя лице в лице с Хюля.

Аслан планира една вечер насаме с Девин. Нощта, която прекарват заедно във Волта, Девин изправя Аслан лице в лице с реалност, с която не е успявала да се изправи досега, и това ще промени всички баланси.

След пожара Ибо влиза в нова битка с Аслан и прави голям ход. Той ще изправи Аслан пред най-големия си страх, писмото, което Юсуф Сойкан оставя на сина си. Аслан обаче не е единственият, разтърсен от спомените за баща си. Джихан чука на вратата на Девин със същите чувства. Докато Девин е добър за Джихан в това отношение; Това ще нарани Аслан. От друга страна, Ати, който продължава да управлява тъмния план, който създаде зад Аслан; Той се сближава с Джейлян на партито, което кани. Човекът, когото Ямур среща на същото парти, ще накара тъмните тетрадки от миналото да бъдат отворени както за Ямур, така и за Сойкан.
Докато голяма битка между Девин и Хюля на семейна вечеря предвещава бурята, която ще избухне, Аслан става свидетел на тази битка. Срещу Девин стои Лъв, когото не е срещала досега. И сега е ред на Девин да се изправи пред него.

https://m.showtv.com.tr/dizi/haber/3581012-aile-nin-6-bolumunde-neler-olacak

Още снимки
https://m.showtv.com.tr/show-tv-dizi/galeri/503426-aile-6-bolum-fotograflari/5

И да почерпя. Днес имам РД. Отново 😀

Хубави празници! 🍀

# 213
Мира,ЧРД!
Пожелавам ти здраве,щастие в личен план и успех във всичко,което ти предстои.Flowers Bouquet

Вечер за двама.

Значи като помогне на Джихан,така Девин ще нарани Аслан. Confused  Джихан много взе да скъсява дистанцията с Девин ...

# 214
Мира,ЧРД! Бъди здрава,щастлива,обичана.  Balloon Birthday

Сероша с Тойгар.Blush Чакаме да ни изпее нещо в следващите серии.

https://www.instagram.com/p/CqyGXEjtlIx/

Както винаги бижутата в сериал на Ай Я са на Берил Чатай. Smirk

Серенай и верния й Орфе заедно. Heart За последен път.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 21:53 от vikktory

# 215
Зойка, Вики, благодаря за пожеланията 🌼

Ако Девин се извини това ще даде още по голяма сила на Хюля, тя владее правилата на тази игра. Затова Девин трябва да създаде свои собствени правила. Но и в двата случая дали ще се извини или не отношенията с Аслан може да стигнат до точката на замръзване. А Джихан ще е другото камъче, което може да преобърне каруцата.

Снимките от 6 епизод
https://youtu.be/ls5e8eMrjZ0

Прочетох, че новият проект Серенай ще е с работно заглавие "Кой дойде, кой не си отиде".
Доста отнесено звучи, но предполагам, че ще го сменят. Дано пуснат повече инфо за проекта.

# 216

Милия ми Орфе...Откакто зная Серенай той и другар даже си се разхождаше и в дизитата и прекрасно и умно куче.
Мога да си представя какво изпитва в момента защото аз също имам куче и преди съм имала и това е труден момент когато загубиш най-верния си другар има моменти в които хората не могат да ти бъдат така опора както тези сладури.

# 217
Орфе, Орфе, душа красива, вече си ангел в кучешкия рай 💔 Ще си играеш на воля сред небесните поля ... Тъжно е, много красиво куче 😍😔🥲 В приливите се е снимал със Сероша, там се казваше Сафари...

Красиви снимки с Хектор 😍 и с Керем...

💔

# 218
Орфе, Орфе, душа красива, вече си ангел в кучешкия рай 💔 Ще си играеш на воля сред небесните поля ... Тъжно е, много красиво куче 😍😔🥲 В приливите се е снимал със Сероша, там се казваше Сафари...

Красиви снимки с Хектор 😍 и с Керем...

💔

Орфе наистина беше най-добрият приятел на Хектор кажи речи 4г съвместен живот в началото даже се срещнаха уж заради тях в началото аз мисля че за да се лайкват постове и тн да се следва някой с някого при свършила връзка е имало много силна такава на уважението.
Юмран още лайква Керем на моменти това са неща които 👌
Снощи имаше глупав спор по тази тема защо не изказал съболезнования като живяло 4г заедно
Абе джанъм има телефон 21 век сме... Всичко ли е нужно да е публично????

# 219
Тази снимка е качена от Серенай почти година след раздялата.

Кой каквото ще да говори това беше силна връзка, а силните връзки оставят белези. Любовта може да прегори, но е важно да остане уважението. Някои трият след раздяла, други качват или въобще не трият. Да не задълбавам. А на Керем със сигурност му е мъчно, Орфе беше част и от неговия живот...

Диде, ако беше качил нещо, други пък щяха да кажат защо е качил, угодия няма 🤷

Цветница е! Здрави и щастливи! 🌼

Актрисата Филиз Алън от епохата Йешилчам е похвалила Серенай за ролята й в Семейството

# 220

Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus HugЧестит празник,прекрасни!

