Октомврийски мами 2023

• 49 271
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Мен пък снощи ме скова невралгията (интеркостална) , зверски болки,пречи и на дишането. Пих парацетамол,естествено не помогна. От там до спешно, сигурно 6 човека се чудеха какво да ме правят, не били наясно с бременни, изпратиха ме в АГ отделение. От там пък защо не съм минлаа кардиолог и гастроентеролог, върнаха ме обратно в спешно. Значи не знам какво е това, бременна със нечовешки болки повече от 2 часа да я мотаят по различни сгради и етажи... В крайна сметка позволиха Аулин на 24 часа и това е. Днес ще си полежавам. Някоя да има невралгия? А камъни в жлъчката? Аз си знам,че имам камъни от почти 5 години от както бях бременна, но съм на диета и не съм имала никакви кризи. Снощи обаче ми викат - Ааа, споко, като си бременна ще имаш кризи. Много ме плаши това, няма как да ме оперират бременна ако недай Боже вземе, че нещо стане.

# 166
mylittaВсичко ще бъде наред, не се притеснявай ❤️ поговори с АГ дали има адекватно лечение или поне подходящи обезболяващи, или билки.

# 167
  • Замък сред облаците
Много гадно 😔 Аз миналата година към 6 месец имах болки от жлъчката без да имам проблеми с нея. Може би е добре да направиш план с гастро какво да очакваш сега с камъните и за какво да следиш?

# 168
Много гадно 😔 Аз миналата година към 6 месец имах болки от жлъчката без да имам проблеми с нея. Може би е добре да направиш план с гастро какво да очакваш сега с камъните и за какво да следиш?
Само да овладея невралгията и ще се заема и със жлъчката. То тъкмо планувах да се оперирам и разбрах, че съм бременна. Съдба 🙂

# 169
Новините при мен не са добри. При прегледа днес не се установи сърдечна дейност дадоха ми направление за хоспитализация. Стягам багажа и утре отивам в болницата.
Пожелавам на всички от темата лека и успешна бременност. Да родите карасиви и палави дечица. Успех!

# 170
Съжалявам, Адриа. Пожелавам ти успех занапред!
Аз имам розово зацапване от днес, на какво може да се дължи според вас? Увеличиха ми дозата Дуфастон.

# 171
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Адриа. Няма ли да изчакат за всеки случай седмица, при условие ме е толкова рано?

# 172
Съжалявам, Адриа. Няма ли да изчакат за всеки случай седмица, при условие ме е толкова рано?
Аз трябва да съм в 8 седмица, но на екрана при измерването излезе 7 и няма пулсации. Каза ми да взема още едно мнение, но аз сама видях, че няма пулс още докато ме преглеждаше и нищо не казваше доктора.

# 173
Съжалявам Адриа Disappointed
Дано занапред всичко е наред, стискам палци.
В подобни случаи подходящо ли е да се търси второ мнение?

# 174
Новините при мен не са добри. При прегледа днес не се установи сърдечна дейност дадоха ми направление за хоспитализация. Стягам багажа и утре отивам в болницата.
Пожелавам на всички от темата лека и успешна бременност. Да родите карасиви и палави дечица. Успех!

Искрено съжалявам! Аз също преминах през това, но бях в края на осма, началото на девета, а ембрионът - в шеста. Гадно е, боли, но не губи надежда! Разликата е, че аз избрах да се води документално "аборт по желание", за да не лежа 3 дни в болницата. Вярвам, че следващият път ще е успешен! Изчакай 2 цикъла и опитайте отново. През това време ако искаш си пусни изследвания за тромбофилия, вит. Д, вит Б12, желязо, токсоплазмоза и щитовидна жлеза. Може да има някакъв проблем.

# 175
  • Замък сред облаците
Аз бих препоръчала не само токсоплазмоза, а целия торч профил - рубеола, цитомегаловирус, херпес симплекс, варицела, токсоплазмоза.

Но първо виж резултатите от хистологията, при мен недвусмислено сочеха да се изследвам за тромбофилия и оттам директно изскочи заека.

# 176
Съжалявам Адрия.
Прегръдки 🤗

# 177
Момичета,задължително ли е изследването за тромбофилия?Моята гинеколожка никога нищо не ми е споменавала,а гледам,че всички масово се изследват.

# 178
  • Замък сред облаците
Не е задължително, разбира се. Сега е модерно защото се заговори за него последните години. Допреди 2000 и някоя нямаше и стандартизирани изследвания за тромбофилиите.

Препоръчително е ако имаш аборт. Ако разполагаш с финанси, може и превантивно, ако те вълнува темата. Някои жени предпочитат да не задълбават в изследвания заради чисто психическия стрес (това ако нямат причини да се съмняват в такъв проблем).

# 179
Съжалявам, Адриа! Кураж и успех занапред!

Общи условия

Активация на акаунт