Октомврийски мами 2023

• 49 281
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Адрия, силна прегръдка от мен ❤️ Не никак лесно, но минава. Следващия път ти пожелавам всичко да бъде наред 😘

# 181
И аз се записвам с лоши новини и скоро май ще напускам групата. Чхг 966 при начало на 7 седмица. В събота ще правя още един път чхг, за да видя дали намалява. Кървя обилно от 2 дни. При прегледа снощи в спешния не се установи сак. Изписаха ми утрогестан и според лекаря трябва да спре кръвта, но след 6 хапчета, още не спира. Прилича ми на същински цикъл. Което не знам доколко е възможно. На 1 март съм на лекар и ще видим какво ще каже пак. Гърдите спряха да ме болят, а от утрогестана ми става супер лошо.

# 182
Момичета, как се справяте с позивите за гадене? По цял ден ми е обърнат стомаха, не повръщам все още и ми е много замаяно. Едва избутвам на работа.

# 183
tuti123 прегръщам те и теб! Бъди силна и имай вяра, че следващия път ще стане ❤️

# 184
Съжалявам много момичета, не губете вяра и надежда!
Пожелавам Ви да бъдете здрави и много силни ! 😘
Хубавото те първа ще ви предстои !

# 185
Съжалявам, момичета! Кураж и стискам палци да имате положителен резултат след време! ❤️
Аз чакам за преглед следващия понеделник и чакането е доста мъчително, защото трябваше да съм в 7 седмица на първия преглед, а УЗ-ът показа 4-5та и май нямам големи надежди като чета други истории.

# 186
  • Замък сред облаците
Слънце, а сигурна ли си кога е зачеването? Ако си с късна овулация или нередовен цикъл може оттам да е разминаването.

# 187
Цикълът ми е между 28 и 33 дни, един път в годината може да е повече или по-малко. Не съм сигурна кога е зачеването. Силно се надявам да е късна овулация, но май трябва да е доста късна за такова разминаване. Надявам се лошото ми предчувствие да е на база страх, а не интуиция някаква.

# 188
Много гадно 😔 Аз миналата година към 6 месец имах болки от жлъчката без да имам проблеми с нея. Може би е добре да направиш план с гастро какво да очакваш сега с камъните и за какво да следиш?
Ти имаш ли камъни в жлъчката, какво стана с твоите болки, еднократно ли беше ?
Аз снощи получих тъпа болка и тежест в областта на стомаха, днес бях на гастро - направила съм криза. За сега Но шпа и Алмагел. Казаха и да поседя гладна известно време. Ако се наложело и бременни оперирали. Сега съм пред АГ да обсъдя с него,а за другата седмица ще търся час за някои по-добър лекар в по-голям град, че тук нашите са малко некомпетентни за сложни казуси. Ох, много ме е страх да не стане нещо с бебето заради тази жлъчка и да не се наложи операция Sad

# 189
  • Замък сред облаците
Не, нямам камъни или поне не знам за такива. Но големият корем натиска и я прегъва, оттам няма оттичане на жлъчен сок и оттам болките. Това беше при мен. И понеже бях яла яко пържено (май домашни мекици правих), то провокира повече жлъчка да се отделя и ей букет. Пих но шпа 2х2 за 3 дни, спах и лежах наляво (за правилно оттичане на жлъчката в стомаха) и ми премина. После забравих за пържените неща горе долу до края.

# 190
  • Варна
Момичета, съжалявам, че така се случва при вас. Минавала съм по този път и знам гадното усещане от загубата в ранни седмици.
Аз тази сутрин рано бях на преглед. 7+1 съм и на толкова си отговоря. Чухме сърце , хуцави пулсации, хубави размери. Обаче плодния сак е доста неоформен все още, един сплескан Sad Все едно се притискал и смачквал от контракции. Каза да си продължавам утрогестана, за да се оформи добре, ще пускам пак кръвни да видим видим има ли промяна за Фраксипарина или натаспин както до сега.
Записахме в 10+1 отново да ме види и да дойдат от фирмата, която избрах за генетичния пакет.

# 191
Въпрос към момичетата с НМХ, кога трябва да се пусне AntiXa за първи път, и колко пъти се пуска по време на бременността?

# 192
  • Варна
Аз с предната бременност не съм пускала . От град, в който няма такова изследване съм, а изкарах почти цялата Б на легло и пътуване въобще не ми беше позволено.
Може би зависи и с каква мутация си и как вървят другите изследвания , но и този път сигурно няма да пускам Анти-Ха.

# 193
  • Замък сред облаците
С каква мутация си?

Ако е нискорискова, по веднъж на триместър се пуска, за пръв път в 16г.с я изследвах предния път, после в 22г.с и 30г.с май някъде. И то ако имаш възможност да я пускаш, както е писала Мис. Коагулация иначе следи всеки месец по веднъж.
Ако е високорискова и се налага често следене на коагулацията (има дами които всеки 2 седмици следят) и промени в дозите при всяка промяна на дозата се пуска изследването.

# 194
И аз минах преглед сутринта.Вътрематочна е 🥳 (това от което най-се притеснявах, заради уж непроходими тръби)
Сакчето си отговаря на седмицата 5+4 дни .На 10.03 ми е другия преглед 🥰

Общи условия

Активация на акаунт