Мъж Телец - 20

• 23 577
  • 357
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ааа, да. Аз бях идеалната, докато не ми изкара всички възможни нерви. Ама колко неща съм изтърпяла, аз си знам.

# 271
  • Атина
Факт, за съжаление. От наблюденията през последните години- мъка голяма, забравяне няма. Справка - наша Джули.. Stuck Out Tongue Winking Eye 
Жалко само за следващите, след Единствената, особено ако са зарязани. Никакъв шанс за истински чувства.

# 272
  • Тра-ла-ла
Отървах се аз от Телето. "Вясва" се само по празници. Блокаж му е макята и пълен игнор.

# 273
Две телета имах в живота си.
Първият бях на 17-18, голяма любов, чудо. Аз съм овен, след година ме заряза, за да легне с най-"добрата" ми "приятелка", също овен. След месец беше на вратата ми да се разкайва.
След 20 и кусур години се засякохме, говорихме няколко пъти по телефона. Натяква си, че аз съм го зарязала, и че най-хубавото нещо, което можело да му се случи, съм била аз, 'ма видиш ли съм го зарязала. Накрая му предложих да звъннем на другата мацка и да уточним кой какво и защо. Млъкна и изчезна.
С другият си "играхме" на някаква неясна игра няколко месеца. Уж щяхме да сме само приятели с бенефити, но след месец реши да запознаваме децата. Е добре, викам, ок. После продължихме да се виждаме, без бенефити. Сами, с приятели. После изчезна за време някакво, обиден бил. Потърси ме, започнахме пак да се виждаме без бенефити. ВСеки ден, по всякакви поводи. Показваше внимание, накрая сам си каза, че искал да пробва сериозно с мен, уважавал ме и бля бля, вързах му се. Седмица по-късно би отбой, и пак останахме само приятели.
Накрая на мен ми писна и му казах, че не съм играчка, с която да се забавлява като му скучно. Изпорахме се в социална мрежа. Наистина страдах, познавахме се добре, смятах, че може да излезе нещо стабилно, предвид семейното положение и на двама ни.
Та и аз съм забелязала, че са супер непостоянни. Нарциси, парите са им важни. Вторият телец ми е говорел за пари, като аз тактично се правех на луда. Понякога той плащаше, понякога аз, никога не съм отдавала внимание на тия неща. Не го мразя, просто съм разочарована. И да ме потърси, може да се видим само като приятели, и дотам.

# 274
  • Варна
Откакто се опарих от Телец, Дълго ги наблюдавам... Обратно на писаното в зодиите, Телеца просто обича игричките и лова. Напада те страстно и лудо. Когато разбере, че го харесваш - бяга! Започва да се перчи пред други...... Не знам какво ги прави, но след няколко контакта жените бягат от тях. Минават по пътеката на Надеждата много жени... И всички стигат до никъде.
Лъжат, мажат или обратното - прекалено са директни и искат секс, при което жените ги режат. Не им пука, продължават с друга и друга и накрая с ни една! Рядко някоя му се навива. Ако се навие - изчезва след седмица.
Това са моите наблюдения.
Така не ме е наранявал никой! Толкова измислици, толкова "сериозни" приказки и накрая тичане след коя ли не....и ни една.
2 пъти се връща. Сега е пак в нищото, не си говорим, не знам защо, не се виждаме.
Каква е тая лична драма у него не знам, но съм много разочарована. Уж зрял мъж... Боже боже...

# 275
  • София
"Не ме е наранявал никой" и след 3 реда "много съм разочарована". "Два пъти се връща" и преди това "жените бягат от тях". Пълна си с противоречия...

# 276
  • Варна
"Не ме е наранявал никой" и след 3 реда "много съм разочарована". "Два пъти се връща" и преди това "жените бягат от тях". Пълна си с противоречия...
Не знам кое не разбра, но........
Щом казваш!

# 277
Здравейте момичета!
Малко да побутна темата 😁
С въпрос естествено.... Имам сексуални отношения с теле от 1 година. Той твърди, че на жена повече няма да се довери.
Това защитна реакция ли е или аз не съм неговата жена? Заслужава ли си да се боря за тези отношения или да си бия камшика?

# 278
Това защитна реакция ли е или аз не съм неговата жена?
Съжалявам да го кажа, но... не си неговата жена. Просто си му удобна в момента, притъпяваш болката и/или разочарованието от нещо предишно, разсейваш го и му е добре с теб, но аз лично не виждам бъдеще в такива отношения. От личен опит говоря.
Извинявай, ако звуча прекалено крайна, целта ми не е да те засегна.

# 279
  • София
На мен вече не ми пука за когото и да е. Не се боря. Ако корабът потъва, го оставям да потъне. Има достатъчно риба в морето. И рогати, естествено.

# 280
Това защитна реакция ли е или аз не съм неговата жена?
Съжалявам да го кажа, но... не си неговата жена. Просто си му удобна в момента, притъпяваш болката и/или разочарованието от нещо предишно, разсейваш го и му е добре с теб, но аз лично не виждам бъдеще в такива отношения. От личен опит говоря.
Извинявай, ако звуча прекалено крайна, целта ми не е да те засегна.

Не ме засягаш, по никакъв начин. Даже напротив - помагаш ми 🙂 Благодаря ти, за което!
Отдавна искам да го оставя, но понеже тези мъже са много противоречиви, реших все пак да попитам.

# 281
  • Варна
Мъжът Телец го е много яд, когато се влюби. Разбрах вече неговата психика - колкото повече му пука за теб, толкова повече номера прави и иска да те нарани!
Ако нищо не прави и не играе номера и циркове, значи му е все тая.
Дори с риск да те загуби, ще прави номерца.. Боже боже..

# 282
  • София
А така! Обратната психология на Телеца. Радвам се, че сте я разбрали. А аз се радвам, че се отървах от това чудо и повече няма да се занимавам.
Миналата есен, признавам, се закачих с един Телец. Викам си - тоя може да е различен. Да бе да. Таман се харесахме и изчезна - все зает. Аз го забравих кажи речи. Този юни се видяхме и като започна да извърта всичко! Аз съм го била зарязала, аз съм излизала с други мъже, аз съм била несериозна. Направо ми скъса нервите за час. Пълен циркаджия.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 16:54 от Rockstar

# 283
  • Варна
А така! Обратната психология на Телеца. Радвам се, че сте я разбрали. А аз се радвам, че се отървах от това чудо и повече няма да се занимавам.
И аз. Постоянно демонстрира, че е с други..... Защо? И тези други изчезват мистериозно след 1 месец. А преди да срещне мен никога не се е обявявал с жена в соц. мрежи. Сега се побърка от парадност. В началото се вързах, но вече е прекалено, за да не е номер! Само в ОЛХ не се е показал с друга.

Рокси, а колко време издържа есента преди да стане "зает"??

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 18:00 от Rayana77

# 284
  • София
Към месец беше. 3-4 срещи.

Общи условия

Активация на акаунт