Пазаруване от Makeup.bg

• 17 571
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте! Възможно е да е написано, но да съм пропуснала - като пращат със Спиди имат ли опция за преглед и тест?

# 46
Преглед имат,но тест едва ли.

# 47
От години поръчвам от там, започнах с парфюми, а след това редовно козметика.
Като цяло съм доволна, защото има неща, които никъде другаде не намирам - например по-светъл цвят от ФДТ ми, който тук по магазините (в Бургас) просто не съществува) или изненадващо качествена турска козметика (TOPFACE).
С доставката има един ключов момент - като се попълват данните, трябва да се внимава да не се избере makeup куриер, а да се посочи Спиди, защото и на мен ми се е случвало да се окаже, че техен куриер пристига изневиделица.
Недостатък е, че за разлика от Нотино, който доколкото разбрах бил на същия собственик, тук не пристигат на следващия ден продуктите, а се чака поне 3-4 дена. Другото, което не ми харесва, е че от няколко години редовно пазаруване, поне един ваучер за отстъпка да бяха дали, нещо...

Напоследък ми прави неприятно впечатление и състоянието на поръчаните продукти - да, в опаковки са, но са толкова мърляви и прашни - все пак това е козметика, може ли да получавам нов продукт с един пръст слой прах отгоре, или полепнали песъчинки и власинки...никак не е приятно.
Всъщност точно това ме накара да открия тази тема, защото търсех да видя дали на някой друг не му е напавило впечатление същото.

# 48
Има нещо такова. Идвали са ми с нарушени опаковки, смачкани, тубите леко замърсени, ако са бели. Явно доста време са стояли в склад.

# 49
Не са с един собственик с Нотино, тия са украинци. Нотино са чехи или поляци.

Аз имам поръчки, които идват буквално на следващия ден, последната я чаках 4-5 дни.По принцип идват бързо.

Не съм имала случаи на прашни или мръсни опаковки, но много ме дразни тази амбалажна хартия, в която увиват продуктите.

# 50
Аз съм доволна имам страхотни попадения,като тази маска
https://makeup.bg/product/527115/#/option/1171239/
 За доста години поръчвам,само веднъж имах проблем с една раница,която поръчвах за втори път,защото бях супер доволна,но дойде само нейно полу ушито копие, пратих писмо и снимки и ми върнаха парите.За р.д дават ваучер(ако си клиент и пазаруваш,а не само регистриран Joy) както и код за отстъпка ако си редовен.

Общи условия

Активация на акаунт