Диди,Керем сигурно е направил каквото е преценил за правилно.И аз смятам,че се е обадил да изрази своята съпричастност. Беше привързан към кучето,Гамзе Арал понякога пишеше под постовете с Орфе и Хектор,че Керем ги е довел / отвел от нейния дом,когато те пътуваха или имаха ангажименти със Серенай.
Мира,права си за Серенай и Керем.Аз бях от тези,които не вярваха в общото им бъдеще...,но ги харесвах заедно.
Скрит текст:
Ние видяхме Хектор за първи път с нея докато бяха в Америка.Тогава се тиражираше ,че той й е подарък от Керем и той остана с нея доста време след като се разделиха.После Керем си го взе ,но запазиха  нормални отношения. Серенай винаги е успявала да запази с партньорите си добри отношения.Въпрос на зрялост и уважение към себе си и другия. Под снощните снимки с Орфе в Инста, дори Умут Евирген се е разписал.
Джем Йълмаз при срещата им след раздялата го чухме да я нарича "живот мой"...и т.н.

Цитат
Ако Девин се извини това ще даде още по голяма сила на Хюля, тя владее правилата на тази игра. Затова Девин трябва да създаде свои собствени правила. Но и в двата случая дали ще се извини или не отношенията с Аслан може да стигнат до точката на замръзване. А Джихан ще е другото камъче, което може да преобърне каруцата.
Hands Plus1Hands Thumbsup Hands Thumbsup
Или ще постави под въпрос силата и властта му и ще прояви неуважение към съпруга си пред "публиката",ако откаже, или ще подтисне собственото си его и ще натрупа разочарование и горчивина към Аслан,удовлетворявайки деспотизма му.
Може би ,Девин има своята доза вина,тъй като  не трябваше да се хваща на номера на Хюлия .И не трябваше да реагира толкова емоционално...Като психолог  би трябвало да си е съставила вече психопортрет на свекърва си и да очаква подли удари от нея. А тя се хвана на най-тъпия номер.Мислех,че Хюлия като жена с претенции за класа ще бъде по-изобретателна и ще плете по -фино паяжината си около Девин.Вместо това номера, който  скрои  на снаха си е тъпо клише от жанра " война между снахи и свекърви".Grin
А Аслан уж щеше да защитава жена си от семейството си..Вместо това  тръгна да защитава семейството си от Девин.
Бракът им беше прибързан.Не се опознаха добре,не дадоха време на отношенията си да се развият  дотолкова,че да им гарантират успешна връзка.Аслан хареса нейната независимост и смелост и се ожени за нея напук на майка си.Дев се влюби в момент на умора и изтощение ...,видя силата му,от която имаше нужда,за да се облегне и да разтовари поне малко товара ,който носи на раменете си от години.Всеки от двамата влезе в този съюз със свои тайни,а това не е атестация за добро общо бъдеще.
Хюлия и Ибо са ми друга въпросителна.Имали ли са нещо повече от лек флирт и аспирации от негова страна,колко далеч са стигнали.Възможно ли е специалното отношение на Хюлия към Аслан да е ,защото той е само нейно дете ,не от съпруга й?

И накрая Шахсу и Маран.Защото така ми дойде отвътре. Stuck Out Tongue Closed Eyes Липсва ми страстта им...Heart

П.П.Дано да можем да изгледаме и втория сезон на Шахмаран. Има подадена жалба срещу създателите на сериала от някаква писателка, която претендира за откраднати авторски права върху нейна книга,която ,по думите й, била в основата на сценария,а не тази която продуцентите сочат.

# 221
Честит празник на всички!

Цитат
Сероша с Тойгар.Blush Чакаме да ни изпее нещо в следващите серии.

https://www.instagram.com/p/CqyGXEjtlIx/

Потвърдено е,че Серенай ще пее в сериала .

Това ми е една от любимите снимки на Серенай.Представям си колко е тъжна и колко и липсва.Орфе беше част от живота и.Нека му е светло и уютно там където е сега.
Видео с Орфе,което е пуснала треньорката на кучето.     https://twitter.com/i/status/1644989980731662339

# 222
Ново от Бирсен

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/serenay-sarikaya-yeni-dizisi/19560/?amp=1

Serenay Sarıkaya ще даде живот на адвокат Лейла Taйлан в сериала #KimlerGeldiKimlerGeçti , който ще се излъчва по Netflix.Снимките на сериала, който ще бъде режисиран от Mert Baykal и сценарий от Ece Yörenç, ще започнат през лятото. Актьорът за главната мъжка роля още се търси. Героят ще се казва Йомер.

# 223
Още един откъс от новата серия. Blush

# 224
Честит празник! За мен един от най-красивите и най-любими мои. Ако има празнуващи да са здрави и щастливи!

Нямах представа, че Серенай е била с Керем и то толкова години. То пък от какво ли имам представа, де Joy
Някак не си ги представям като двойка.
Много, много тъжно ми стана за това, че е загубила кучето си. Sad Не мога да си представя, колко й е мъчно в момента.
Искам да изгледам епизода и тогва да видя дали наистина госпожа Хю успя да я подхлъзне, защото Девин още в самото начало без да я познава предугаждаше ходовете й и ще ми е много странно, ако така се самозастреля в крака. Не знам защо, но смятам, че Девин я очакват тежки времена в семейния живот.

Много ви благодаря за споделените снимки и информация, за мен напълно нова и безкрайно интересна.
Вики, тенкс, че ми припомни Шахмаран. Мнооого любим!

Общи условия

Активация на акаунт